Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwalbum laten maken door een fotograaf of doen jullie het zelf online?

Na jullie grote dag wil je natuurlijk alle tastbare herinneringen in de vorm van foto’s mooi bewaren. Laat je het trouwalbum maken door de fotograaf, of doen jullie het online zelf? Wij lopen de opties met je door.

Fotograaf van jullie bruiloft het trouwalbum laten maken

Wil je het liefst geen werk hebben aan het trouwalbum, vraag dan aan de fotograaf of hij of zij het album voor jullie kan maken. Wij selecteerden voor jullie de fotografen die deze dienst aanbieden.
Ga naar Fotograaf trouwalbum

Bij Cotton Bird kun je ook een trouwalbum laten drukken

Op de website van Cotton Bird kun je heel eenvoudig kiezen uit de mooiste trouwalbums. Je ziet duidelijke voorbeelden van alle varianten. Handig: je kunt er ook trouwkaarten, naamkaartjes en trouwdecoraties laten maken. Het voordeel daarvan is dat alles mooi op elkaar is afgestemd qua stijl.
Ga naar Cotton Bird trouwalbums

Hoeveel pagina’s heeft een trouwalbum gemiddeld & welk formaat?

Het is natuurlijk heel persoonlijk hoe dik (of dun) jouw trouwalbum wordt. Maar gemiddeld bestaat een trouwalbum uit zo’n 25 pagina’s op A4 formaat. Bekijk online ook eens andere formaten voor een speels effect.

Bekijk luxe trouwalbums online & laat je inspireren

Online kun je de beste inspiratie opdoen voor luxe trouwalbums. Google op de zoekterm ‘luxe trouwalbum’ en klik op afbeeldingen. Je ziet mooie materialen en kleuren voor de kaft. Ook de lettertypes die je op al die foto’s ziet, kunnen je inspireren voor jullie eigen boek.
Ga naar luxe trouwalbums

Fotoboek van linnen kiezen is ook een mooie optie

Linnen geeft ieder fotoboek een zachte en natuurlijke uitstraling. Het geeft een romantisch tintje aan jullie trouwalbum. Neem ruim de tijd om samen de mooiste foto’s uit te zoeken die jullie voor in het boek kiezen. Zij vormen een prachtig geheel in het album, dat een tastbare herinnering is van jullie grote dag.
Ga naar Fotoboek van Linnen
Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation