Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

CG-Fotodesign Een blijvende herinnering...

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
CG-Fotodesign Vraag informatie aan
Het Biezenweitje 4
6932HJ Westervoort

CG-Fotodesign, trouwfotograaf voor ongedwongen foto's

Trouwfotograaf, een echte must

Jaaaa jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Er komt veel kijken bij jullie huwelijk. Naast het regelen van een locatie, de ringen en de trouwkleding, mag de trouwfotograaf eigenlijk niet ontbreken. Jullie bijzondere dag gaat namelijk zo snel voorbij. Dan is het extra fijn als je deze dag kan herbeleven met een luxe trouwalbum of digitale foto's.

Ongedwongen en persoonlijk

Als trouwfotograaf leg ik graag de spontane momenten vast op jullie trouwdag. Met een creatieve inslag en oog voor detail, ben ik altijd op zoek naar die speciale momenten die de liefde tussen het bruidspaar vangen. Maar ook de gasten en foto's van details vind ik erg belangrijk en mogen niet ontbreken.

Met een persoonlijke en ontspannen aanpak, zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen voor de camera. Ik kijk ernaar uit om jullie speciale dag vast te leggen en er een onvergetelijke ervaring van te maken. 

Pakketten

Er zijn verschillende pakketten mogelijk, hetzelfde geldt voor extra uren. Je kunt mij boeken van het make-up moment t/m het avondfeest. Heel mooi als je een compleet plaatje hebt in het trouwalbum. 

Laten we kennismaken!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie? Het lijkt mij leuk als we een kennismakingsgesprek inplannen! Neem contact op via mail of mijn website.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mylene

Op 13 may 2023

Chelsey heeft onze bruiloft prachtig weten vast te leggen! Ze heeft ontzettend goed gevoel voor het mooiste lichtinval, de mooiste achtergronden en het lukt haar om ieders emoties vast te leggen. Wij zouden haar zeker aanraden bij anderen! Onze trouwfotos zijn super mooi geworden. Ook de service die Chelsey levert is top. Iedereen, inclusief wij zelf, is weg van het foto album dat ze voor ons heeft samengesteld!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation