Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Duo fotograaf voor je bruiloft inhuren | Voordelen duo shooters

Wil je zeker weten dat geen enkel mooi moment aan de aandacht van jouw fotograaf ontsnapt tijdens jullie grote dag? Twee zien er meer dan één, dus dat betekent dubbel zoveel mooie foto‘s. Als je een tweede fotograaf in wil huren voor jullie bruiloft, lees dan snel verder!

© MDV Edwards | Shutterstock·com

Steeds vaker huren bruidsparen een second shooter in voor hun trouwdag

Het wordt steeds gebruikelijker dat bruidsparen een tweede fotograaf inhuren voor hun trouwdag. Zij werken als team samen en zijn goed op elkaar ingespeeld.

Voordelen van het inhuren van een duo shooters

Deze second shooter heeft een belangrijke rol; waar de ene fotograaf jullie volgt, kan de tweede fotograaf de emoties en reacties van jullie gasten op datzelfde moment vastleggen. Zo mis je niets!


Ga naar inhuren Duo Shooters


Kiezen voor een videograaf en fotograaf is ook een goede optie

Twijfel je nog of het nodig is om twee fotografen in te huren? Maar zou je het tegelijkertijd ook leuk vinden om een bruidsfilm als blijvende herinnering van jullie dag te hebben? Kies dan voor een fotograaf én een videograaf.


Ga naar inhuren Videograaf & Fotograaf


Het is niet dubbel zo duur, maar wel dubbel zo leuk!

Wij hebben al het voorwerk al gedaan en weten welke fotografen ook de mogelijkheid bieden om met z’n tweeën te komen. Deze duo shooters vind je natuurlijk op ons trouwplatform.

Op Trouwen.nl kun je op duo shooters filteren

Zoek je een betrouwbare en professionele fotograaf? Onder het kopje ‘mogelijkheden’ kun je de optie ‘duo shooters’ kiezen. Ook de optie ‘fotograaf/videograaf combinatie’ kun je simpel aanklikken: dat scheelt een hoop zoekwerk!


Ga naar Fotografie Professionals & filter op jullie wensen


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation