Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Valkenhof Laat een uil of roofvogel uw trouwringen aanvliegen.

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Valkenhof Vraag informatie aan
Mevr. Marga Hueben
Landelijk

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u, uw trouwringen aan laten vliegen door een roofvogel of uil?

Wij kunnen u dit bieden:

Ook behoort het tot de mogelijkheid om een prachtige trouwreportage te maken met onze roofvogels en uilen.

Wij zullen op uw huwelijk aanwezig zijn met de vogel[s] van uw keuze. De ringen worden bevestigd aan de vogel en wanneer het zover is zal de vogel naar jullie toe komen vliegen. Uiteraard worden jullie begeleid door twee ervaren valkeniers, de vogel kan tweemaal aangevlogen worden zowel naar de hand van de bruid als ook naar de bruidegom. U mag natuurlijk ook de ringen aan laten vliegen door een familie lid. Zodra de ringen er afgehaald zijn en de fotograaf daar mooie foto’s van heeft gemaakt , zal de vogel[s] terugvliegen naar de valkenier.

Tevens krijgen jullie de mogelijkheid om vooraf  bij ons te komen,  en een proefvlucht  met de vogel[s] te maken. De trouwringen kunnen zowel indoor als outdoor aangevlogen worden.

Na afloop van de ceremonie is er nog gelegenheid om prachtige foto’s te maken met verschillende roofvogels en uilen. Zodat u deze unieke belevenis niet snel zult vergeten.

Ook is het mogelijk om een interactieve roofvogel demonstratie te geven voor u en uw gasten. Of  b.v. tijdens uw  fotoreportage. U en uw gasten krijgen dan zelf een handschoen aan en mogen onder  begeleiding van de valkeniers met een aantal vogels zelf vliegen  met o.a. Uilen, Buizerds, Gieren, Chili-arend en een Torenvalk.


Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Luc

Op 09 apr 2019

Geweldige mensen met hart voor hun vogels !!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation