Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

De Rivieren Notarissen Welkom bij De Rivieren Notarissen

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Rivieren Notarissen Vraag informatie aan
Dussen / Rijswijk / Werkendam

De Rivieren Notarissen heeft meerdere kantoren

De Rivieren Notarissen
dussen@derivierennotarissen.nl
Dorpsstraat 1, 4271 AA Dussen

De Rivieren Notarissen
rijswijk@derivierennotarissen.nl
Parelplein2, 4284 GA Rijswijk

De Rivieren Notarissen
werkendam@derivierennotarissen.nl
Van Randwijklaan 49A, 4251 VT Werkendam

Juridisch goed en onbezorgd geregeld

Samenleven, een huis kopen, overlijden, oprichten van een onderneming: wij gaan graag met u om de tafel bij belangrijke momenten in uw leven. Iedere situatie is anders; ook die van u. Wij luisteren naar wat voor u belangrijk is en hoe u het graag geregeld wilt hebben. Op basis daarvan geven wij u in begrijpelijk taal inzicht welke mogelijkheden er zijn, zodat u zelf kunt bepalen welke keuzes u maakt en hoe u het geregeld wilt hebben.

Als wij uw zaak in behandeling nemen, stellen wij u voor aan een van onze teamleden die uw vaste aanspreekpunt zal zijn en die u altijd kunt bellen als u vragen heeft. Via het beveiligde Online Dossier kunt de voortgang van uw zaken digitaal inzien en veilig documenten met ons delen op ieder door u gewenst moment.

Vanuit onze vestigingen in Dussen, Rijswijk en Werkendam zijn wij dé juridisch specialist en adviseur op alle rechtsgebieden binnen de notariële dienstverlening. Dat doen wij met een enthousiast en professioneel team. Wij zijn en blijven op de hoogte van de nieuwste juridische ontwikkelingen zodat u altijd up to date geadviseerd wordt. Tevens zijn wij gespecialiseerd op het gebied van scheepsrecht, agrarisch recht, ondernemingsrecht en stateplanning. Onze legal mediators kunnen u deskundig begeleiden bij een conflict in uw relatie. Dit zowel op privé als op zakelijk vlak.

Zo staan wij graag voor u klaar totdat het juridisch goed en onbezorgd geregeld is voor u.

Kom gerust langs of neem contact met ons op voor een eerste vrijblijvend en kosteloos gesprek!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jan

Op 06 dec 2021

We zijn uitstekend begeleid bij het opstellen van huwelijkse voorwaarden en en testamenten. Er werd goed geadviseerd en constructief meegedacht bij de ingewikkelde constructie. Van begin af aan transparant in kostenplaatje en tijdpad. Ook tussentijds bijstellen en afspraken nakomen verliep erg goed. Mijn vrouw en ik bevelen dit kantoor van harte aan.

Jacco

Op 06 dec 2021

Vakkundige notaris en er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd.

Dhr Kroos

Op 06 dec 2021

Geweldige vakbekwame mensen, vriendelijk en duidelijke taal die voor iedereen te begrijpen is. Heb ze ook mijn familie, vrienden en kennissen aanbevolen. Ga zo door!

Annette

Op 06 dec 2021

Onlangs hebben wij bij de Rivieren een levenstestament en een testament op laten stellen. Wij zijn erg tevreden. Duidelijke en heldere informatie, die vriendelijk en professioneel met ons besproken is. Dit kantoor is een aanrader!

Vos

Op 06 dec 2021

Heel fijn notariskantoor. Men heeft hier nog persoonlijke aandacht voor de klant.

Melany

Op 06 dec 2021

Een zeer vakkundige en fijne notaris die goed advies en duidelijke uitleg geeft

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation