De Koning Party & Events Voor een onvergetelijke bruiloft is De Koning Party & Events de ideale locatie.

De Koning Party & Events De Koning Party & Events
5 5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Isolator 29
1014 AS Amsterdam

Uw trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Deze romantische dag wilt u daarom met uw familie en vrienden delen. De Koning Venues biedt u alle mogelijkheden om uw droomhuwelijk te verwezenlijken.

Zalen

De 2 zalen van de Koning Party & Events zijn multifunctioneel. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote feesten en evenementen. Daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig voor professionele presentaties en congressen. De uitstraling en inrichting zijn van hoge kwaliteit en creëren een Koninklijke ambiance.

Bereikbaarheid

De Koning Party & Events is gevestigd binnen de ring A10 van Amsterdam, tussen het centrum van de stad en de belangrijkste zakendistricten aan de westzijde. In de directe omgeving bevinden zich internationale bedrijven en het IBIS hotel. Het metrostation Isolatorweg ligt op slechts 100m afstand. Het treinstation Amsterdam-Sloterdijk ligt op ca. 10 minuten lopen.

Duurzaamheid

De Koning Party & Events hecht belang aan duurzaam ondernemen. We hebben verschillende maatregelen genomen om het milieu zoveel mogelijk te ontzien en zo efficiënt mogelijk om te gaan met energie. Dit is zowel in het belang van het milieu als van ons bedrijf. De Koning Party & Events streeft ernaar om binnen afzienbare tijd te voldoen aan de strenge eisen van het Green Key certificaat.

Parkeergelegenheid

De Koning Party & Events beschikt over eigen gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is er ruim voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg. Dit is betaald parkeren van maandag t/m vrijdag van 9:00uur tot 19:00uur. Het parkeertarief is hier € 0.10 per uur (voor de eerste 3 uren). Na 19:00uur en op zaterdag en zondag is het gratis parkeren.

Voor een onvergetelijke bruiloft is De Koning Venues de ideale locatie. De Koning Venues biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance.

Bekijk website
+0 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ikky

Op 19 jun 2019

De zaal is in een woord geweldig! ? Mijn man en ik waren verliefd op deze sprookjeszaal en wisten meteen hier gaan we trouwen! Bij het contract tekenen heeft Anoir ons supergoed begeleid en zeer professioneel te werk gegaan. Lieve Prem bedankt voor jouw professionaliteit en goede zorgen! Bedankt!

Sal Jones

Op 29 aug 2018

Normaliter ben ik niet van de recensies plaatsen, maar in dit geval moet ik toch even mijn enthousiasme en dankbaarheid uiten richting Anouar van de Koning party & events. Afgelopen zondag 15 oktober hebben wij een geweldig trouwfeest gehouden in het Alexander ballroom. Alhoewel de zaal vrij weinig nodig heeft qua aankleding, is er hard gewerkt om de zaal er op en top uit te laten zien. Bij binnenkomst waren wij dan ook aangenaam verrast. Je loopt de zaal binnen en denkt: "this is beyond my imagination". De catering heeft hier zijn steentje aan bijgedragen, maar ook vooral Anouar van de zaal. Mijn dank naar hem toe is dan ook erg groot! Yessin die aanwezig was als beheerder van de zaal voor de avond heeft zijn best gedaan om alles goed te laten verlopen. Wij hebben op geen enkel punt iets aan te merken. Je betaald voor een mooie zaal en dat krijg je er dan ook voor terug, daarnaast mag je rekenen op een hoop goede service van de zaal. Nogmaals Anouar dank!!

Ayan & Abdi

Op 10 jul 2018

De koning maxima ballroom is de zaal waar mijn vrouw en ik op 21-12-2017 onze droombruiloft hebben gehouden. Na onze 1e gesprek en rondleiding waren we opslag verliefd geworden op de zaal. Werkelijk de mooiste zaal die ik heb gezien. Nadat wij hadden besloten om ons bruiloft bij de koning te houden, zijn we op alle fronten goed geadviseerd en geinformeerd over de diensten. We hebben ons vertrouwen in de handen gelegd van de koning, door hun adviezen op te volgen. Onze wensen en verwachtingen zijn meer dan voldaan. Mijn vrouw en ik zijn achteraf blij dat we de adviezen hebben opgevolgd van de Koning. Namens mijn vrouw wil ik Anoir De Koning (eigenaar) bedanken voor de kwalitatieve service. Ook danken wij Mohamed voor de prachtige bloemen wand. Mijn dank gaat ook uit naar de cateraar Yassine Boukadid Lila Wedding Service (eigenaar). Mede dankzij Yassin is het een onvergetelijk avond geworden. Eten was ongekend lekker, presentatie was TOP en decoratie was on point. Nogmaals dank voor de zeer goede kwaliteit Goldenzoom (eigenaar Sangar)heeft ons beelden vastgelegd. Dit hebben ze heel proffesioneel uitgevoerd met het oog op details. Ze namen hun tijd om voor perfectie te zorgen. Nogmaals mijn dank voor de service. Tenslotte willen wij Heaven effects danken voor de speciale effects, Nourdin voor het geluidinstallatie, gastvrouw Fatiha van Lila Wedding Service. Nogmaals allen dank voor de geweldige avond. Gr, Ayan & Abdi

Nawid & Mina

Op 02 jul 2018

So we had our wedding here recently. Usually I never take my time to post any reviews anywhere but this time I had to make an exception. First of all, Taoufik was the best. Very helpful throughout the whole process. From the day we met him, which was 3 month prior the wedding, he was always available for us and always answered us right away, either by text, phone or in person. We had to change things quite a few times but he was always kind and patience. He was there for us until the last minute and made sure we including all guests left the wedding happy and all of our desire fulfilled. So if anyone decided to make their dream wedding, Taoufik is the guy to make it happen. Second the venue, just superb. I come from the US and we don’t have a beautiful venue like this at this price. Since my wife lived at the time in Germany, we looked all over the places and ended deciding with this venue. It’s very clean, beautiful decor and run very professionally with a very helpful and friendly staff. They even offer nannies so kids don’t run around during the wedding. At first I thought it’s a waste of money but during the wedding it was the best idea. All said, I would definitely recommend this place for anyone who wants their dream wedding. Once again THANK YOU Koning Staff and THANK YOU Taoufik for helping us make this evening unforgettable. Nawid & Mina

Yassin en Touafik

Op 19 jun 2018

Een prachtige zaal met uitstekende service !! Ik heb de genoegen gehad om de mooiste dag van mijn leven in deze trouwzaal te mogen vieren. Mijn complimenten naar Yassin en Touafik !

Maksim en Morsal

Op 19 jun 2018

Eergisteren was onze bruiloft georganiseerd door Mehmet van Yagmurorganisatie in de koning Maxima Ballroom. Mehmet heeft keihard gewerkt om ons tot de laatste minuten van de avond te laten genieten. Wij zijn Mehmet en zijn team erg dankbaar voor een onvergetelijke avond. Onze gasten raken niet uitgepraat door ons feest en de organisatie. Daarom adviseren wij Mehmet voor het organiseren van een TOP avond. Nogmaals vriendelijk bedankt Mehmet en zijn team. Jullie zijn allemaal professioneel, hard werkend en doen er alles aan om de avond in goede banen te leiden. Groetjes, Maksim en Morsal

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation