Welke.nl

De Kleedster Extra hulp op de grote dag, kan veel stress voorkomen.

De Kleedster De Kleedster
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Admiraal de Ruijterstraat 58e
3262 XE Landelijk

WAAROM EEN KLEEDSTER?

De kleedster zorgt er voor dat de pasvorm van je bruidsjurk perfect is zodat je je daar op de grote dag geen zorgen over hoeft te maken. Zij kan het gesprek voeren met de bruidswinkel over de noodzakelijke aanpassingen en, bij eventuele conflicten tussen jou en de bruidswinkel, iets wat helaas ook nog wel voorkomt, jou ondersteunen in je klacht en een professioneel en onafhankelijk oordeel geven.

De Kleedster is volstrekt onafhankelijk en heeft geen banden met bruidswinkels of fabrikanten zodat ze volledig aan jouw kant staat. Hiermee is dit voor jou een zorg minder zodat je je volledig en onbezorgd kunt concentreren op het uitzoeken van de perfecte jurk die ook perfect zal zijn aangemeten! 

ONDERSTEUNING OP DE HUWELIJKSDAG

wanneer de grote dag is aangebroken dan moet er veel gebeuren. De bruid mag eindelijk de bruidsjurk dragen. Het aantrekken van de jurk is natuurlijk al een feest, maar kan ook heel bewerkelijk zijn. De meeste jurken hebben vele knoopjes, lintjes en haakjes die moeten worden vastgemaakt.

Verder zijn er de accessoires zoals sluiers, handschoenen, hoeden en tasjes die correct moeten worden gedragen. Hoort dit nu links of toch beter rechts? Het kan dan prettig zijn om hierin geholpen en geadviseerd te worden.

Ook komt het nogal eens voor dat er net op het moment dat dit het minst uitkomt, er een knoopje of naadje losschiet of de rits kapot gaat. Het is prettig als er dan iemand is die dit professioneel weer kan repareren en hiervoor ook het materiaal (zoals garen en een naaimachine) bij zich heeft.

Voor die bruiden die het prettig vinden om geholpen te worden bij het aankleden en voor wie de aanwezigheid van een professioneel kleedster een extra luxe betekent, kan de kleedster als persoonlijk kledingassistente veel zorg uit handen nemen.

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marian

Op 25 sep 2018

Ik heb Monique gevraagt me te ondersteunen bij het aanmeten en afpassen van mijn bruidsjurk Dankzij de hulp van Monique was de bruidswinkel heel goed in staat de correcte pasvorm te bepalen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Laatste beoordeling Marian

Op 25 sep 2018

Ik heb Monique gevraagt me te ondersteunen bij het aanmeten en afpassen van mijn bruidsjurk Dankzij de hulp van Monique was de bruidswinkel heel goed in staat de correcte pasvorm te bepalen.

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation