Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Bruisende Babs JA Ik WIL!....Een ceremonie die bruist, sprankelt en onvergetelijk wordt!

13 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Bruisende Babs Vraag informatie aan
Mevr. Joleen Jansen
Breda

JA! Jullie gaan trouwen

Wat ontzettend leuk; jullie gaan jullie liefde bekronen met een huwelijk.  En ook al lijkt jullie trouwdag nog ver weg, voordat jullie het weten is het zo ver en geven jullie elkaar het jawoord ten overstaande van al jullie geliefden! Belangrijk is dat het júllie dag wordt, die gevierd wordt op júllie manier. Of het nou groots is, intiem of iets daar tussenin; het gaat erom dat jullie ervan gaan stralen.

Dat ik mensen mag trouwen vind ik echt een eer, maar geeft tegelijkertijd ook een verantwoordelijkheid. Het is immers niet iets wat je als koppel (over het algemeen) vaak doet. Ik begeleid jullie dan ook graag gedurende het gehele proces zodat jullie relaxed naar De Grote Dag kunnen toeleven.

Buitengewoon Bruisend Trouwen

Wat mij betreft mag een trouwceremonie lekker bruisen. Vanuit mijn achtergrond als improvisatie acteur en communicatie trainer ben ik het gewend om voor groepen te spreken en ben ik dol op interactie met mijn publiek. Mijn stijl is enthousiast, persoonlijk en daar waar mogelijk overgoten met een humoristisch sausje. Dit betekent overigens niet dat de lach niet gecombineerd kan worden met een traan, want het leven loopt nou eenmaal niet altijd op rolletjes.

De speech die ik voor jullie schrijf is altijd persoonlijk en gaat over jullie levensloop. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Waar sloeg de vonk over? Wat vind je nou eigenlijk zo leuk aan de ander? Ook ben ik benieuwd naar de getuigen en ceremoniemeester. Die hebben vaak wel wat leuke anekdotes te vertellen die tijdens de ceremonie niet mogen ontbreken. Uiteraard altijd in ogenschouw genomen dat het geheel past binnen jullie wensen als bruidspaar.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sven & Eileen

Op 12 oct 2023

Joleen was geweldig! Voor de bruiloft nam zij uitgebreid de tijd om ons beter te leren kennen en onze belangrijke naasten. Onze (schoon)vader was 2 maanden voor de bruiloft overleden en dit heeft zij ook op zo’n mooie en niet te zware manier een plek in de ceremonie kunnen geven. Ook kon zij tijdens de ceremonie goed inspelen op de gasten (vooral onze kindjes die van alles zeiden). Het was een enorm ontspannen sfeer met Joleen en erg persoonlijk. Het is dat we maar een keer gaan trouwen anders zouden we Joleen weer bellen. Dankjewel Joleen voor de prachtige dag en het heerlijke cadeau ;)

Lisa

Op 12 oct 2023

Joleen heeft onze speech verzorgd tijdens onze bruiloft. Joleen vertelt dit zo vlot en spontaan dat je even al je spanningen vergeet. Ook van al onze gasten kregen wij terugkoppeling: “ wow die babs hoe zij alles vertelde echt super knap en goed”. Wij waren erg blij met Joleen als onze BABS!! Communicatie van begin tot eind duidelijk!

Jackie

Op 12 oct 2023

Joleen was onze babs en wat een goede keuze! Vanaf het begin een gezellige en gemoedelijke sfeer Joleen luistert goed tijdens het “diepgaande gesprek”, stelt precies de juiste vragen en maakt er dan een geweldig, persoonlijk verhaal van. Ze voelt heel goed aan wie ze voor zich heeft en welke setting daarbij past. Ook onze daggasten waren onder de indruk van haar verschijning en de manier waarop zij de ceremonie invult, met humor, hier en daar improvisatie en vooral de persoonlijke en intieme setting.

Kevin & Iris

Op 12 oct 2023

Het was een bruisend succes met Joleen als onze Babs! Vanaf de eerste kennismaking voelde het contact met Joleen direct goed. Ze was betrokken bij ons en zorgde voor een fijne en persoonlijke sfeer. Ze heeft al onze input goed verwerkt tot een prachtige speech waar voor ons alle belangrijke facetten inzaten. Daarbij kan Joleen ook goed spelen met woorden en waar het kan er een humoristische draai aan geven, precies wat we zochten. Wij zouden Joleen dan ook aan iedereen aanraden die nog een Babs zoekt voor de huwelijksceremonie.

Vera

Op 12 oct 2023

Joleen doet bedrijfsnaam “de Bruisende babs” echt eer aan! Joleen is een enthousiaste, vrolijke, meedenkende en creatieve Babs. Samen met het bruidspaar zal zij er alles aan doen om het huwelijk onvergetelijk te maken! Op onze “surprisewedding” hebben we enorm veel complimenten over haar gehad van onze gasten. Joleen is betrokken, bevlogen en weet de lach met de traan goed te combineren. Wil je een bruiloft waarvan je zeker weet dat het goed komt met je ceremonie, zoek dan zeker niet verder! Wij zijn enorm blij met onze keuze en kijken er met een grote glimlach op terug. Bedankt Joleen!

Barbara

Op 12 oct 2023

Fantastische BABS, de speech die Joleen geeft tijdens de ceremonie is heel persoonlijk met hier en daar een grapje. Alleen maar complimenten!

Gijs & Debbie

Op 03 oct 2022

Toen we Joleen voor de eerste keer ontmoette voelden we meteen een goede klik, en dat goede gevoel is ook gebleven! Na het kennismakingsgesprek hebben we een leuke avond gehad bij ons thuis, dat was een leuke gezellige avond (flesje wijn erbij) en voelde heel vertrouwd! Ze heeft enorm veel energie gestopt in het samenstellen van de speech, en iedereen die betrokken was heeft het contact als enorm betrokken en professioneel ervaren, we krijgen niets dan leuke reacties! Op de dag zelf konden we genieten van een mooie speech vol energie, ingevuld met alle leuke verhalen die ze van familie en getuige heeft gekregen, dit alles vanuit haar persoonlijke enthousiasme! Alle verwachtingen zijn overtroffen, en jouw bijdrage was mooier dan we mochten dromen!

Ellen & Roger

Op 03 oct 2022

27 mei zijn wij getrouwd door Joleen. Bij de kennismaking was het voor ons al snel duidelijk dat we geen standaard trouwambtenaar wilden vanuit de Gemeente. Maar Joleen: iemand die echt haar best gaat doen om de ceremonie persoonlijk te maken. Dat geeft een gouden randje. En dat is Joleen goed gelukt. Zij heeft de tijd genomen en onze getuigen, ouders en andere belangrijke personen, te benaderen. Wij hadden ook wat ideeën maar ook twijfels over bepaalde verhoudingen van personen om ons heen, waar Joleen niet beroerd was om in mee te denken en met concrete ‘oplossingen’ te komen. Joleen is uitgebreid bij ons thuis geweest om aan ons zelf vragen te stellen. Vragen die diepgang gaven, die betekenis gaven en waarom wij bij elkaar zijn. Waarom wij willen trouwen met elkaar. Het was een gezellige avond met een flesje wijn erbij. Want ook al is dit werk voor Joleen, het is haar passie, haar talent, en haar energie gever. En daar neemt ze de tijd en aandacht voor. Dat merk je aan alles. Joleen doet niet even standaard iets: ze verdiept zich in jou, in jullie, om te zorgen dat iedereen tijdens de ceremonie weet, waarom je dit doet. Ze is daardoor heel warm en heel toegankelijk. Daarnaast was natuurlijk de trouwakte voor onze kinderen ook echt fantastisch. Zij kregen een eigen rol. Dit heeft ons zoveel meer gegeven dan alleen maar even trouwen. Het maakte de ceremonie ontroerend, persoonlijk en vrolijk. Ik zou niet twijfelen om met Joleen verder te gaan, gewoon doen. Het verrijkt echt jullie dag!

Eric & Susan

Op 03 oct 2022

Wat zijn we blij dat Joleen ons in de echt heeft verbonden. Ze deed dit op een bijzonder leuke en spontane manier, die heel goed bij ons paste. Joleen heeft zich daarnaast supergoed in ons, als bruidspaar, verdiept. Dit leidde tot een prachtig verhaal, met veel gelach en uiteraard ook een kleine traan. Na afloop van de ceremonie kregen we niet alleen complimenten over hoe stralend wij eruit zagen, maar ook dat we zo’n fijne (bruisende) BABS hadden uitgekozen. Mede dankzij Joleen hadden wij een fantastische trouwdag!

Stefan & Denise

Op 20 oct 2021

We zijn heel blij met de manier waarop je onze ceremonie hebt geleid. Perfect voorbereid en een mooie balans tussen emotie, humor en plechtigheid. Ook het contact voor en tijdens de ceremonie was erg prettig. Van meerdere gasten kregen we complimenten over de manier waarop je inspeelde op wat er in het publiek en in de omgeving gebeurde. Nogmaals heel erg bedankt dat je ons een perfecte ceremonie hebt bezorgd!

Daan & Selma

Op 20 oct 2021

We willen je via deze weg nog even heel erg bedanken voor een fantastische dag! We zijn je onwijs dankbaar voor de fijne manier waarop je de ceremonie vorm hebt gegeven. We vonden het prachtig en bijzonder. We hebben ook heel veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten over de manier waarop je dat hebt gedaan. Dus nogmaals dankjewel!

Jasper & Kim

Op 09 sep 2020

Wat hebben we een mooie en bruisende ceremonie gehad! Joleen is een warme en bevlogen vrouw waar vanaf straalt dat ze enorm geniet van haar ‘erebaan’ als ‘BABS’. In het voorgesprek nam ze uitgebreid de tijd voor ons, het was een heel fijn gesprek waarbij we ons meteen op ons gemak voelden. Hierna heeft ze dit vertaald naar een warm verhaal, voorzien van een fijne dosis humor. Wat was dit leuk om te horen, we straalden van oor tot oor! Onze kids van 9 en 7 jaar betrok ze ook heel leuk in het verhaal, we waren echt met ons viertjes aan het trouwen. Ze mochten ook een heuse, door haar zelf ontworpen, kinderakte tekenen. Op de terugweg zeiden onze kids dat ze vooraf dachten dat de ceremonie een beetje saai zou zijn voor ze, maar nee het was juist heel leuk! Wij kijken met heel veel plezier terug op onze ceremonie en van onze gasten krijgen we dezelfde fijne reacties terug! Joleen, veel succes verder en nogmaals hartelijk bedankt! Je bent een topper!

Janneke & Mark

Op 09 sep 2020

Je hebt een erg goede speech gegeven op onze bruiloft. We zijn heel blij dat we voor jou hebben gekozen als BABS om ons in de echte te verbinden. Het kennismakingsgesprek was ontspannen, gezellig en vermakelijk bij ons thuis. Ook het telefonisch en mailcontact vooraf was plezierig en je bent erg attent. Door jouw grondige onderzoek kwamen anekdotes van vrienden en familie naar boven waar wij weer door verrast zijn. Je bent een stapje verder gegaan dan we verwacht hadden. Buiten de indrukwekkende woorden was er ook een gezonde dosis humor aanwezig en zelfs voor een stuk in het Engels draaide je jouw hand niet om (i.v.m. onze Engelse getuige). De kinderakte voor onze petekinderen was ook een super lieve en waardevolle toevoeging aan de ceremonie vóór ons. We hebben ook begrepen van onze gasten dat je ze heel prettig mee ontvangen hebt op de locatie voordat wij als bruidspaar arriveerden. Heel erg bedankt!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation