De Bruidsgalerie van de Wetering

15 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Bruidsgalerie van de Wetering Vraag informatie aan
Rondweg 13
5406 NK Uden

Trouwjurken De Bruidsgalerie van de Wetering in Uden.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marjo

Op 08 oct 2020

Goed advies!

Karin

Op 08 oct 2020

Super goed geholpen, vriendelijk, enthousiast en behulpzaam. Echt een aanrader.. Had een droomjurk

Selma

Op 01 oct 2020

Ik ben uitstekend geholpen met het vinden van mijn perfecte droom bruidsjurk! Nadat ik mijn wensen had uitgesproken kreeg ik verschillende mooie jurken om te passen. De eerste jurk is het geworden, daar werd ik op slag verliefd op! Uiteindelijk hebben Stefan en ik op 28-6-2019 een droombruiloft gehad met mooi weer, een toplocatie, prachtige trouwkleding en een super ontspannen sfeer! Ik raad iedereen aan om bij Bruidsgalerie van de Wetering bruidsjurken te komen passen! Bedankt voor jullie kennis en kunde dames!

Niek & Samantha

Op 01 oct 2020

Lieve dames van Bruidsboutique Van de Wetering, Zoals beloofd stuur ik jullie wat foto's van ons. Het is alweer een maand geleden.. (28-06) wat vliegt de tijd! Wij hebben een geweldige dag gehad en zo genoten met onze familie en vrienden! Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie fijne service, hartelijkheid en goede adviezen. De jurk is echt prachtig! Ik heb echt zoveel mooie complimenten gekregen. Complimenten voor jullie en mocht er iemand vragen naar een fijne bruidsboetiek verwijs ik ze naar jullie!

Marly

Op 01 oct 2020

Via deze weg wilde ik julllie nog even bedanken voor de hele goede service en de prachtige jurk die ik bij jullie gekocht heb. We hebben 31 mei een fantastische dag gehad!! En zelfs het weer was ontzettend goed ;) De jurk zat helemaal perfect en iedereen was er weg van, inclusief de bruidegom. Heb er echt enorm veel complimenten over gehad. Zelf voelde ik me ook echt helemaal fantastisch in de jurk, hij is zo mooi! Nogmaals dank jullie wel voor alles!

Els

Op 01 oct 2020

VANDAAG MIJN JURK OPGEHAALD EN WAT EEN SERVICE GEHAD. VANAF HET MOMENT DAT IK JURKEN GING PASSEN TOT HET OPHALEN WAS HET EEN SUPER BELEVING. ALLE TIJD WERD ER GENOMEN EN DE BEGELEIDING WAS HEEL PERSOONLIJK. NOGMAALS SUPER BEDANKT!

Simone

Op 01 oct 2020

IN 1 WOORD GEWELDIG! HIER WORD JE UITGEBREID GEHOLPEN, NIKS IS TE VEEL. OOK WORD ER ENORM MEE GEDACHT!! DOORPASSEN TOT DE JURK PERFECT IS! IK KAN NIET WACHTEN HEM IN MEI OP TE MOGEN HALEN.. SUSANNE EN TEAM GA ZO DOOR

Lean

Op 01 oct 2020

DE SERVICE VAN DE BRUIDSGALERIE IS ECHT GEWELDIG. SUSANNE HEEFT ME HEEL GOED GEHOLPEN EN LUISTERT HEEL GOED. OOK GEZELLIG OM MET HAAR DE PERFECTE JURK TE ZOEKEN! IK WIST NOG NIET PRECIES WAT IK WILDE, MAAR NA HOOGOVER MIJN WENSEN TE HEBBEN BESPROKEN WAS HET BIJ DE 2E JURK AL RAAK. ZE HEEFT DAARNA OOK DE JURK AANGEPAST ZODAT HIJ PERFECT ZAT. OOK DE STOMERIJ IS VOOR DE JURK EN HET PAK VAN MIJN MAN GOED BEVALLEN. BEDANKT VOOR ALLES!

Nieke

Op 01 oct 2019

Super geholpen door de Bruidsgalerie. Mijn jurk is door Britt helemaal aangepast met pailetjes. Wat een werk is dat geweest, maar wat een vakmanschap. Ik heb de hele dag gestraald in de jurk en wilde het eigenlijk niet meer uit. Iedereen vond de jurk helemaal mij. Jammer dat het maar 1 dag was . Dankjewel voor de goede, relaxte service!!

Marieke

Op 01 oct 2019

Een hele relaxte en gezellige sfeer. Eerlijk en goed advies en vooral erg deskundig. Het zoeken naar de juiste jurk is mede door jullie een geweldige ervaring geworden. Alleen maar lof. Dank je wel

Marlonne

Op 01 oct 2019

De bruidsgalerie is een geweldige bruidswinkel met een hele gezellige en ontspannen sfeer. Ze nemen echt de tijd voor je en hebben mij geholpen aan mijn droomjurk.

Els

Op 01 oct 2019

Vandaag mijn jurk opgehaald en wat een service gehad. Vanaf het moment dat ik jurken ging passen tot het ophalen was het een super beleving. Alle tijd werd er genomen en de begeleiding was heel persoonlijk. Nogmaals super bedankt!

Milou

Op 28 aug 2018

Super service, vriendelijk en geduldig personeel die echt meedenken. Een super gezellige passessie geworden. Veruit de beste service van 10 winkels waar ik geweest ben. Zou ze iedereen aanraden!

Liz

Op 18 jul 2018

Super goed geholpen ,goede tips en adviezen mee gekregen. Een bestaande jurk omgetoverd tot mijn eigen droomjurk ! Echt top!

Astrid

Op 13 jun 2018

Mooie jurken en gezellige dames die je heel goed helpen! Ze geven je goede tips voor heel veel zaken! Het is dat ik maar 1 dochter heb anders hadden we de volgende jurk ook zeker hier gekocht � Bedankt voor alles Mama van de bruid

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation