De Bruidsbloem

Graag maken wij vrijblijvend een telefonische afspraak met u om uw wensen te bespreken!

De Bruidsbloem is een bedrijf, die met passie, stijl en creativiteit bruidsboeketten ontwerpt en maakt. 

Type “Bruidsboeket” en alle mooie decoraties eromheen, o.a. tafeldecoratie zwevend of staand, mini, mini tafelversiering, autoversiering, kerk. 

Jullie vertellen uiteindelijk het verhaal van jullie dag, die wij samen gaan invullen. Er zijn velen verschillende soorten bruidsboeketten, biedermeier, strak lineaire gebonden bruidsboeketten, schouder, pols, haarkam bruidsboeketten, maar ook geplakte zijde bruidsboeketten. En natuurlijk een bedankboeket voor wederzijdse ouders. 

Naast een fotoboek bij “De Bruidsbloem” waarin prachtige bruidsboeketten te zien zijn, houden wij vanzelfsprekend ook rekening met jullie wensen.  afspraak maakt, kan je alvast bedenken hoe jullie dag er gaat zien, zoals welke keuze jullie gaan maken - corsages - auto - een stukje stof - type bruidsjurk. Kom samen met je partner, om in alle rust onder het genot van een kopje koffie, jullie wensen door te nemen.   

Tips voor het houden van een vrijgezellenmiddag- of avond  Ook is het mogelijk om bij “De Bruidsbloem” een onderdeel van een vrijgezellen middag/avond te vieren, o.a. schilderij maken, een corsage of een bloemstuk, kijk eens op de website www.galleryhermanenco.nl.  Wellicht een leuk idee.    

Natuurlijk kan je ook voor ander bloemwerk terecht bij “De Bruidsbloem” o.a. voor geboorte, overlijden. Of iemand verrassen met een prachtig boeket bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, Moederdag, Secretaressedag etc.

Tot ziens bij de Bruidsbloem Herman Nagelmaker  

Vraag informatie aan

Verplicht *

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

06-10369863