Daelhemergroeve

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Daelhemergroeve Vraag informatie aan
Daalhemerweg 31A
6301 BJ Valkenburg

Trouwlocatie Daelhemergroeve in Valkenburg aan de Geul.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sean

Op 01 oct 2019

Het was geweldig om hier onze trouwdag te houden. Het personeel was vriendelijk, alles kon geregeld worden in overleg. Er werd rekening gehouden met kleine kinderen en minder mobiele mensen. als ik het over nieuw zou doe zou ik het gelijk weer hier houden. We hebben een super dag gehad. Hierbij wil ik ook gelijk mijn dank geven aan het personeel.

Bruidspaar claessen

Op 01 oct 2019

Een gezellige, romantische, sfeervolle en onvergetelijke middag en feestavond gehad tijdens onze trouwdag!! De bediening is vriendelijk en vlot, het eten is lekker, locatie heeft indruk gemaakt en we zijn altijd goed geholpen en ontvangen door Roel en alle medewerkers! Een unieke locatie… voor ons en onze gasten een hele goede keus geweest!

Carmen & Nellie

Op 02 oct 2018

Het was een feest om nooit meer te vergeten. Iedereen heeft zich heel goed geamuseerd. Het eten was geweldig en voor de rest was alles tot in de puntjes verzorgd.

Rob en Ninon

Op 01 oct 2018

Tijdens onze eerste ontmoeting wist ik al meteen dat ik onze mooie dag wilde vieren in Daelhemergroeve. Alles kon geregeld worden en alles kon zoals wij het graag zouden willen. Op DE grote dag hebben wij met volle teugen genoten van de dag. Robbie en ik hebben de dag van ons leven gehad! De sfeer, de gezelligheid, het personeel, het goede eten, goede muziek en het enthousiasme van jou heeft onze dag compleet gemaakt!

Jacqueline en Edgar

Op 01 oct 2018

De dag was geweldig, de ambtenaar deed het helemaal super, het eten en het ijs na was heerlijk, de discjockey draaide de muziek die wij graag wilden. Roel heeft het allemaal perfect geregeld, de bediening was perfect. Een feest om nooit meer te vergeten met al onze gasten die de dag en het feest helemaal compleet hebben gemaakt. Daelhemergroeve is beslist een aanrader om daar je huwelijk te vieren. Alles onder één dak, perfecter kan het niet. Vooral de trouwlocatie is echt geweldig.

Jan

Op 19 jun 2018

Zorgvuldig geselecteerde (streek)gerechten, goed bereid en mooi gepresenteerd, samen met een vriendelijke en attente bediening in een uitzonderlijke ambiance. Kortom; een aanrader. Vooral ook voor groepen. Wij waren er met 40 mensen en alles liep gesmeerd.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation