Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Daan Noordhuizen Fotografie Puur en echte foto's!! 6 uur € 950,-

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Rijksstraatweg 158
7383 AX Voorst Gem Voorst

Ja ik wil…

Pure en echte foto’s!

Ik maak van jullie trouwdag een onvergetelijke en tastbare herinnering zodat jullie hier keer op keer weer op terug kunnen blikken en kunnen nagenieten van één van de mooiste dagen uit jullie leven.

Werkwijze...

Trouwjurk passen, locaties checken, taart proeven... Dit kan maar 1 ding betekenen, jullie gaan trouwen! Om deze fantastische dag vast te leggen zijn jullie ook op zoek naar een fotograaf, maar waar te beginnen? Eén van de belangrijkste dingen is dat er een goede klik is.

Dus om te beginnen plannen we een kennismakingsgesprek in. Ik neem wat voorbeelden mee zodat we gelijk kunnen kijken wat jullie wel of juist niet mooi vinden. Al jullie wensen komen aan de orde. Door mee te lopen vanaf de voorbereidingen tot op de dansvloer leg ik op ongedwongen wijze de hele dag vast.

Luxe albums
Jullie ontvangen altijd een USB-stick met daarop hoge resolutie beelden. Daarnaast is er de mogelijkheid een kwalitatief luxe album te bestellen.

Zoeken jullie een fotograaf met een jonge en frisse blik!? Dan nodig ik jullie uit om kennis te maken.

Bekijk website
+14 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mathijn en Lysanne

Op 12 jan 2021

Wij zijn heel blij met Daan als onze bruiloft fotograaf. Heel makkelijk in omgang en wij hebben geen moment het idee gehad dat die aanwezig was op de bruiloft. Het ging allemaal vanzelf, en de foto’s zijn super!! Wij raden deze fotograaf zeker aan.

Arnold en Inge

Op 08 oct 2020

We zijn ontzettend blij dat we voor Daan hebben gekozen om onze trouwdag vast te leggen. De foto's die Daan gemaakt heeft zijn erg mooi, een fijn aandenken aan onze 'grote dag'. Daan is onopvallend aanwezig maar legt wel de mooiste/belangrijkste/bijzonderste momenten vast. Naast een aantal ideeën die we zelf hadden voor foto's heeft Daan ons tips gegeven hoe te 'poseren. Het was allemaal ongedwongen en niets moest. Het contact verliep soepel, meestal kregen we dezelfde dag nog reactie op een mail. Daan is professioneel en vriendelijk.

Frank & Moniek

Op 07 oct 2020

Daan heeft een prachtige reportage gemaakt van onze bruiloft. Van te voren hebben we onze wensen en ideeën besproken. Daan dacht met ons mee over foto locaties en had zelf ook leuke ideeën. Op de dag zelf was Daan veel op de achtergrond aanwezig en heeft hij zo echte, pure foto's gemaakt. De fotoshoot verliep heel ontspannen. Daan gaf ons aanwijzingen en dacht met ons mee. We zijn super tevreden over het eindresultaat! We kregen meteen al 6 mooie foto's als voorproefje en na ongeveer 3,5 weken kwam de rest van de foto's.

Mark & Janneke

Op 11 oct 2018

Echt waar voor je geld! Leuk en meedenkend!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation