Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Connected by love Ik ben niet van het standaard praatje

Connected by love Vraag informatie aan
Dhr. Carlo van den Berkmortel
Landelijk

Connected by Love

Biedt meerdere pakketten aan en binnen deze pakketten zijn aanpassingen altijd mogelijk.

Zelfstandige trouwambtenaar

Officiële huwelijksvoltrekkingen in Nederland. Regels variëren per gemeente en daar zullen we ook mee te maken gaan hebben. Op dit moment ben ik nog niet in dienst van een gemeente, dus niet elke gemeente biedt mij de gelegenheid om huwelijken te sluiten. We moeten onderzoeken of jullie gewenste gemeente mij een benoeming en beëdiging voor een dag willen geven.

Steeds meer gemeenten werken hier gelukkig aan mee. Maar check de website van de gemeente. Om dat ik zelfstandige ben kan ik veel meer tijd inplannen en dus meer aandacht en tijd geven om jullie dag goed voor te bereiden.

Voordat we een begin maken plannen we geheel vrijblijvend een gesprek om te kijken passen wij bij elkaar en is er een gezamenlijke spark. Is deze er dan gaan we samen aan de slag. We gaan als team, eventueel met andere een groot feest voor jullie creëren. Dat men niet snel gaat vergeten.

Belangrijk: De leges kosten van de gemeente komen nog bovenop mijn vergoeding.

Ceremoniespreker 1

Julie regelen zelf het wettelijke huwelijk of partnerschap op een ander moment bij de gemeente. Deze variatie is dus niet een officieel trouwceremonie. Het wettelijk deel heeft bij de gemeente namelijk al plaatsgevonden. Merkt u verder een verschil? Zeker, met dit pakket hebben jullie nog meer vrijheid. Jullie hebben de touwtjes nog meer in handen. Trouwen op bijzondere locaties, trouwen in het buitenland enz.

Ik zal er voor zorgen dat wij als team jullie trouwdag tot de puntjes voorzien van een ceremonie waarin net zoveel passie en emotie zal brengen als in een officieel huwelijk. Als er op en eraan maar deze trouwaktes krijgen jullie wel mee naar huis als herinnering aan deze mooie dag.

Ceremoniespreker 2

Leg een andere verbintenis vast met een leuke ceremonie. zijn jullie al jaren een hechte vriendengroep; een “trouw” ceremonie voor een verstandelijk beperkt familielid met zijn of haar partner; schoolproject over het huwelijk. Laat mij jullie meer vertellen over het onderwerp, aan te passen aan elke leeftijd. Eventueel af te ronden met een nephuwelijk;

vernieuwen van je trouwbelofte;

Er is zoveel mogelijk dat ik dit graag samen met jullie wil bekijken dus neem contact op. Ik maak een leuk akte van binding van liefde in plaats van een officiële trouwakte.

Doelstelling

Jullie als bruidspaar en dierbaren krijgen een ceremonie waar er over jaren kan en mag gesproken worden. Stilstaan bij de lach en de traan. Een opmaat gemaakte ceremonie waarin we anekdotes vertellen en ze herbeleven.  Er is een hoop mogelijk dus spreek jullie wensen uit zo kunnen wij samen het feest creëren wat jullie voor ogen hebben. Ik geef adviezen gevraagd en ongevraagd zodat deze dag jullie droomdag is.

Kosten

De trouwceremonies zijn vanaf € 500,00.
Ceremonie 2 zijn maatwerken daar is geen vaste prijs voor, dat ligt aan de uren die ik er aan besteed. Tarief inclusief 150 km reiskosten vanaf gemeente Haarlemmermeer, daarboven 19 cent per kilometer.

Onbeperkt contact via mail en app. Voor gesprek in thuissituatie.

Alles is maatwerk jullie wensen zijn bepalend. De uren die ik besteed bepalen uiteindelijk de prijs. Spreek ik jullie alleen of mag ik ook dierbaren benaderen voor meer info. Dit is wat jullie willen, we bespreken dit van te voren dit komt in de offerte. Leger kosten van de gemeente zijn nooit een onderdeel van mijn offerte.

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Connected by love
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation