Cober Trouwringen Wij maken het verschil in het confectie landschap van sieraden en juwelen!

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Cober Trouwringen Vraag informatie aan
Oss

Ambachtelijk vervaardigde trouwringen

Trouwringen en verlovingsringen van goudsmid Cober staan al jarenlang voor kwaliteit. In de fraaie zaak, gevestigd in Oss, vindt u een prachtige en uitgebreide collectie ambachtelijk gemaakte sieraden. De kunstenaar achter deze juwelen is edelsmid Vincent Cober. Al meer dan 25 jaar lang ontwerpt hij met ongekende passie de mooiste trouwringen en verlovingsringen.

Bij Cober hebben ze een ruime collectie ringen van verschillende topmerken, daarnaast verkopen ze met trots trouwringen van het eigen merk Cober. De ringen uit de eigen collectie worden gesmeden uit het mooiste goud, zijn van topkwaliteit en zijn bovenal puur maatwerk. Wanneer u een ring bij Vincent koopt, dan bent u verzekerd van een unieke ring met een levenslange garantie.

Geen grenzen voor een droomtrouwring

Bij de Osse goudsmid is alles mogelijk op het gebied van het ontwerpen en vervaardigen van uw trouwring. Zo kunnen zij een ring smeden in alle denkbare edelmetalen zoals: geelgoud, witgoud, platina of een combinatie hiervan. Het gehele proces van ontwerpen, gieten, smeden en afwerken gebeurd in de trouwringen winkel en goudsmederij. Er wordt bij Cober uitsluitend gewerkt met fair trade of groen goud.

Ook is het mogelijk om zelf uw eigen ring te ontwerpen onder begeleiding van ervaren edelsmeden. Met de nieuwste ontwerp software worden uw wensen en fantasieën omgezet tot een foto realistische afbeelding. Op deze manier bieden zij de klant de mogelijkheid om een hoogstpersoonlijk en volledig uniek sieraad te realiseren.

Ook is het mogelijke om oude gouden juwelen om te laten smelten tot een nieuw design. Het wordt de klant altijd aangeboden om bij dit proces aanwezig te zijn, zodat zij kunnen zien hoe het dierbare goud van gedaante veranderd en een nieuw leven krijgt.

Diamanten trouwring

Vincent Cober is een edelsteenkundige, hij is specialist in het verkopen en zetten van de meest exclusieve diamanten, saffieren en robijnen. De winkel beschikt dan ook over een grote collectie van hoogwaardige edelstenen. Bij de inkoop en de verkoop van de stenen wordt te allen tijde het Kimberley process gerespecteerd, dit houdt in dat alle diamanten die worden gebruikt afkomstig zijn uit conflictvrije gebieden en uitsluitend verkocht worden met het juiste certificaat.

Wij zeggen ja!

Bij Cober maken ze uw trouwring exact zoals u hem zich voorstelt in uw mooiste dromen. Ze hebben prachtige designs voor iedereen die van unieke en bijzondere sieraden houdt. Ze waarborgen een ongekende kwaliteit en garanderen een levenslange garantie op uw aankoop.

Laat u verassen door de grote keuze en de vele mogelijkheden, bij Vincent bent u aan het juist adres voor het vinden van uw droomtrouwringen! 

JUWELIER COBER MAINPORT ROTTERDAM

Lobby Mainport Hotel
Leuvehaven 77
3011 EA Rotterdam
010-3331905
info@cober.nl

JUWELIER COBER OSS

Houtstraat 15
5341 GG Oss
0412 651450
info@cober.nl

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mvr. Verstegen

Op 13 nov 2019

Fijne mensen die alle tijd en aandacht hebben voor jouw wensen. Hoge kwaliteit product door schitterende ontwerpen en de beste materialen. Zorgvuldig geselecteerd en afkomstig uit alle delen van de wereld. Bijzondere ervaring om je trouwring te ontwerpen.

Mvr. Krijnen

Op 13 nov 2019

er wordt goed geluisterd naar ideeën in een rustige omgeving. goede uitleg gekregen over hoe het gemaakt wordt, zodat er veel vertrouwen is en samen hebben we een mooie ring gebrainstormd, een samenvoeging van onze touwringen met de vingerafdruk van mijn man

Christel & Jan

Op 09 nov 2018

Door gesprek de juiste voorstellen in trouwringen doen, waardoor geen ellenlange pas sessies ontstaan, maar al heel snel naar het gewenste product gegaan wordt.

Mevrouw Eijk

Op 09 nov 2018

Prachtige en unieke ringen voor een goede prijs. We hebben hier onze trouwringen gekocht. Heel vriendelijk en uitgebreid geholpen door de eigenaar. Geheel zelf gemaakt en dat zie je terug in de kwaliteit. Ook erg leuk is dat je met oude sieraden iets nieuws kan laten maken. Dit ga ik zeker in de toekomst ook laten doen.

Ineke

Op 09 nov 2018

Jouw ambachtelijke uitstraling wordt gereflecteerd in de adembenemende elegante sieraden die je maakt. Je levert echt topprestaties, bedankt.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation