Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Cin Om Te Trouwen Sprankelend, humoristisch én verrassend!

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Cin Om Te Trouwen Vraag informatie aan

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Geen zin in een standaard ceremonie met langdradige teksten over de historie van het pand, zonder humor of persoonlijke twist? Geen zorgen, want hier ben ik!
Ik ben Cindy en hopelijk jullie toekomstige BABS!

Als BABS maak ik graag het verschil op één van de meeste bijzondere momenten in het leven van jullie als bruidspaar. Mijn doel is om jullie met mijn woorden een geweldige en onvergetelijke huwelijksceremonie te laten ervaren.

Jullie mooiste, ontroerendste, grappigste en leukste momenten vat ik samen tot een persoonlijke speech, waar de lach centraal staat. Jullie verhaal zal ik met veel aandacht voor details, de gasten en jullie zelf op een enthousiaste en humoristische manier vertellen. 

Het moment waarop je JA zegt tegen de rest van je leven, moet gewoon goed en onvergetelijk zijn!

Ik heb Cin om te trouwen. Althans, ik heb Cin om júllie te trouwen!

Als jullie mij als BABS overwegen plannen we een kennismakingsgesprek in. Wanneer jullie mij hierna de eer gunnen om het huwelijk te voltrekken kom ik graag langs voor het voorbereidend gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jullie kennismaking, jullie relatie en natuurlijk het aanzoek! Indien gewenst betrek ik naderhand familie en goede vrienden van jullie voor extra input die jullie wellicht -dan al niet expres- weggelaten hebben.

Natuurlijk alles naar jullie wens. Gezamenlijk spreken we ook de ceremonie door, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan op de grote dag. Uiteraard ben ik na dit gesprek gewoon bereikbaar via mail, telefoon en what’s app en zonodig plannen we gewoon nog een gesprek!

Naast dat ik jullie wettelijk kan trouwen, is het ook mogelijk om als ceremonieel spreker op te treden als jullie ervoor kiezen om buiten de gewaande paden te trouwen. En trouwen jullie in het buitenland? Yes! Ik reis heel graag met jullie mee, als jullie Nederlandssprekende trouwambtenaar. Indien gewenst voltrek ik het huwelijk gedeeltelijk in een andere taal, zoals het Frans, Duits of Engels. Pas de problème!  

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tim en Marloes

Op 03 nov 2022

Afgelopen februari zijn wij getrouwd en door de unieke wijze waarop Cindy ons huwelijk heeft voltrokken, kijken wij met een enorme lach terug op onze bruiloft en onze ceremonie in het bijzonder. Haar vrolijkheid en enthousiasme was aanstekelijk en ons verhaal werd op een prachtige manier door haar verteld. Humoristisch en ontroerend! Ook had Cindy de input van vrienden en familie meegenomen in haar speech, wat zorgde voor vele leuke anekdotes. Van te voren hadden wij meerdere contactmomenten met haar. Van de kennismaking tot aan haar bezoek bij ons thuis; alle communicatie verliep top! Krijg je Cin om te trouwen, kies dan voor Cindy als jullie Babs!

Inge

Op 29 sep 2022

Als er iemand voor heeft gezorgd dat onze bruiloft fantastisch werd dan is het Cindy wel! Cindy is een spontane en enthousiaste vrouw die goed luistert naar wat jij als bruid (en bruidegom) belangrijk vindt tijdens de ceremonie. En maakt haar beloftes zeker waar! Dus zoek niet langer, maar kies voor Cin om te trouwen!

Lies

Op 29 sep 2022

Vorig jaar heeft Cindy de bruiloft van vrienden van ons gedaan en we dachten direct: Haar moeten we hebben. Na het eerste kennismakingsgesprek wisten we het zeker! En we zitten nu volop in de voorbereiding van onze decemberbruiloft. Cindy pakt alle vragen die we hebben professioneel op en reageert snel via zowel de telefoon als de mail. We kunnen niet wachten!

Peter & Merel

Op 28 sep 2022

Wat een super BABS is Cindy! Het intake gesprek ging zo gezellig en vanzelf, het voelde al meteen heel vertrouwd. Cindy kwam met originele vragen waardoor ze ons met een mooi en grappig verhaal trouwde. We hadden wel uren naar haar kunnen luisteren. Een BABS dus om nooit meer te vergeten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation