Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Cin Om Te Trouwen Sprankelend, humoristisch én verrassend!

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Cin Om Te Trouwen Vraag informatie aan

Trouwambtenaar Cin Om Te Trouwen in Zuidoostbeemster

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tim en Marloes

Op 03 nov 2022

Afgelopen februari zijn wij getrouwd en door de unieke wijze waarop Cindy ons huwelijk heeft voltrokken, kijken wij met een enorme lach terug op onze bruiloft en onze ceremonie in het bijzonder. Haar vrolijkheid en enthousiasme was aanstekelijk en ons verhaal werd op een prachtige manier door haar verteld. Humoristisch en ontroerend! Ook had Cindy de input van vrienden en familie meegenomen in haar speech, wat zorgde voor vele leuke anekdotes. Van te voren hadden wij meerdere contactmomenten met haar. Van de kennismaking tot aan haar bezoek bij ons thuis; alle communicatie verliep top! Krijg je Cin om te trouwen, kies dan voor Cindy als jullie Babs!

Inge

Op 29 sep 2022

Als er iemand voor heeft gezorgd dat onze bruiloft fantastisch werd dan is het Cindy wel! Cindy is een spontane en enthousiaste vrouw die goed luistert naar wat jij als bruid (en bruidegom) belangrijk vindt tijdens de ceremonie. En maakt haar beloftes zeker waar! Dus zoek niet langer, maar kies voor Cin om te trouwen!

Lies

Op 29 sep 2022

Vorig jaar heeft Cindy de bruiloft van vrienden van ons gedaan en we dachten direct: Haar moeten we hebben. Na het eerste kennismakingsgesprek wisten we het zeker! En we zitten nu volop in de voorbereiding van onze decemberbruiloft. Cindy pakt alle vragen die we hebben professioneel op en reageert snel via zowel de telefoon als de mail. We kunnen niet wachten!

Peter & Merel

Op 28 sep 2022

Wat een super BABS is Cindy! Het intake gesprek ging zo gezellig en vanzelf, het voelde al meteen heel vertrouwd. Cindy kwam met originele vragen waardoor ze ons met een mooi en grappig verhaal trouwde. We hadden wel uren naar haar kunnen luisteren. Een BABS dus om nooit meer te vergeten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation