Chalet Fontaine Fantastische trouwlocatie in Kaatsheuvel

Chalet Fontaine Chalet Fontaine
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Chalet Fontaine Vraag informatie aan
Hoofdstraat 4
5171 DD Kaatsheuvel

Gelegen in het groene hart van Brabant vindt u de schitterende villa van Chalet Fontaine. Deze oorspronkelijke doktersvilla, gebouwd omstreeks 1900, is in 1980 omgetoverd tot een bijzondere evenementenlocatie. Dit authentieke pand is inmiddels voorzien van een eigentijds interieur en thuishaven voor de meest trendy huwelijksfeesten! Receptie tot bijeenkomst, diner of activiteit, voltrekking van uw huwelijk of het gehele huwelijksfeest, Chalet Fontaine is dé locatie!

In Kaatsheuvel is de fantastische locatie Chalet Fontaine een begrip. Het pand is opgedeeld in 3 delen; een grote zaal, kleine zaal en een Tuinzaal. Op deze locatie

In Kaatsheuvel is voor ieder wat wils. We hebben onze Tuinzaal voor ongeveer 80 mensen en onze Tuinzaal voor maar liefst 1200 mensen!

Bij Chalet Fontaine is uw bruiloft in de juiste handen. Van het diner tot de huwelijksvoltrekking, onze jarenlange ervaring zal er werkelijk waar de dag van uw leven van maken!

Wij bieden al huwelijksfeesten aan vanaf €19,95 per persoon voor mensen met minder budget tot ‘over de top’ feesten voor groter budget!

Meer lezen over Chalet Fontaine? bekijk de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Kaylee

Op 28 aug 2018

Vanavond een geweldig feest gehad. Mooie locatie en je word vriendelijk geholpen door het personeel. Niet van het moet maar echt het persoonlijke contact en een leuk gesprek ook al zijn ze even druk. Ontzettend bedankt Marjo, Christine en Frans. Het was gewoon echt gezellig!

Lie

Op 06 jun 2018

Wij hebben afgelopen vrijdag hier mogen trouwen en eigenlijk is er maar 1 woord voor, GEWELDIG! In de voorbereidingen hebben ze goed mee gedacht en waren zelfs dag en nacht te bereiken. Op de dag zelf was het net een sprookje zo mooi zag alles eruit. De kinderen werden enorm verwend. Onze gasten waren allemaal erg enthousiast over de goede en vriendelijke service en hoe prachtig de locatie was. Het eten was heerlijk en sommige hadden speciale wensen, niks was een probleem. Alles werd uitgevoerd. In de avond bleven ze goed rondlopen met drank en hapjes en speelde ze goed in op onze wensen. Als wij het over mocht doen, zouden wij weer voor deze geweldige locatie kiezen. Super bedankt voor alles!!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation