CandleBagPlaza

"Dé webwinkel in sfeerartikelen"

WIJ zijn de webwinkel in sfeerartikelen en gespecialiseerd in Candlebags, Lampionnen, Waterlantaarns, Wensballonnen en Drijvende lantaarns, sfeervolle decoratie voor uw Huwelijk, Bruiloft, Feest, Tuin of Evenement. Koop daarom onze artikelen om uw locatie op een unieke wijze te versieren.

Candlebags

Candlebags, ook wel papieren kaarszakken of papieren lantaarns genoemd, zijn absolute sfeerartikelen op elke bruiloft!

 Plaats de Candlebags en verzwaar ze met wat zand, droge rijst korrels of vogelzand en plaats een waxinelichtje  in het midden van de candlebag, er ontstaat zo een sfeervolle verlichting !

Lampionnen

Een lampion van rijstpapier met een ronde vorm geeft een prachtig effect als versiering voor iedere feestelijke gelegenheid.

Combineer je in verschillende maten of kleuren in groepjes bij elkaar voor meer sfeer. Onze lampionnen zijn uit voorraad leverbaar binnen 2 werkdagen.

Lampion lampjes

Lampion lampjes zijn kleine ledlampjes om ronde papieren lampionnen te verlichten. Veilig en sfeervol. 

Pompom

Een pompom is een versiering van vloeipapier. Een pompom is een handgemaakte versiering verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren.  

Onze pompoms hebben afgeronde uiteinden dit geeft de pompom een klassieke uitstraling. 

Wensballon

Wensballonnen oplaten in plaats van vuurwerk, beleef het magische gevoel van een langzaam opstijgende en weg zwevende wensballon.

Waterlantaarns

Kwalitatief mooie en volle drijvende waterlantaarns in de vorm van een lotusbloem (12 bladeren).

Deze handgemaakte drijvende Waterlantaarns in de vorm van een Lotusbloem geven de tuin, vijver, zwembad, slaapkamer of badkamer extra sfeer op mooie zomeravonden of tijdens donkere dagen in de winter.

In Aziatische landen worden deze drijvende waterlantaarns gebruikt om het kwade af te wenden en geluk te ontvangen. Op de bloemblaadjes worden wensen geschreven.

Alle artikelen worden binnen 2 werkdagen geleverd en gratis verzonden boven de 45 euro.

Meer lezen over CandleBagPlaza? Bekijk de advertorial

06-48556080

Adres: Kruiszwin 4518 1788 RP Julianadorp

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Kruiszwin 4518

1788 RP Julianadorp

06-48556080