BullsEvents Feesten en partijen, bruiloften, catering of gender reveal, alles is mogelijk bij BullsEvents!

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
BullsEvents Vraag informatie aan
Landelijk

BullsEvents is een bedrijf dat is ontstaan uit een grote liefde voor horeca, entertainment en organiseren. De eigenaren Roy en Joyce zijn niet alleen zakelijk, maar ook privé een goed team, zij hebben aan een half woord genoeg.

BullsEvents richt zich op het organiseren en coördineren van evenementen die zijn afgestemd op de wensen van de klant. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, babyshower/genderreveal of een zakelijk evenement, wij gaan niets uit de weg om er samen met jou voor te zorgen dat het een event wordt om nooit meer te vergeten.

BullsEvents is gevestigd in omgeving Utrecht en werkzaam door heel Nederland.

Specials bij BullsEvents

Met onze jarenlange ervaring in de muziek en in de horeca, waarbij we ook de benodigde opleidingen hebben gedaan, durven wij van BullsEvents ons te benoemen tot één van de evenementenbureaus die er boven uitspringt met haar specials.

Deze specials maken jouw feest nog een beetje meer bijzonder, waarbij men nog jaren na zal praten over jouw feest. Denk hierbij aan muziek tijdens een ceremonie, diner en/of feest, een cocktail drive-inn show, workshop cocktails maken of onze champagneboom. De champagneboom is een ware eye catcher op jouw feest. Het zal jouw feest zoveel meer bijzonder maken dan je had durven wensen. De decoratiering kun je zelf of laten versieren met ballonnen, bloemen of doeken. Deze kun je neerzetten voor de fotomomentjes op het evenement.

Als je wilt dat het feest nog meer gepersonaliseerde decoratie krijgt, raden wij de lichtletters aan. Je kunt bijvoorbeeld je initialen neerzetten op een opzichtige plek, een absolute aanrader!

Verhuur bij BullsEvents

Bij BullsEvents verhuur vind je een overzicht van de artikelen die bij ons te huren zijn. Het zorgt soms net voor dat beetje extra van jouw evenement/feest. Denk hierbij aan een tap, champagneboom, decoratiering, lichtletters, tenten en bellenblaasmachine.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Corina

Op 15 nov 2021

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit. Zeer fijne samenwerking met BullsEvents. Duidelijk, helder, integer en een echte ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit. Absolute aanrader! Op naar het volgende event met BullsEvents.

Ger

Op 15 nov 2021

Goede organisatie, militaire precisie en komen altijd hun afspraken na.

Sabine

Op 15 nov 2021

Wij hebben via BullsEvents een springkussen gehuurd. Prima communicatie hierover, snelle levering en prima service. Professioneel bedrijf en zeker een aanrader!

Sabine

Op 15 nov 2021

Wij hebben via BullsEvents een springkussen gehuurd. Prima communicatie hierover, snelle levering en prima service. Professioneel bedrijf en zeker een aanrader!

Pricilla

Op 15 nov 2021

Toppers! Fijn contact & goede service.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation