Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

BSS Events BSS Events, bruiloftDJ's met Passie!

9 beoordelingen Beoordeling plaatsen
BSS Events Vraag informatie aan
Dhr. Henk Dirksen
Landelijk

ALGEMEEN:

BSS Events is een bedrijf, welke Deejays / Disco Shows levert voor Bedrijfsfeesten, Schoolfeesten, Bruiloften en alle andere evenementen. Daarnaast verhuren wij Geluid, Licht en Video en tevens kunnen wij de styling van uw feest verzorgen. Ook is het mogelijk om uw evenement volledig te organiseren. 

BRUILOFT:

BSS Events levert uitsluitend Deejays met ruime ervaring. De Deejay kan hierdoor alle aanwezige generaties perfect aanvoelen. Het moet natuurlijk ook een feest worden voor jullie ouders (en ooms en tantes). Naast het feit dat onze deejays ruime ervaring hebben, leggen wij elke bruiloft schriftelijk vast d.m.v. een contract. Dit biedt jullie zekerheid voor de feestavond.

Wij maken uitsluitend gebruik van professionele apparatuur.  Dit is voor ons een must. Het geluid moet perfect zijn en de lichtshow spetterend, maar deze mag niet storend zijn. Graag overleggen we met jullie over de exacte invulling van de apparatuur. Dit komt ook ter sprake op de afspraak vooraf. Hier nemen we jullie muziekwensen door, kijken wanneer er het beste opgebouwd kan worden en bespreken alle andere belangrijke dingen.

Vul gerust ons Contactformulier in en wij laten u (geheel vrijblijvend) weten wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u een speciale invulling van uw feest of mooie Love letters huren, bekijk dan eens alle mogelijkheden op onze HUURshop.

Graag denken wij mee met jullie over de invulling van het feest.

BSS Events is gespecialiseerd in Bruiloften!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Peter & Erica

Op 05 jul 2023

Het was echt geweldig vorige week vrijdag! Nogmaals bedankt voor het steeds draaien van de juiste muziek op het juiste moment. Een volle dansvloer en super enthousiaste gasten, het kon niet beter!

Auke

Op 05 jul 2023

Bedankt voor een onvergetelijk bruiloftsfeest. Er zijn volgens mij geen gasten geweest die niet hebben gedanst. Geluid was super en de verlichting mocht er ook wezen. Ik kan je aan iedereen aanraden. Groeten, Auke PS: Extra complimenten voor Bart alias DJ Mercy

Anne & Jesus

Op 05 jul 2023

We wilden je nog even bedanken voor het fantastische feest afgelopen vrijdag. We hebben genoten, mede dankzij jouw inbreng. Voor ons had de avond (en dag) niet mooier kunnen verlopen. Dank je wel!

Hans

Op 05 jul 2023

We kunnen terugzien op een meer dan geslaagde avond waarbij de muziek op een zeer goede wijze ingevuld werd door Henk en Joost. Wat opviel was het gevoel om in te spelen op het soort publiek en daar de muziek aan,aan te passen. Het was een uiterst aardig en correct stel met goede apparatuur. Nogmaals bedankt voor je hulp en mocht het in de toekomst van pas komen zal ik je zeker aanbevelen. Groeten en tot Spins….

Jacco & Monique

Op 23 oct 2018

Nogmaals hartelijk bedankt voor het perfect regelen van de muziek op ons feest. We waren allebei meer dan tevreden over hoe het allemaal gelopen is! We hebben met volle teugen genoten. Mochten we in de toekomst weer een feest geven waarbij we een DJ nodig hebben dan zullen we BSS-Events zeker weer gebruiken!

Carola en Raymond

Op 23 oct 2018

Superfeest gehad met BSS Events! Heel flexibel wat goed van pas komt want je weet met het weer hier nooit hoe het op de dag zelf gaat lopen. Opbouwen hadden de gasten weinig tot geen last van en de muziek en lichtshow waren geweldig. – ? geen idee + Gewoon lekkere communicatie, lekker nuchter en geen blabla. Volgers van de sfeer van het feest, goed aanvoelen wat de mensen willen en houden zich aan de afspraken. Echt een aanrader!! Carola en Raymond

C & M

Op 23 oct 2018

Namens ons beide erg bedankt voor jullie goede service. We hebben wat foto’s en filmpjes teruggezien en het zag er echt geweldig uit. Alles was goed voorbereid, opgezet en uitvoering ook super. Ook al was het niet voor heel lang, het maakte onze dag zeker compleet, bedankt daarvoor. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, M & C

M & R

Op 02 oct 2018

We hebben alles met 5 sterren beoordeeld niet omdat het makkelijk is ff snel invullen maar omdat ze het volledig waard zijn! Alles was volledig duidelijk en volgens afspraak verlopen. De medewerkers waren bijzonder vriendelijk. Een DJ maakt of kraakt je feest en BSS Events heeft onze bruiloft duidelijk gemaakt.

M & M

Op 02 oct 2018

Wauw wat een ongelooflijke avond hebben wij gehad. En wat een super vet feestje was het! Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de top setting! De muziek viel goed in de smaak en er werd ook goed gedanst. Veel complimenten gehad over de DJ van de gasten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation