BOOT10 Amsterdam Veelzijdige én moderne partyschepen: de ideale varende feestlocatie. Niet truttig en stijf !

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
BOOT10 Amsterdam Vraag informatie aan
Amsterdam
type trouwlocatie
Rederijen / Schepen
aantal gasten
0-400+ gasten
stijl
Klassiek, Hip / Modern
omgeving
Op het water, Aan het water, In het centrum
dagdelen
Ceremonie, Receptie, Diner, Feest
omgeving
Fotoreportage, Omkleedruimte, Buiten trouwen
omgeving
Buffet, A la Carte, Eigen bruidstaart / sweettable, Afkoop mogelijk, Nacalculatie

BOOT10.NL heeft 10 partyschepen voor groepen van 20 tot maximaal 700 personen met diverse thuishavens verspreid over de gehele Randstad: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht / Maarssen (de Vecht), Leiden en Loosdrecht.

BOOT 10 is verrassend modern met een hele frisse en jonge uitstraling. Want er zijn al genoeg partyschepen met truttige tafelkleedjes, gehaakte gordijntjes en chagrijnige obers in zwarte versleten smokingbroeken! Ben jij op zoek naar een varende huwelijks(feest)locatie die gewoon bij jullie past: niet stijf, traditioneel en truttig? Dan is 'BOOT10.NL' zeker wat je zoekt. De flexibele bemanning zal er voor jullie zijn om er een onvergetelijk huwelijksfeest van te maken.

Heel speciaal: wat is er mooier dan elkaar varende het JA-woord te geven terwijl de skyline aan je voorbij trekt? Dat kan bij BOOT10 daar onze schepen uit Amsterdam en Loosdrecht een officieel huis der gemeente zijn. Maar ook als jullie al een andere trouwlocatie op het oog hebben kunnen wij jullie veel bieden: een varende receptie, huwelijksdiner en/of een topfeest... alles kan en mag aan boord! Aan boord van onze schepen zijn allerlei faciliteiten aanwezig: van een professionele DJ installatie, keuken, lounge meubels, gezellige bar tot een diner setting.

Vanwege de multifunctionele inrichting van de schepen zijn ze in een mum van tijd om te toveren van trouwlocatie tot een heuse discotheek of dinerzaal. Alle onze schepen hebben een groot open dek waar je met de gehele groep op kunt. Met mooi weer is hier een varende BBQ-en helemaal het einde,...

Tevens kunnen wij voor alles zorgdragen: van luxe tot simpele catering, een DJ maar ook het regelen van versieringen en allerhande verzoeken behoort tot de mogelijkheden. Maar willen jullie alles zelf regelen? Ook prima.

Onze flexibele medewerkers zorgen ervoor dat jullie bruiloft gegarandeerd een onvergetelijk feest wordt. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op en ervaar dat wij de leukste en meest verfrissende bootverhuurder van de hele Randstad zijn! En daarnaast… ook nog eens de voordeligste.

Met je eigen ogen zien? We nodigen jullie bij deze dan ook van harte uit om eens vrijblijvend onze schepen te komen bekijken en de mogelijkheden met betrekking tot jullie bruiloft te bespreken. En wellicht zeg je dan wel: "inderdaad BOOT10,.. dat is echt iets voor ons"

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Peter

Op 15 jun 2021

Een feest op de partyboot van Boot 10 is een absolute aanrader! Hele goede prijs, leuk personeel, mooi ruim partyschip en een boeiend vaargebied. Kortom echt een feest om te varen op een feestboot van Boot 10!!!!

Siem

Op 15 jun 2021

Super goed georganiseerd event. Je kan veel naar eigen wens in goed overleg invullen. We hadden een prachtig feest op de boot. Het weer was mooi en perfecte sfeer.

Elia

Op 15 jun 2021

Heerlijke avond gehad. De boot (boot 5) was lekker ruim en toch intiem genoeg. We kregen alle ruimte om hem naar onze eigen smaak te versieren. De medewerkers waren ontzettend vriendelijk en hulpvaardig. Aan alles werd gedacht. Nogmaals dank!

Niquitta

Op 15 jun 2021

Geweldig evenement gehad op een van de boten van BOOT10! Vanaf het begin heel goed begeleid door het kantoor personeel, ze hadden veel geduld en dachten heel goed mee. De boot zag er super mooi uit en we waren vrij om zelf te versieren en lekkere hapjes mee te nemen. We gaan volgend jaar zeker weer!

Ellen & Julian

Op 22 jun 2020

Geweldig feest gehad op Partyboot 010, boot 3. Gezellige boot, mooie ruimtes boven, beneden en op t dek. Mogelijkheden om drank uit te besteden en eigen catering te verzorgen. Personeel hard werkend en zeer vriendelijk. Communicatie verliep goed en afspraken werden netjes nagekomen. Alle gasten vonden het geweldig op de boot. Zou het iedereen aanbevelen. Erg leuk. Prachtig langs de skyline van Rotterdam gevaren.

Hans & Lia

Op 22 jun 2020

Onze 40 jarige bruiloft was van het begin tot het einde letterlijk één groot feest. Wij hadden hiervoor de beschikking over Boot 2, die helemaal naar de haven van Huizen kwam varen om ons op te pikken. De boot lag keurig klaar aan de wal en op zaterdag 24 aug. om 18:00 uur konden we aan boord, deze was mooi gedecoreerd met bloemen, foto's, ballonen, lampjes op het dek en slingers door onze kinderen. De bar was open, de zon scheen volop en DJ Nijkie had zich op het bovendek geïnstalleerd. Alles kon buiten door het mooie weer. Na de afvaart begon de catering het vlees buiten te grillen en konden we een dek lager alles op ons bord scheppen, er was ruim voldoende en met dieetwensen was goed rekening gehouden. We voeren in rustig tempo van Huizen een rondje om Pampus en weer terug, alles onder het genot van een drankje en een hapje. We hadden nog richting Durgerdam gekund, maar één van onze gasten vond dat grote open water een beetje eng. Na de zangkunsten van Neef Mike (Leef alsof het je laatste dag is), was het feest al snel op een hoogtepunt en werd er flink gedanst. Vanaf 23:00 uur zijn we binnen gaan dansen, sommige gasten zochten af en toe wat rust in de lounge op het onderste dek. Stipt om 00:00 uur waren we terug in Huizen en omdat het daar direct aan de haven goed en gratis parkeren is, kon iedereen weer naar huis. Kortom, een geweldige avond gehad mede dankzij de bediening, kapitein Bart, DJ Nijkie en de geweldige catering van "De Vijf Sterren".

Manja

Op 31 aug 2018

Wij zijn maandagavond 7 mei met een groep van ongeveer 80 personen uit binnen- en buitenland aan boord geweest van 'Boot 8'. Wat een geweldige ervaring was dit! We hadden een bbq aan boord, deze was uitstekend geregeld. Personeel was zeer vriendelijk en kundig. Een aanrader voor iedereen, nogmaals bedankt voor deze prachtige avond en de hartelijke groeten aan Henny!

Schrijf hier jouw beoordeling

type trouwlocatie
Rederijen / Schepen
aantal gasten
0-400+ gasten
stijl
Klassiek, Hip / Modern
omgeving
Op het water, Aan het water, In het centrum
dagdelen
Ceremonie, Receptie, Diner, Feest
omgeving
Fotoreportage, Omkleedruimte, Buiten trouwen
omgeving
Buffet, A la Carte, Eigen bruidstaart / sweettable, Afkoop mogelijk, Nacalculatie

Vraag informatie aan

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation