BOOT 10 Amsterdam Veelzijdige én moderne partyschepen: de ideale varende feestlocatie!!

BOOT 10 Amsterdam BOOT 10 Amsterdam
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
BOOT 10 Amsterdam Vraag informatie aan
Amsterdam

BOOT10.NL heeft 6 partyschepen voor groepen van 20 tot maximaal 250 personen met diverse thuishavens verspreid over de gehele Randstad: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht / Maarssen (de Vecht), Leiden en Loosdrecht.

BOOT 10 is verrassend modern met een hele frisse en jonge uitstraling. Want er zijn al genoeg partyschepen met truttige tafelkleedjes, gehaakte gordijntjes en chagrijnige obers in zwarte versleten smokingbroeken! Ben jij op zoek naar een varende huwelijks(feest)locatie die gewoon bij jullie past: niet stijf, traditioneel en truttig? Dan is 'BOOT10.NL' zeker wat je zoekt. De flexibele bemanning zal er voor jullie zijn om er een onvergetelijk huwelijksfeest van te maken.

Heel speciaal: wat is er mooier dan elkaar varende het JA-woord te geven terwijl de skyline aan je voorbij trekt? Dat kan bij BOOT10 daar onze schepen uit Amsterdam en Loosdrecht een officieel huis der gemeente zijn. Maar ook als jullie al een andere trouwlocatie op het oog hebben kunnen wij jullie veel bieden: een varende receptie, huwelijksdiner en/of een topfeest... alles kan en mag aan boord! Aan boord van onze schepen zijn allerlei faciliteiten aanwezig: van een professionele DJ installatie, keuken, lounge meubels, gezellige bar tot een diner setting.

Vanwege de multifunctionele inrichting van de schepen zijn ze in een mum van tijd om te toveren van trouwlocatie tot een heuse discotheek of dinerzaal. Alle onze schepen hebben een groot open dek waar je met de gehele groep op kunt. Met mooi weer is hier een varende BBQ-en helemaal het einde,...

Tevens kunnen wij voor alles zorgdragen: van luxe tot simpele catering, een DJ maar ook het regelen van versieringen en allerhande verzoeken behoort tot de mogelijkheden. Maar willen jullie alles zelf regelen? Ook prima.

Onze flexibele medewerkers zorgen ervoor dat jullie bruiloft gegarandeerd een onvergetelijk feest wordt. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op en ervaar dat wij de leukste en meest verfrissende bootverhuurder van de hele Randstad zijn! En daarnaast… ook nog eens de voordeligste.

Met je eigen ogen zien? We nodigen jullie bij deze dan ook van harte uit om eens vrijblijvend onze schepen te komen bekijken en de mogelijkheden met betrekking tot jullie bruiloft te bespreken. En wellicht zeg je dan wel: "inderdaad BOOT10,.. dat is echt iets voor ons"

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Manja

Op 31 aug 2018

Wij zijn maandagavond 7 mei met een groep van ongeveer 80 personen uit binnen- en buitenland aan boord geweest van 'Boot 8'. Wat een geweldige ervaring was dit! We hadden een bbq aan boord, deze was uitstekend geregeld. Personeel was zeer vriendelijk en kundig. Een aanrader voor iedereen, nogmaals bedankt voor deze prachtige avond en de hartelijke groeten aan Henny!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation