Blue Boat Company Stap in het huwelijksbootje bij de Blue Boat Company.

Blue Boat Company Blue Boat Company
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Blue Boat Company Vraag informatie aan
Stadhouderskade 30
1071 ZD Amsterdam

Trouwen in Amsterdam

Blue Boat Company heet u van harte welkom op haar luxe rondvaartboten voor een unieke rondvaart ervaring op de Amsterdamse grachten. Wij zijn een rondvaart rederij met vijftien schepen waarvan er 6 zijn voorzien van flexibel meubilair en twee worden aangedreven door electromotoren op groene stroom.

De boten van de Blue Boat Company zijn aangewezen als 'Huis der Gemeente'. Dit houdt in dat onze schepen een officiële trouwlocatie zijn! Maar naast trouwen aan boord is het ook erg leuk om een boot te gebruiken voor je receptie of als ludiek vervoermiddel. En er kunnen ook nog eens meer mensen in dan in een Ferrari!

Wil je weten wat Blue Boat Company allemaal kan betekenen voor jouw huwelijksdag, neem dan vrijblijvend contact op met onze trouwspecialiste voor een oriënterend gesprek of een voorstel op maat.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mieke

Op 30 aug 2018

Betaalbaar, schoon, op tijd, goede kaptein, geweldige gids en vriendelijke bediening! Aanrader!

Toos

Op 30 aug 2018

Gisteren hebben we genoten van de Ramses Shaffy-rondvaart van Blue Boat! Het was geweldig! Een ervaren, kundige kapitein die ons door de smalste grachten loodste, prima voorzien van een drankje door de aardige ober. En dan een geweldige muzikale verzorging door de band! Me de mooiste verhalen over Ramses en onderweg allerlei details over de plekken in Amsterdam die ons herinneren aan Ramses. Kortom.... we hadden een TOPmiddag!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation