Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Bloomfeld Luxury Bridal The #1 designer Bridal store in Europe. All the best haute couture brands can be found under one roof!

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bloomfeld Luxury Bridal Vraag informatie aan
Landelijk

Trouwjurken Bloomfeld Luxury Bridal in Middenbeemster.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sabrina

Op 15 apr 2022

Vorige week mijn jurk uitgekozen bij Bloomfeld en wat was het een feestje (én 2 uur rijden meer dan waard)! We werden hartelijk ontvangen en waren eigenlijk binnen no-time geslaagd dankzij de hulp van Petra! Met een paar inspiratie foto's kon ze gelijk uit te voeten en was de eerste jurk onverwachts meteen de jurk van mij dromen! Ik kan niet wachten tot de volgende pasafspraak om vervolgens te mogen stralen op onze bruiloft. Dank Petra en Bloomfeld voor het vinden van mijn droomjurk!

Nadia

Op 15 apr 2022

Fantastisch geholpen door Petra. Na een paar foto's en even te hebben gekletst wist Petra wat ik zocht... Terwijl ik het zelf nog niet eens precies wist. Zo fijn dat Petra mij heeft geholpen met het vinden van mijn droomjurk. Het was een feestje om de mooiste jurken onder het genot van een glaasje bubbels te passen. Ik heb nu al zin in eind april als ik weer langs mag komen voor mijn pasafspraak. Ik kan iedereen aanraden om naar Bloomfeld te gaan. Fijne professionele begeleiding, er wordt rekening gehouden met je wensen en budget, ze geven eerlijk advies en ze hebben er jurken die je nergens anders zal zien. Dank jullie wel voor de goede service!

Tiffany

Op 15 apr 2022

Fantastisch geholpen door het hele team van Bloomfeld! Hier had ik eigenlijk direct heen moeten gaan. Ook bij andere bruidswinkels geweest en daar zit zeker verschil tussen! Wat een prachtige zaak, warm ontvangst, uitstekende klantenservice en bijzondere ervaring. Op de dag waarop ik mijn droomjurk heb gevonden werd er onwijs goed geluisterd door Petra en Patrick. Ik vond het behoorlijk spannend, maar ze hebben mij direct op mijn gemak kunnen stellen. Uiteindelijk hoefde ik ook niet veel te passen want ze begrepen precies waar ik naar zocht. Alle lof voor Petra, wat een lieve en gezellige vrouw: behulpzaam, alle rust, en uitstekende mensenkennis. Dankjulliewel

Lore

Op 15 apr 2022

Wat een geweldige winkel om je bruidskleed te gaan halen. Petra weet precies welke jurk en stijl je het beste staan. Het hele team van Bloomfeld doet het trouwens super. Van het moment dat je binnenkomt, tot het passen van de kledij, tot het beslissen van dé jurk, alles verloopt heel “zen”. Ze nemen genoeg tijd per bruidje en stellen je onmiddellijk op je gemak. Ik kan Bloomfeld dan ook aan iedereen aanbevelen. Je treft jezelf geen betere winkel voor het vinden van je trouwkleed.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation