Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bloemstyliste Heleen Elk Bruidsboeket is Uniek!!

9 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bloemstyliste Heleen Vraag informatie aan
Mevr. Heleen Hamminga
Duurkenakker 21
9651 DB Meeden

Bloemstyliste Heleen

Bloemstyliste Heleen is gespecialiseerd in exclusieve bruidsbloemwerk en styling.
We gaan graag met u om tafel om al uw wensen door te spreken, tot in de kleinste details.
Met liefde en passie maken we dan alles zo persoonlijk mogelijk. In elke gewenste kleur, vorm en formaat om jullie trouwdag tot een mooie dag te maken.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

U bent van harte welkom bij ons in de winkel of ik kom graag bij jullie thuis langs.
Dit mag overdag, maar ook gerust in de avonduren!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ineke

Op 23 nov 2023

Je blijft kijken naar haar arrangementen. Wat een vakvrouw op het gebied van alles wat met bloemen te maken heeft. Prachtige bruidsboeketten etc. Een echte aanrader!

Marieke

Op 23 nov 2023

Wij hebben de bloemen voor onze bruiloft door Heleen laten doen. Ze begreep precies wat wij wilden en de bloemen waren fantastisch!

Nathalie

Op 27 oct 2020

Heleen kwam bij ons thuis voor het bespreken van onze wensen voor de bloemen voor onze bruiloft van 14 juni 2018. Op de dag zelf werden en bloemen netjes op het afsproken adres afgeleverd. De bloemstukken waren nog mooier dan verwacht en wat had Heleen onze wensen goed begrepen en uitgevoerd! De bloemen zijn ook na onze trouwdag nog heel lang mooi gebleven! Zijn jullie op zoek naar een bloemist voor jullie grote dag? Bloemstyliste Heleen is absoluut een aanrader!

Tilly

Op 27 oct 2020

Wauw! Vorige maand had ik een bruidspaar gefotografeerd en wat waren ze mooi! Het bruidsboeket die jij gemaakt had was zo subtiel en liefelijk en paste precies bij hen. Op elke foto straalden ze en de bruid wist ook hoe leuk ze het boeket kon vasthouden. Niet alleen maar keurig in de hand maar ze zwaaide er ook heerlijk mee. De bloemen in de auto waren ook geweldig mooi. Complimenten!!!

Sjoukje

Op 27 oct 2020

Heleen heeft voor ons huwelijk prachtige bloemstukken gemaakt; een bruidsboeket voor mij, voor mijn man en zoon een corsage en voor mijn dochter een polscorsage. De corsages bleven stevig zitten door magneten (geen gaatjes in de kleding!). De kwaliteit van de bloemen was erg goed en prachtig samengesteld naar onze wens!

Karin

Op 27 oct 2020

Heleen heeft voor onze bruiloft, prachtige boeketten gemaakt!! Via pinterest had ik een bruids boeket gezien, Heleen heeft zoveel moeite gedaan om de speciale bloem te krijgen!! Dit getuigt enorm van haar grote betrokkenheid!! De boeketten zijn precies geworden zoals onze verwachtingen waren!!

Sandra

Op 27 oct 2020

Wij hebben Heleen bezocht voor het uitzoeken van bruidswerk. Super vriendelijk en netjes geholpen. Wij hebben er alle vertrouwen in en kijken uit naar onze trouwdag

Lisanne

Op 27 oct 2020

We hebben voor onze bruiloft bloemen van Heleen gekozen. Na heerlijk ontspannen door boekjes bladeren bij hun boerderij, onder genot van een kopje thee en een lekkere koek, hebben we mooie ideeën besproken. Ze heeft uiteindelijk super werk afgeleverd aan ons autobloemstuk, bruidsboeket, corsages, haarclip en strooimandjes. Heel erg blij dat we haar gekozen hebben!

Eileen

Op 10 oct 2018

Onze bruidsboeketten waren prachtig! De kleuren waren precies zoals ik ze graag wilde hebben.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation