Bloem & Lifestyle Voor bruidsboeketten en meer.....

Bloem & Lifestyle Bloem & Lifestyle
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bloem & Lifestyle Vraag informatie aan
Iris 19
2678 PK De Lier

De huwelijksdag laat een onvergetelijke indruk achter. 

Het bruidsbloemwerk wordt steeds belangrijker. Het bruidsboeket, haardecoraties, bruidegoms corsage,corsages voor de gasten, autodecoratie of andere bloemdecoraties. Het bruidsboeket kan traditioneel, klassiek of modern zijn.  Het moet immers 'goed' aanvoelen en bij u passen.

Het wordt natuurlijk een stralende dag en daarin spelenbloemen natuurlijk een belangrijke rol. De keuze is aan jullie. Naast het bruidsboeket zijn er natuurlijk nog vele mogelijkheden in de vorm van feestelijke bloemdecoraties. 

Denk bijvoorbeeld aan een stijlvol bloemenarrangement in het gemeente- of stadhuis, Bloemdecoraties in de kerk;  zoals aan de kerkbanken of op mooie zuilen of bloemdecoraties aan de gasten.

Ook op de trouwauto is het een mogelijkheid om een autoversiering te plaatsen. En wat dacht u  van op de hoedenplank of  toefen aan de antenne(s).Strooibloemen, bruidsmeisjesboeket of een z.g.“smijtboeket”, zaalaankleding etc. 

Aan u de keus om van deze dag een onvergetelijke (bloemrijke) dag te maken.

Huisbezoek is ook mogelijk.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Peter

Op 04 oct 2018

Als je een boodschap, je& liefde of je betrokkenheid op opvallende wijze wilt overbrengen dan wordt dat zeker opgemerkt als je dit met behulp van bloemen van Bloem&Lifestyle doet. Gerdien maakt het echt bijzonder!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation