Bian Visagie Met Bian Visagie ben je gegarandeerd het stralende middelpunt!

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bian Visagie Vraag informatie aan
Marga Klompelaan 30
6662 MB Elst

Bruids- en feestmake-up

De kosten voor de bruidsmake- up bedragen € 149,00 inclusief proefmake-up. (Hairstyling is ook mogelijk) De proefmake-up wordt op de make-up studio te Elst gld. verzorgd.

Voor de bruidsmake-up komt Bian-visagie aan huis. Ook je moeder en zussen kunnen worden opgemaakt. Voor iedere extra dame berekent Bian-visagie € 35,00 extra per persoon. Bian-visagie neemt op de dag zelf voldoende kleuren mee om de make-up af te stemmen op hun kleding en hun wensen.

Bruidsmake-up incl proef make-up en hairstyling kost € 259,00. Buiten Elst gld komen er nog eventuele reiskosten bij, Bian-visagie vraagt een vergoeding van €0.30 per km (incl. BTW) tot een max van 40 km enkele reis. * Op zaterdag- en feestdagen geldt een extra tarief van 20%, op zondag een extra tarief van 50%.

** Bij een aanvangstijd voor 07.00 's morgens, wordt een toeslag berekend van € 25,00.

Vriendinnen- en vrijgezellenfeest

Wil je iets origineels voor je beste vriendin die gaat trouwen, wil je eens iets anders dan de gebruikelijke activiteiten boek dan een workshop Visagie.

Bian-visagie zorgt voor de meest spectaculaire vrijgezellen workshop, inclusief minibruidslekkernij, een aardigheidje voor de bruid, een toost met bubbels en natuurlijk een bruidsmake-up (foto) voor de aanstaande bruid.

Tip: Organiseer een workshop met vooraf een lunch of aansluitend een diner in een gepaste locatie, Elst, Arnhem of Nijmegen.

De kosten zijn 29.50* p.p. incl. een waardebon t.w.v. van 2,50 te besteden aan Pupa producten op de dag of avond zelf. * Deze prijs is gebaseerd op groepen vanaf 6 personen tot max. 8 personen. De workshop wordt verzorgd op onze eigen locatie incl. drankjes en hapjes.

Een workshop voor grotere groepen (boven 8 personen is ook mogelijk. Wij verzorgen dan extra visagisten en komen naar een door jou uitgekozen locatie**

** Wij rekenen een bedrag van 50 euro voor personele kosten. Dit is exclusief huur externe locatie, hapjes en drankjes.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Esther

Op 26 may 2020

Voor mijn werk had ik een fotoshoot voor foto's op de website. Ik zocht iemand om mijn make-up hiervoor te verzorgen omdat ik snel last heb van een glimmende huid. Via google "make-up to go" kwam ik op de site van bian-visagie uit. Direct een afspraak gemaakt. Dat ging heel makkelijk en snel. Op de dag van de fotoshoot hartelijk ontvangen door Angela. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie heeft ze me voorzien van een hele mooie make-up passend bij mijn kleding en bij mij. Ik was erg blij met het resultaat. Niet alleen aandacht voor de make-up maar ook voor het haar. Ze stelde me op mijn gemak en gaf ook tips hoe je een fotoshoot het best kan doen. De fotoshoot is goed verlopen en het eindresultaat mag er zijn. Angela heel veel dank.

Joelle

Op 26 may 2020

Voor mijn bruiloft op 19-09-2019 heeft Angela mijn haar en makeup verzorgd. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Tijdens de proefsessie was het even zoeken naar het juiste kapsel en makeup en wat ik precies wilde. Ik heb zelfs via de mail nog wat aangepast. Gelukkig begreep Angela goed wat bij mij paste, denkt zij goed mee en is het daardoor uiteindelijk allemaal perfect geworden. Het is fijn dat Angela zich vooraf verdiept in het kapsel en makeup zodat zij goed voorbereid is op de dag zelf! Dat geeft rust en vertrouwen. Mijn haar heeft ook de hele dag in de krul gezeten wat uitzonderlijk is voor mijn slappe dunne haar;) Bedankt dat je mij zo mooi hebt gemaakt Angela!

Anne

Op 26 may 2020

Op 16 november 2019 ben ik getrouwd en Angela heeft er voor gezorgd dat ik er de hele dag stralend uitzag. Twee weken voor de datum hebben we een proef make-up en kapsel bedacht. Uiteindelijk op de dag zelf wilde ik toch iets meer volume in mijn kapsel dus heeft ze er zonder moeite ook nog een steng nep haar in verwerkt. Het zat echt prachtig en super stevig, heb er de hele dag niks aan hoeven doen. De make-up hebben we gedaan zoals afgesproken en die bleef de hele dag mooi zitten. Ze heeft mijn moeder ook opgemaakt en die zag er ook prachtig uit. Angela bedankt

Elise

Op 26 may 2020

Hai Angela. Ik wil je bedanken voor het mooie make up op onze trouwdag. Echt prachtig en ook names mijn schoonzusje. Kon het niet beter treffen. Heel veel liefs elisa en hopelijk tot snel.

Stefanie

Op 08 nov 2018

Afgelopen mei zag ik Angela voor het eerst op mijn trouwdag en mocht zij mijn haren en make up doen en die van mijn schoonmoeder en dochter. Best spannend als je elkaar nog niet kent, maar Angela sloot ontzettend goed aan bij onze wensen en wat bij ons paste. Ze was op een heel prettige en ontspannende manier aanwezig. En ik heb de hele dag gestraald

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation