Welke.nl

BdJ Foto- & Videoproducties Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

BdJ Foto- & Videoproducties BdJ Foto- & Videoproducties
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
BdJ Foto- & Videoproducties
Korenmolen 27
2906 RA Landelijk

Een huwelijksreportage is iets anders dan het normale plaatjes schieten. Neem daarom geen risico en kies voor uw grote dag een vakfotograaf. Niet schrikken. Mooie foto's hoeven niet duur te zijn ! Maar daarover later meer. Wat het wel moet zijn : een unieke weergave van een van de mooiste dagen uit uw leven. Dit moet een herinnering zijn, waardoor u bij het kijken van dit beeldverhaal weer even weg kunt dromen.Wij gaan verder dan het alleen fotografisch vastleggen van personen. Achteraf horen wij vaak:"Zo kennen wij het bruidspaar". Wij vinden het belangrijk dat u uw natuurlijke uitstraling behoudt en fotograferen dus ook op de momenten tussendoor. Wij hebben oog voor emoties en detail. Een luisterend oor om uw wensen te vertalen in een prachtige productie. Ook op onverwachte momenten worden foto's gemaakt, op het juiste moment daar waar je als fotograaf zijn moet. Het inlevingsvermogen en vakmanschap van uw fotograaf is van onschatbare waarde. Als u op huwelijksreis bent, maken wij met subtiele computerbewerkingen de foto's nog meer tot leven. Bij BdJ krijgt u een perfecte reportage tegen een zeer scherpe prijs. U krijgt alle digitale negatieven zonder meerprijs !   En dat vanaf 445,--

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Elaine & Hill

Op 06 nov 2018

Beste Bert, Ongelooflijk trots zijn wij dat wij jou als fotograaf hadden vandaag voor onze trouwreportage.. Dankbaar zijn wij ook dat jij deze bijzondere dag op zo'n leuke en gezellige manier hebt opgeluisterd.

Eveline

Op 06 nov 2018

Wat ontzettend veel prachtige foto's! We zijn heel erg blij met het eindresultaat! We zijn erg blij verrast, dit was precies wat we wilden. Bert heeft echt mooi vakwerk geleverd. We zijn blij dat we zo'n professionele en toegewijde fotograaf hebben gevonden om onze perfecte dag vast te leggen op beeld. Ook de special effects bevielen ons erg goed (bijvoorbeeld de gouden ringen in een zwart-wit foto, de foto van ons door het trouwboekje heen als watermerk enzovoorts). We willen Bert via deze weg heel erg bedanken voor de fotoreportage en we kunnen hem aan iedereen aanbevelen!

Jolanda

Op 23 aug 2018

Super mooie foto's. Van een super mooie dag.

Stefan

Op 18 jun 2018

Beste Bert, Wat ontzettend veel prachtige foto's! We zijn heel erg blij met het eindresultaat! We zijn erg blij verrast, dit was precies wat we wilden. Je hebt echt mooi vakwerk geleverd. We zijn blij dat we zo'n professionele en toegewijde fotograaf hebben gevonden om onze perfecte dag vast te leggen op beeld. Ook de special effects bevielen ons erg goed (bijvoorbeeld de gouden ringen in een zwart-wit foto, de foto van ons door het trouwboekje heen als watermerk enzovoorts). We willen jou via deze weg heel erg bedanken voor de fotoreportage en als we de kans krijgen zullen we je zeker aanbevelen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Laatste beoordeling Elaine & Hill

Op 06 nov 2018

Beste Bert, Ongelooflijk trots zijn wij dat wij jou als fotograaf hadden vandaag voor onze trouwreportage.. Dankbaar zijn wij ook dat jij deze bijzondere dag op zo'n leuke en gezellige manier hebt opgeluisterd.

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation