Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

BdJ Foto- & Videoproducties

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
BdJ Foto- & Videoproducties Vraag informatie aan
Korenmolen 27
2906 RA Capelle aan den IJssel

Bruidsfotografie BdJ Foto- & Videoproducties Cappel aan den Ijssel

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Elaine & Hill

Op 06 nov 2018

Beste Bert, Ongelooflijk trots zijn wij dat wij jou als fotograaf hadden vandaag voor onze trouwreportage.. Dankbaar zijn wij ook dat jij deze bijzondere dag op zo'n leuke en gezellige manier hebt opgeluisterd.

Eveline

Op 06 nov 2018

Wat ontzettend veel prachtige foto's! We zijn heel erg blij met het eindresultaat! We zijn erg blij verrast, dit was precies wat we wilden. Bert heeft echt mooi vakwerk geleverd. We zijn blij dat we zo'n professionele en toegewijde fotograaf hebben gevonden om onze perfecte dag vast te leggen op beeld. Ook de special effects bevielen ons erg goed (bijvoorbeeld de gouden ringen in een zwart-wit foto, de foto van ons door het trouwboekje heen als watermerk enzovoorts). We willen Bert via deze weg heel erg bedanken voor de fotoreportage en we kunnen hem aan iedereen aanbevelen!

Jolanda

Op 23 aug 2018

Super mooie foto's. Van een super mooie dag.

Stefan

Op 18 jun 2018

Beste Bert, Wat ontzettend veel prachtige foto's! We zijn heel erg blij met het eindresultaat! We zijn erg blij verrast, dit was precies wat we wilden. Je hebt echt mooi vakwerk geleverd. We zijn blij dat we zo'n professionele en toegewijde fotograaf hebben gevonden om onze perfecte dag vast te leggen op beeld. Ook de special effects bevielen ons erg goed (bijvoorbeeld de gouden ringen in een zwart-wit foto, de foto van ons door het trouwboekje heen als watermerk enzovoorts). We willen jou via deze weg heel erg bedanken voor de fotoreportage en als we de kans krijgen zullen we je zeker aanbevelen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation