Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Basic Wedding Rings Ontwerp je trouwring in de configurator en ontdek prachtige bijpassende sieraden.

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Basic Wedding Rings Vraag informatie aan
Landelijk

De hoogste kwaliteit voor een lage prijs.


Wij zijn Basic Wedding Rings! Een voordelige online trouwringen webshop met prachtige bijpassende sieraden voor de bruid, een bijzonder bruidsmeisje of een geweldige vriendin! Onze prijzen in de trouwringen configurator staan in lijn met de huidige goudprijs, waardoor je nooit teveel zal betalen. Hiernaast doen wij geen concessies aan de prijs-kwaliteitverhouding en zorgen ervoor dat al onze sieraden van de hoogste kwaliteit zijn. Jouw sieraad komt tot leven in ons eigen atelier, compleet met goudsmid, diamantzetter, 3D tekenaar en 3D printers.

Wij snappen dat trouwringen online kopen lastig kan zijn en halen graag deze twijfel helemaal weg. Om zeker te zijn van de juiste ringmaat bieden wij een gratis ringmaatstrip en gratis 3D dummy aan voordat je de bestelling plaatst. Hiernaast maken wij het nog eenvoudiger en leuker om je eigen ontwerp aan je hand te zien vanuit huis door ons unieke concept: JewelSee3D. Wij sturen je ontwerp aan je eigen hand via e-mail of WhatsApp!

Wij hechten enorm veel waarde aan persoonlijke aandacht en werken graag met jullie samen om je ontwerp te realiseren. Wij zorgen met veel liefde voor trouwringen en bijpassende sieraden voor bruidsparen zowel in Nederland als in het buitenland en hier zijn wij enorm trots op!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Margot

Op 13 nov 2022

Dolblij zijn wij met de prachtige trouwringen die Basic Wedding Rings voor ons heeft ontworpen en gemaakt. Er werd meegedacht en goed geluisterd naar onze ideeën. We zijn zeer tevreden over de service. Het is een feestje om iedere dag dit mooie sieraad te mogen dragen!

Caroline

Op 04 nov 2022

Wij hebben onlangs onze trouwringen hier laten maken. De gratis ringmaatstrip en 3d afbeeldingen van onze ringen namen alle zorg weg over het online bestellen van de ringen. Ze passen perfect en wat zijn ze prachtig geworden!

Helen

Op 21 oct 2022

Eerder hebben wij onze trouwringen al laten maken en onlangs van mijn man een mooie armband gekregen. De service was uitstekend, er werd goed meegedacht. Alles was mogelijk! Daarnaast hadden we de bestelling snel in huis! Echt een aanrader!

Celine

Op 21 oct 2022

Goede zaak gehad met Basic Wedding Rings. Ze zijn erg toegankelijk, waardoor wij daadwerkelijk ons eigen ontwerp van de trouwringen door hen kunnen realiseren. Een luisterend oor, klantvriendelijkheid en oplossingsgericht zijn woorden die horen bij Basic Wedding Rings. Bedankt voor de fijne ervaring!

Cherryl

Op 21 oct 2022

Zowel onze verlovingsring als trouwringen bij Basic Wedding Rings laten maken en heel erg blij mee! We zijn zeer vriendelijk geholpen, er werd goed meegedacht en de ontwerpen zijn helemaal onze smaak geworden. Echt een aanrader om hier je meest dierbare sieraden te laten maken.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation