Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Asim Bari Fotografie Asim behoort tot de top-10 bruidsfotografen van Nederland

5 (9 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Asim Bari
Van Oldenbarneveltstraat 3
3119MX Schiedam
 
 

Jullie huwelijk perfect vast gelegd

Tips om de beste bruidsfoto’s te maken
Om jullie verder op weg te helpen tijdens het plannen van de bruiloft en om er voor te zorgen dat jullie bruidsfoto’s zo goed mogelijk worden hebben wij een brochure met tips voor de trouwreportage. Benieuwd wat je zelf kunt doen om de reportage zo goed mogelijk te krijgen? Vul je mail adres in en we sturen de PDF helemaal gratis naar je toe. Ik heb al eerder prijzen gewonnen van de Masters of Dutch Wedding Photography. Sinds kort doen ook fotografen uit België en Luxemburg mee – nog meer supergoede fotografen dus, om mijn werk mee te meten! Elk kwartaal worden awards uitgereikt door een steeds wisselende internationale jury aan de beste, bijzonderste en meest vernieuwende trouwfoto’s. De fotografen die een award winnen mogen zich Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX noemen! met trots mag ik zeggen dat ik 3 maal bekroond ben met de Top 10 positie, de beste bruidsfotograaf van BENELUX.

Voor iedereen die gaat trouwen

Deze Trouwreportage Tips zijn voor iedereen geschreven die gaat trouwen. Een bruiloft moet namelijk in een keer goed zijn en alle tips zijn daarbij welkom! De fotografie is vaak een onderschat onderdeel van de bruiloft. Als de dag al lang en breed voorbij is, dan zijn het de foto’s die de enige overgebleven tastbare herinnering zijn. Dus waarom zouden we niet alles op alles zetten om de fotografie zo veel als mogelijk te laten slagen?

Mijn visie als bruidsfotograaf

Ik wil elk bruidspaar een onvergetelijke fotosessie en dag-beschrijving bezorgen. Mijn taak is om de emotionele momenten vast te leggen die met de komende generaties gedeeld kunnen worden!  De foto’s “moeten” een creatieve en emotionele inslag hebben, hierdoor gaan de foto’s herleven en kun je ze herbeleven.

Wat leuk dat jullie interesse hebben in onze bruidsfotografie! Stuur ons gerust een e-mail met al jullie vragen, dan zullen wij en zo snel mogelijk contact met jullie opnemen. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

Bekijk website
+2 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Priscila

Op 15 may 2023

Super service, goede communicatie, professionele houding

Raiyan en Anni

Op 06 may 2023

Wij hebben vanaf het kennismakingsgesprek een goede connectie met Asim ervaren. Asim is heel vriendelijk, betrokken en niet geheel onbelangrijk: heeft gevoel voor humor. Dit maakt alle momenten ook leuk en je voelt je meer op je gemak voor de camera. Wij hadden Asim geboekt voor een buitenshoot bij een kasteel, een shoot in een hotel, een receptie thuis en de grote receptie in een trouwfeestzaal. Op alle plekken weet Asim zich goed te positioneren en maakt bijzondere en mooie foto's die de emotie van het moment heel goed tot uiting laten komen.

Shona & Pritesh

Op 06 may 2023

Wij hebben Asim geboekt voor onze bruiloft en vanaf het eerste moment voelden wij een vertrouwde klik! Hij is creatief en hij is altijd alert op het juiste moment. Onze bruiloft foto’s zijn geweldig geworden! Asim is een topper!

Aneel Aftab

Op 06 may 2023

Als ik mijn belangrijke momenten wil herleven kijk altijd terug naar mijn fotos. Deze fotos zijn genomen door de beste fotograaf die ik ken Asim!

Danny & Shabina

Op 05 may 2023

Wat een baas, ongetwijfeld de beste in zijn vak! Asim is niet alleen onderdeel van het proces, maar ook onderdeel van ons familie. Hij was op het juiste moment, op de juiste plek. Asim, wij zijn jou dankbaar en jij bent en blijft #1.

Rasjieda

Op 05 may 2023

Asim is echt een geweldige ervaren fotograaf ..! Foto's zijn prachtig en de moeite waard om Asim te kiezen! Anders krijgen jullie spijt! Ga zo door Asim en tot ziens weer..Groetjes Rasjieda

Sharjeel Aftab

Op 05 may 2023

De beste fotograaf die er is!! Super gezellig en de beste foto’s waarvan je alleen maar van kan dromen. Keep it up Asim Bhai!

Namrata & Nitin Shahi

Op 05 may 2023

Wij hebben Asim geboekt voor onze prewedding shoot, sangeet (hennafeest), bruiloft en receptie. Hij stelde ons op onze gemak en het voelde heel vertrouwd aan. We hebben mooie, leuke en grappige momenten mogen meemaken met Asim! Asim je bent een topper!!

Reshma & Navin

Op 03 may 2023

Op een belangrijke dag zoals je trouwdag wil je mensen om je heen waarbij je je op je gemak voelt. mensen die jullie het gevoel geven dat jullie speciaal zijnen niet van de vele stellen die gefotografeerd worden. Asim is zonder twijfel zo'n persoon.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation