Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Asim Bari Fotografie Asim behoort tot de top-10 bruidsfotografen van Nederland

9 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Asim Bari Fotografie Vraag informatie aan
Van Oldenbarneveltstraat 3
3119MX Schiedam

Trouwfotografie Asim Bari Fotografie in Schiedam

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Priscila

Op 15 may 2023

Super service, goede communicatie, professionele houding

Raiyan en Anni

Op 06 may 2023

Wij hebben vanaf het kennismakingsgesprek een goede connectie met Asim ervaren. Asim is heel vriendelijk, betrokken en niet geheel onbelangrijk: heeft gevoel voor humor. Dit maakt alle momenten ook leuk en je voelt je meer op je gemak voor de camera. Wij hadden Asim geboekt voor een buitenshoot bij een kasteel, een shoot in een hotel, een receptie thuis en de grote receptie in een trouwfeestzaal. Op alle plekken weet Asim zich goed te positioneren en maakt bijzondere en mooie foto's die de emotie van het moment heel goed tot uiting laten komen.

Shona & Pritesh

Op 06 may 2023

Wij hebben Asim geboekt voor onze bruiloft en vanaf het eerste moment voelden wij een vertrouwde klik! Hij is creatief en hij is altijd alert op het juiste moment. Onze bruiloft foto’s zijn geweldig geworden! Asim is een topper!

Aneel Aftab

Op 06 may 2023

Als ik mijn belangrijke momenten wil herleven kijk altijd terug naar mijn fotos. Deze fotos zijn genomen door de beste fotograaf die ik ken Asim!

Danny & Shabina

Op 05 may 2023

Wat een baas, ongetwijfeld de beste in zijn vak! Asim is niet alleen onderdeel van het proces, maar ook onderdeel van ons familie. Hij was op het juiste moment, op de juiste plek. Asim, wij zijn jou dankbaar en jij bent en blijft #1.

Rasjieda

Op 05 may 2023

Asim is echt een geweldige ervaren fotograaf ..! Foto's zijn prachtig en de moeite waard om Asim te kiezen! Anders krijgen jullie spijt! Ga zo door Asim en tot ziens weer..Groetjes Rasjieda

Sharjeel Aftab

Op 05 may 2023

De beste fotograaf die er is!! Super gezellig en de beste foto’s waarvan je alleen maar van kan dromen. Keep it up Asim Bhai!

Namrata & Nitin Shahi

Op 05 may 2023

Wij hebben Asim geboekt voor onze prewedding shoot, sangeet (hennafeest), bruiloft en receptie. Hij stelde ons op onze gemak en het voelde heel vertrouwd aan. We hebben mooie, leuke en grappige momenten mogen meemaken met Asim! Asim je bent een topper!!

Reshma & Navin

Op 03 may 2023

Op een belangrijke dag zoals je trouwdag wil je mensen om je heen waarbij je je op je gemak voelt. mensen die jullie het gevoel geven dat jullie speciaal zijnen niet van de vele stellen die gefotografeerd worden. Asim is zonder twijfel zo'n persoon.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation