Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Art Object Goudsmid Geheel naar uw eigen ontwerp of in overleg samen tot uw custom made trouwringen komen

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Robert van der Heide
Landelijk

Van een kleine zolderkamer naar een bloeiende winkel met ons eigen atelier en 6 getalenteerde goudsmeden en diamantzetters - dat is onze reis van de afgelopen 40 jaar! Wij bieden een uitgebreide collectie trouwringen met verschillende stijlen en materialen, waaronder geelgoud, witgoud, platina en nog veel meer.

Als je bij ons langskomt in de showroom, kom je altijd in gesprek met een van onze ervaren goudsmeden, zodat je jouw wensen en ideeën met een echte vakman kunt bespreken. Doordat we zelf materialen inkopen en onze sieraden maken in ons eigen atelier, kunnen we scherpe prijzen bieden!

Waar wacht je nog op? Stuur ons gerust een appje voor vragen over trouwringen of maak een afspraak en laat ons jouw droomring creëren.

Vragen over trouwringen of om een afspraak te maken kunt u ons gerust appen op: 0612266496 

Bekijk ook onze Facebook en Instagram

Bekijk website
+7 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Eugenie

Op 30 jan 2023

Geweldig. Ben er superblij mee. Twee trouwringen en een herinneringsring om getoverd tot een prachtige ring.

Francien

Op 30 jan 2023

Ik had een idee om van de trouwring en slavenarmband van mijn moeder en mijn defecte armband horloge een sieraden set te laten maken. Hiermee ben ik naar Art Object gegaan en zij hebben goed begrepen wat ik bedoelde. Paar dagen geleden de set bestaande uit oorbellen, hanger en armband op mogen halen. Het is precies geworden zoals ik in gedachten had. Prachtig vankwerk. Bedankt!

Eline

Op 30 jan 2023

Mijn verlovingsring kon ik niet meer om vanwege medische redenen. Deze wou ik graag om dezelfde vinger als mijn trouwring. Helaas was die ook te krap geworden, maar gelukkig konden ze groter gemaakt worden! Wat een vakwerk, echt zo blij mee!! Draag ze elke dag met plezier

Leentje

Op 18 jan 2019

Ik heb een prachtige ring om! Met dank aan de mensen van artobject! De originele verlovingsring en trouwring van mijn moeder in 1 ring verwerkt. Zo is mijn moeder heel kort bij. Jullie zijn professioneel,aardig,creatief en ik raad jullie bij iedereen aan Dank.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation