Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ariane Hofman Trouwambtenaar Trouw zoals je het wenst, het is jullie dag!

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Ariane Hofman Trouwambtenaar Vraag informatie aan
Mevr. Ariane Hofman
Landelijk

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Op jullie trouwdag is de huwelijksceremonie met het geven van het jawoord het allerbelangrijkste moment. Grote kans dat je er jaren later nog geregeld aan terugdenkt. Een van de belangrijkste zaken voor een onvergetelijke trouwdag is dat je een trouwambtenaar vindt die bij je past. Je kunt kiezen voor een trouwambtenaar via de gemeente waar jullie trouwen, of voor een zelfstandige trouwambtenaar. Een BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) die helemaal voldoet aan jullie wensen, die warm en betrokken is, met oog voor detail. Het huwelijk is tenslotte een bijzonder feestelijke en persoonlijke stap die jullie vieren met je dierbaren en dan wil je niets aan het toeval overlaten.

Zorgeloos genieten…

Samen met jullie denk ik graag mee over een unieke, persoonlijke invulling van de ceremonie om deze stijlvol, sfeervol en geheel naar jullie wens vorm te geven. Op zo’n manier dat jullie je helemaal ontspannen en happy voelen. In de aanloop naar de trouwdag, maar vooral ook tijdens de ceremonie zelf. Steeds opnieuw ervaar ik het als zeer bijzonder twee mensen die van elkaar houden met elkaar te verbinden door het huwelijk. En zo korte tijd mee te lopen in de levens van deze twee mensen die voor elkaar hebben gekozen. Juist in deze zo speciale periode in je leven wil ik graag dat jullie zorgeloos kunnen genieten van het bezegelen van jullie liefde voor elkaar.

Jullie wensen & mijn werkwijze…

Geen bruidspaar is hetzelfde. De invulling van elke trouwdag is uniek. Trouwen jullie in eigen tuin? Of op een andere locatie waar jullie je thuis voelen? Het kan ook best zo zijn dat jullie in intieme kring voor de wet trouwen en de ceremonie groots en feestelijk willen vieren, samen met familie en vrienden. Misschien wel in het buitenland op een idyllisch plekje met palmbomen onder de zon? Onder leiding van een zelfgekozen trouwambtenaar? Dat kan! Een ceremonieel huwelijk in combinatie met een wettelijk huwelijk in binnen- of buitenland is mogelijk. Ik informeer jullie daar graag over. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Robert & Claudia

Op 01 jul 2023

Lieve Ariane, Dankjewel dat je onze trouwambtenaar was en dankjewel voor ons uitgebreide intakegesprek en jouw fantastische speech. Daarnaast natuurlijk ook dat de klik met jou zo grandioos was. Het heeft allemaal veel waarde en heeft ook heel veel bijgedragen aan onze unieke en speciale trouwdag. Graag tot ziens ! Veel lieve groeten van Robert en Claudia

Serge en Tori

Op 11 apr 2023

Beste Ariane, wat heb jij onze ceremonie volledig perfect gemaakt! Vanaf onze eerste ontmoeting klikte het direct en die klik heb je volledig overgebracht tijdens de ceremonie. Het feit dat je in het Engels zo vlot en fijn alles vertelde bracht bij heel veel mensen emoties los. Ik hoop dat we nog vaker theetjes kunnen drinken en over het leven kunnen praten. Veel liefs!

Nienke en Bart

Op 19 oct 2022

Beste Ariane, heel erg bedankt voor het leiden van onze huwelijksceremonie gisteren. We hebben een fantastische ceremonie en een geweldige dag gehad. liefs, Nieke en Bart

Anneke & Michiel

Op 19 oct 2022

Lieve Ariane, Via deze weg nogmaals heel hartelijk bedankt voor jouw hele mooie en ontroerende woorden die heel treffend bijeen pakten wat tot de bruiloft geleid heeft. Onze complimenten, maar vooral ook veel dank!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation