ARD EVENTS Jouw speciale dag goed geregeld? Dan pas kunnen je ECHT genieten!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
ARD EVENTS Vraag informatie aan
Landelijk

Ik ben Ard.

Gastheer in hart & ziel, dienstbaar, een echte regelneef en benieuwd wat ik voor jullie mag organiseren! Hiervoor is het belangrijk dat het persoonlijk ‘klikt, vergelijkbaar zoals jullie liefdesavontuur ooit gestart is! Klinkt natuurlijk super zoet, maar voor een mogelijke samenwerking heel belangrijk.

Vaak is de organisatie spannend en gaat het gepaard met vragen als; wat moet er allemaal geregeld worden, welke wensen zijn er, welke wensen hebben mijn gasten, is de locatie wel beschikbaar, binnen of toch buiten, is er een thema, welke muziek maakt het echt mijn feest, wie gaat dit dan allemaal regelen, wat kost dit allemaal en wie wie nodig ik uit?

Als weddingplanner ben ik een echte kameleon en herberg ik een veelzijdigheid aan kwaliteiten, passend bij elk verzoek.Met enig bravoure geef ik kleur aan de organisatie van jullie trouwdag. Ik zie, hoor en regel pro-actief en houd graag de ’touwtjes’ in handen. 

Mijn glimlach is een welkom voor al jullie gasten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.
Vertellen jullie mij binnenkort hoe jullie ‘dag’ er uit ziet? 

Groet ArdVraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jasper

Op 11 jan 2021

“Ard, je bent een topper! We hebben je vanuit Fotobelevenis enkele keren ingehuurd bij een foto activatie en daar waren wij ongekend blij mee. Het contact met onze klanten was geweldig, onze medewerkers hadden je het liefst direct in ons team gezien als vaste medewerker. Je bent super professioneel, aardig en een echte werker.” “Ik snap helemaal dat jij voor jezelf bent begonnen! We wensen je een super toekomst toe en hopen nog veel met je samen te werken.”

Johan & Maaike

Op 11 jan 2021

Wij hebben Ard gevraagd te assisteren bij het organiseren en begeleiden van onze bruiloft, wat een bijzonder goede beslissing was. Hij heeft ons op een heel prettige manier enorm veel werk uit handen genomen, mede doordat hij een groot netwerk heeft hier in de buurt en flink wat ervaring met het organiseren van zulk soort events. In de voorbereidingen had hij goed door wat onze wensen waren, en dat vertaalde zich in een fantastische dag. Meerdere gasten gaven aan dat ze ook wel 'een Ard' wilden voor hun bruiloft - begrijpelijk. Wij waren zeer tevreden met Ards bijdrage.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation