Anbos schoonheidsspecialist

Bij de ANBOS-schoonheidsspecialist zit je goed

Ja, ik wil….een stralende huid!

Je hebt alles in kannen en kruiken, afspraken met de locatie zijn gemaakt, de aanbetaling voor je bruidsjurk is gedaan, alle gasten hebben een prachtige uitnodiging ontvangen en ga zo maar door. Maar ben je niet wat vergeten?

Je bent ontzettend druk met de organisatie van je bruiloft en vergeet hierbij helemaal jezelf. En als iets NIET goed is voor je huid, dan is het stress wel! Genen, slaap, beweging en voeding bepalen de conditie van je huid. Daarnaast speelt verzorging van de huid ook een belangrijke rol. En wie wil er naast een stralende lach nou geen stralende huid. Hoe krijg je die stralende huid?

Meerwaarde professionele huidverzorging

Om de conditie van je huid verder te ondersteunen biedt professionele huidverzorging van een gediplomeerde schoonheidsspecialist meer dan het reinigen van het gezicht en het opdoen van een masker. Je krijgt professionele begeleiding doordat een deskundige je huid beoordeelt. De schoonheidsspecialist ziet met een huidanalyse wat voor huid je hebt en stemt een eventuele behandeling af op de behoefte van je huid. Ook kan de schoonheidsspecialist je adviseren in de aankoop van verzorgingsproducten. Iemand met een droge huid heeft andere producten nodig dan iemand met een vette huid. En wat houden al die ingrediënten nou in? De kennis van jouw schoonheidsspecialist over crèmes is niet te vergelijken met die van een verkoopster uit de winkel.

Wanneer ben je in vertrouwde handen?

Als je bij een schoonheidsspecialist zit die in het bezit is van een vakdiploma. Alle schoonheidsspecialisten die bij ANBOS aangesloten zijn (bijna 5000) hebben dit vakdiploma. Hebben zij aanvullende vakdiploma’s en hiermee een specialisatie bij ANBOS geregistreerd, dan worden zij om de drie jaar opgeroepen voor de verplichte nascholing. De 10 specialisaties die de schoonheidsspecialist bij ANBOS kan laten registreren zijn:  Elektrisch ontharen, Acne, Ontharingstechnieken, Camouflage, Pincementmassages, Bindweefselmassage, Manuele Lymfedrainage, Oosterse massage shiatsu methode, Voetreflexzonemassage en Permanente make-up. Behandelingen van ondernemers met het vakdiploma acne, ontharingstechnieken/elektrisch ontharen en camouflage worden door bijna alle verzekeraars in Nederland (gedeeltelijk) vergoed.    

Er zijn ook schoonheidsspecialisten die bruidsarrangementen verzorgen. Wil jij er zeker van zijn dat je in vertrouwde handen bent? Zoek dan de schoonheidsspecialist bij jou in de buurt via www.anbos.nl.  

De schoonheidsspecialist aangesloten bij ANBOS heeft een diploma schoonheidsverzorging. Hiervan volgen de allround of gespecialiseerde schoonheidsspecialisten eens in de drie jaar een nascholing. Er is juridische bijstand als er problemen zijn en diverse specialisaties worden door verzekeraars vergoed.

02 23213 123

Landelijk

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

02 23213 123