Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Allround soul zangeres Natasia De veelzijdige allround soul zangeres Natasia

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Allround soul zangeres Natasia Vraag informatie aan
Mevr. Natasia Zeeman
Landelijk

Maak uw trouwdag onvergetelijk met Natasia, de soul zangeres die uw huwelijksceremonie en bruiloft naar een hoger niveau tilt.

Bent u binnenkort de bruid of bruidegom en op zoek naar de perfecte muzikale begeleiding voor uw speciale dag? Zoek niet verder! Natasia is een ervaren soul funk en pop bruiloft zangeres die regelmatig optreedt tijdens huwelijksvoltrekkingen, bruiloftsfeest en recepties. Of u nu kiest voor zang met geluidsbanden, een pianist, gitarist, complete band met blazers, Natasia stemt alles af op uw wensen. Uw tevredenheid staat centraal.

Bruiloftsfeest met Soul Zangeres

Maar dat is niet alles. Ook uw bruiloftsfeest is bij deze bruiloft zangeres in goede handen. Samen met haar professionele coverband 'Sounds Funky' maakt ze van uw trouwfeest een daverend succes. De muziek wordt geleidelijk opgebouwd, zodat u in het begin van de avond volop tijd heeft om bij te praten met familie en vrienden. Naarmate de avond vordert, komt de dansvloer tot leven en kunt u helemaal losgaan op de soul, funk en pop nummers van zangeres Natasia en haar band.

Natasia & Sounds Funky

Natasia en Sounds Funky staan garant voor een avond vol dansplezier en gezelligheid! Maar er is meer. Muziek op uw bruiloftsfeest maakt de beleving compleet en versterkt emoties. Het is dé manier om herinneringen op te halen. Daarom is soul, disco en funk zangeres Natasia de veelzijdige artiest die u nodig heeft om uw huwelijk onvergetelijk te maken.

Met haar brede muziekgenre weet Natasia keer op keer haar publiek te verbluffen. Haar schitterende stemgeluid en persoonlijkheid maken haar optredens uniek en onvergetelijk. Of het nu gaat om uw bruiloftsfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of andere gelegenheid, Bruiloft zangeres Natasia is de artiest die uw feest of evenement naar een hoger niveau tilt.

Soul, Disco, Funk en Pop Huwelijk

Van Soul, Disco, Motown, Jazz en Funk tot R&B, Black Gospel en Pop, Natasia beheerst het allemaal. Haar live gezongen nummers creëren een unieke sfeer en maken de beleving van uw trouwdag compleet. Een optreden op uw bruiloftsfeest van soul zangeres Natasia staat garant voor een avond vol energie, prachtige nummers en veel interactie met het publiek.

Of u nu een feestband, coverband, huwelijksband, akoestische bruiloftsband, jazzband of popband zoekt voor uw trouwfeest, bruiloft zangeres Natasia vervult al uw wensen. Kortom, met Natasia wordt uw trouwdag onvergetelijk. Wacht niet langer en boek haar nu om te genieten van een dag of avond vol prachtige muziek en onvergetelijke herinneringen. Zorg ervoor dat uw huwelijksceremonie en bruiloftsfeest de aandacht krijgen die ze verdienen!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Hans & Jerreline

Op 24 jul 2023

Op vrijdag 22 juni zijn wij (Hans & Jerreline) getrouwd in Nieuwegein. In de kapel van “De Lantaern” hebben wij een onvergetelijk gemeentelijk huwelijk mogen voltrekken onder begeleiding van de zang van Natasia. Bij binnenkomst werden wij prachtig toegezongen en tijdens het tekenen mochten wij ook genieten van haar zangkunst. Ook ons vertrek werd geweldig door haar ingeleid. Al met al is het mede door haar een onvergetelijke dag geworden. Natasia nogmaals bedankt! Groetjes, Hans & Jerreline

Theo en Hilda

Op 24 jul 2023

Op 29 april zijn wij getrouwd in het Huisduinerkerkje te Den Helder. Als verrassing voor mijn toen aanstaande heb ik Natasia gevraagd om 3 liedjes te zingen in het kerkje. Mijn man onze meiden, alle aanwezigen en natuurlijk ik zelf hebben vol bewondering geluisterd naar Natasia. Het was zo mooi en ontroerend in één woord geweldig.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation