Aarden respectful tailoring Duurzame trouwpakken

5 (7 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Je tweede bewuste keus: een duurzaam trouwpak van Aarden

De belangrijkste dag van je leven komt eraan: je gaat trouwen. Je hebt een bewuste keuze gemaakt en daar hoort een outfit bij die net zo overtuigend is. Dat kan een maatpak zijn of een meer casual outfit, maar in ieder geval iets dat uitdrukking geeft aan wie jij bent, hoe je in het leven staat en wat belangrijk voor je is. 

Mooie kleren horen daarbij, maar je weet ook dat er bewuste keuzes nodig zijn om de wereld leefbaar te houden. Een duurzaam trouwpak is dan wel een statement natuurlijk. Meteen ook een mooie, symbolische boodschap op de dag dat je voor een toekomst met je grote liefde kiest. 

Zo’n maatpak vind je bij Aarden. We ontvangen je graag in onze toonkamer in het Arnhemse modekwartier. De plek om je te oriënteren en erachter te komen waar jouw voorkeuren liggen en wat jou goed staat. Samen met de tailor begeleiden we je door het hele proces. Met als resultaat dat je de best geklede man op je eigen bruiloft zult zijn. 

Geen pak voor één dag

Een pak voor één dag is niet echt duurzaam natuurlijk. Daarom kijken we verder dan alleen je trouwdag. Wil je je pak na je trouwdag ook dragen op je werk? Of in je vrije tijd? Zou het fijn zijn als je jasje straks ook bij je jeans past? Kortom, geen hoogglans trouwpak, maar prachtige maatkleding voor je grote dag en daarna. Zo heb je ook na je bruiloft nog veel plezier van je pak. 

Bij Aarden werken we op afspraak, zodat we in alle rust de tijd voor je kunnen nemen om samen met evt. je ouders of getuigen er een mooie, persoonlijke passessie van te maken. 

Maak op tijd een afspraak

Die afspraak maak je rechtstreeks in onze agenda, kijk dan op onze site www.aarden.space, of klik hier. Wij adviseren drie tot vier maanden van tevoren een afspraak te plannen om zonder stress op je bruiloft te verschijnen en er fantastisch uit te zien.

Graag tot ziens,

Aarden respectful tailoring
Sonsbeeksingel 147
6822 BL  Arnhem
06 - 53 53 30 53
info@aarden.space
www.aarden.space 

Meer lezen over Aarden respectful tailoring ? Bekijk de Advertorial 

Bekijk website
+0 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Laurens

Op 12 nov 2020

Top geholpen door Erik. In een goede sfeer met veel ruimte voor details, maar ook even doorpakken (pun intended) waar nodig. Resultaat: erg mooi pak waar je wat aan hebt, veel complimenten en een fijn gevoel op de koop toe!

William

Op 12 oct 2020

Prachtige kleding, duurzaam

Laurent

Op 08 oct 2020

Waanzinnig goed geholpen door Erik met het laten maken van een trouwpak. Erik is duidelijk vakkundig, ontzettend gastvrij en runt een prachtige zaak. Ik raad DutchSpirit bij iedereen aan die een bewuste keuze wil maken bij het aanschaffen van een maatpak.

Bart

Op 08 oct 2020

Hier mijn trouwpak besteld. Vanwege Covid aan de late kant besteld, maar ze hebben het keurig voor elkaar gekregen. Goed geholpen en prachtig resultaat! Zeker een aanrader!

Hilde

Op 08 oct 2020

Leuke mensen die je helpen om een perfect pak uit te kiezen. Mooi op maat gemaakt, zoals je wil! Zelf mooi trouwpak laten maken, zit als gegoten en super vrouwelijk! Thanks hiervoor XXX Ik zou zeggen..... niet twijfelen en een afspraak maken!

Martijn

Op 20 feb 2019

Ontzettend mooi pak gekocht via Dutch Spirit. De advies en hulp stelde ik erg op prijs. hier koop ik zeker vaker mijn maatpak.

Willem

Op 14 jun 2018

DutchSpirit is voor mij de Tesla van duurzame kleding en stoffen. Zoals velen graag in een Tesla rijden, zo loop ik graag in een maatpak van DutchSpirit.’

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation