Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een mooi trouwpak én een beter milieu: ’Ja ik wil.’

Als je gaat trouwen, ga je samen een nieuwe toekomst tegemoet. Maar hoe ziet die toekomst er straks uit? Slagen we erin het milieu te verbeteren? Onze planeet leefbaar te houden? Bij Aarden maken we ons daar serieus zorgen over. Daarom maken we trouwkostuums van duurzame materialen, zoals ecowol en de mooiste gerecyclede stoffen (nu de trend). Zo lever je een bijdrage aan een betere wereld en in indirect aan je eigen toekomst.Het is ons vak om mensen mooi aan te kleden. Daar zijn we goed in. We kijken dan ook uit naar het moment dat jij een afspraak maakt om bij ons in de toonkamer de kleding voor je bruiloft uit te zoeken: een mooi maatpak of een meer casual combinatie die misschien wel beter bij je past. We begeleiden je door het hele proces, zodat je straks precies weet wat je wilt, wat je goed staat en welke kleuren goed bij je passen. Zo kun je een afgewogen keuze maken.

We hebben alleen wel een opvatting over ons vak: we vinden dat mooie kleding nooit ten koste mag gaan van het milieu. Op dit moment is dat wel het geval. De mode-industrie behoort tot de vervuilendste ter wereld en dat moet veranderen. Daarom willen wij een bijdrage leveren aan een schonere en eerlijkere mode-industrie. Die minder vervuilend is en niet ten koste gaat van onze toekomst en die van onze kinderen. Daarover gesproken: we willen naar een wereld waar kinderarbeid taboe is en waar kleermakers in veilige omstandigheden kunnen werken en fatsoenlijk worden betaald.

Nooit eerder waren je keuzes zo bepalend voor je toekomst als nu.Elke seconde wordt er ergens in de wereld een vuilniswagen kleding omgekieperd op de vuilnishoop. Dat komt omdat we te veel kleding kopen die binnen de kortste keren weer wordt afgedankt. Dat moet stoppen. Mode moet minder vluchtig worden. Dat gebeurt vanzelf als je kleding aanschaft waar je heel erg blij mee bent: waar je aan gehecht raakt en waar je geen afstand van wilt doen.

Die gehechtheid krijg je sneller met kleding op maat. Maatkleding zit gewoon veel beter en het staat je mooier. Kies je voor een duurzaam trouwpak van Aarden, dan ben je straks niet alleen de best geklede man (of vrouw) op je bruiloft, maar heb je in korte tijd een paar bewuste keuzes gemaakt in je leven: voor je aanstaande partner en de toekomst die je samen ingaat.

Vegan pak

Je kunt er zelfs voor kiezen om volledig vegan te gaan. Wij hebben namelijk een prachtig pak gecreëerd dat volledig vrij is van dierlijke materialen. We nemen uitgebreid de tijd om je, samen met onze vakkundige tailor, te begeleiden in je keuzeproces. Wij zorgen dat je pak als gegoten zit en denken mee met alle details die dit pak zo speciaal voor je gaan maken. Zoals een eigen persoonlijke tekst aan de binnenkant van het colbert. Een liefdesverklaring die je altijd bij je draagt. Samen met Sir Redman hebben we een accessoire collectie gelanceerd die bestaat uit vegan en gerecyclede strikken en bretels voor de mannen die een echt statement willen maken. Dit maakt jouw vegan trouwpak extra stoer en feestelijk. Jouw maathemd maken we van een prachtige offwhite stof die perfect past bij de kleur van de meeste trouwjurken.

Maak een afspraak via www.aarden.space

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation