Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

4 de Liefde In het leven gaat het niet om het streven naar geluk, maar om het verzamelen van gelukkige momenten, zoals jullie huwelijk

23 beoordelingen Beoordeling plaatsen
4 de Liefde Vraag informatie aan
Mevr. Bianca Nunnink
Vogelwaarde 42
2036 GL Haarlem

Ja, jullie gaan trouwen!

Op je trouwdag gaat het om jullie. Ieder huwelijk, geregistreerd partnerschap of ceremonieel huwelijk is uniek en heeft een unieke aanpak nodig.

Op een spetterende locatie in binnen-of buitenland vieren jullie je feestje, met alle mensen die jullie dierbaar zijn.

En natuurlijk hoort daar, als kers op de heerlijke bruidstaart, een speech bij die op jullie lijf geschreven is. Daar help ik graag bij!

Want saai of standaard, dat wordt het dan niet met mij, als jullie trouwambtenaar, erbij!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


23 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marit &Nick de Kinkelder

Op 08 sep 2022

Een woord; GEWELDIG! De ontmoeting met deze speciale vrouw verliep alsof wij elkaar al jaren kenden. Het tussentijdse contact verliep perfect, waardoor je zorgeloos naar de ceremonie kan uitkijken. De huwelijksceremonie werd vanuit Bianca prachtig verwoord. Het was voor ons een waar sprookje met humor en een traan. Wij zouden Bianca aan iedereen aanbevelen. Jij hebt onze dag speciaal gemaakt.

Jill (én Ricardo)

Op 12 may 2022

Bianca is een geweldige vrouw, met te gekke humor! Ik heb veel bewondering voor Bianca voor hoe mooi zij onze ceremonie heeft doen maken. Ik heb er een fantastische herinnering aan. Er is veel gelachen en dat kwam vooral door de speech, maar ook door de wijze hoe Bianca iets vertelt. Tijdens mijn bruiloft waren veel gasten ook onder de indruk van Bianca. Ze deed het kortom; geweldig! Als je op zoek bent naar een trouwambtenaar voor je huwelijk, dan zou ik 100% voor Bianca gaan!

Anoniem

Op 12 may 2022

Bianca hebben wij ervaren als een zeer betrokken persoon met oog voor alle wensen die wij hadden Echt alle zaken over onze achtergrond had zij nauwkeurig voorbereid. De speech was een perfecte wisselwerking tussen humor en de nodige zakelijke momenten, zodanig dat een paar aanwezigen werden geïnspireerd om wellicht zelf ook de stap te nemen ? Het was hierdoor dan ook een onvergetelijke dag voor ons! Bianca, dank voor alles!

Matthew & Evelien

Op 12 may 2022

Ge-wel-dig! Op 1 september 2021 zijn wij getrouwd. Nu kennen wij Bianca persoonlijk en dat maakte het nog leuker en bijzonder. Maar ik ben er van overtuigend dat ze voor iedereen door het vuur gaat. Ze is oprecht geïnteresseerd en weet de leukste en mooiste verhalen te vertellen. Ze heeft een perfecte balans tussen humor en serieusheid. Onze gasten hebben dubbel gelegen van het lachen, maar ook een traantje weggepinkt. Sommige zeiden zelfs: 'Ja, maar nu wil ik ook trouwen'. Bianca had het niet beter kunnen doen. Jullie zijn gek als je haar niet kiest voor je bruiloft!

Pamela en Joris

Op 12 may 2022

Wij zijn op 17 juli 2021 getrouwd door Bianca. Vanaf het eerste contact zijn we overdonderd door de manier waarop Bianca haar rol als trouwambtenaar oppakt. Zo spontaan, vrolijk maar ook recht door zee. Dat maakt de eerste gesprekken echt heel prettig en natuurlijk. Daarnaast hebben we enorm veel complimenten van onze gasten op de huwelijksdag zelf gekregen over de manier waarop Bianca de ceremonie heeft geleid. Vol met humor, liefde en een persoonlijke touch hadden we ons geen betere trouwambtenaar voor kunnen stellen. Zodoende kunnen we Bianca niet meer dan aanraden voor ieders ceremonie. Veel dank voor al je berichten en je liefde woorden Bianca!

Annemarie de Vries

Op 12 may 2022

Wij zijn getrouwd op Ameland, in intieme setting, met onze familie en beste vrienden. En wat hebben we fantastische dagen gehad! Niet in de laatste plaats door de enorm persoonlijke, warme, liefdevolle en humorvolle trouwceremonie geleid door Bianca Nunnink. Alleen al het feit dat ze vol enthousiasme met ons afreisde naar Ameland, dat kostte haar gewoon een hele, lange, dag. Bianca is een vakvrouw die met enorme passie en bevlogenheid haar werk uitoefent. Al ziet ze het volgens mij niet eens als werk maar meer als levensmissie. Het begint al bij het eerste contact. Ze is oprecht geïnteresseerd, altijd bereikbaar, en steekt heel veel tijd in de voorbereidingen. Ze wil het bruidspaar echt goed leren kennen en praat met getuigen/vrienden om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. Bianca weet precies de juiste balans te treffen in haar toespraak. Ook besteedt ze veel tijd aan nazorg door onder andere de toespraak mooi in te binden als naslagwerk. Wij hebben in 1 woord genoten en zijn Bianca enorm dankbaar voor een onvergetelijke dag. We kunnen haar daarom zonder enige twijfel en uit de grond van ons hart van harte aanbevelen.

Madelon & Sven

Op 12 may 2022

Fantastische ervaring gehad met Bianca. Zij wist onze verhaallijn zo goed te vertellen n.a.v. onze gesprekken en met onze dierbaren. De gesprekken vooraf zijn niet alleen duidelijk maar ook gezellig! Zij kan je het gevoel geven dat ze je kent waardoor het op onze dag nog meer betrokken werd. Veel complimenten ook uit onze familiekring ontvangen over de manier van speechen. Dank je wel Bianca!

Yvonne en Arjan

Op 12 may 2022

Wat een fantastische ceremonie heb jij voor ons verzorgd, mooie woorden, humor en de juiste verhalen. Afgesloten met een prachtig gedicht. De Extra aandacht voor onze lieve getuigen was ook heel erg fijn, en de aansporing om zelf onze geloften te schrijven ook zeer welkom. Al met al door jou is onze speciale dag nog een flink stuk specialer geworden. Bedankt!

Niels en Heleen

Op 12 may 2022

Wat hebben wij SUPER genoten van onze trouwdag. Mede dankzij Bianca, wat heeft zij er een geweldige ceremonie van gemaakt. Het was grappig, luchtig, ontroerend. Bedankt Bianca, voor jouw bijdrage aan deze dag!

Rebecca & Tako

Op 12 may 2022

Bianca was precies de trouwambtenaar die we graag wilden: betrokken, spontaan, grappig, ze wist steeds de juiste snaar te raken en kwam met originele ideeën. Ze heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan onze prachtige dag die - ondanks corona - heel geslaagd was!

Elody & Ridge

Op 12 may 2022

Lieve mensen, bij Bianca moet je zijn voor jouw liefdesfestijn! Wat hebben wij genoten van de voorpret met Bianca, de openhartige gesprekken, het warme contact en de speelse en creatieve manier waarop zij ons liefdesverhaal heeft verwoord. Wij hebben Bianca ervaren als iemand die met je mee denkt ( ook in tijden van de Corona), die zich heel flexibel opstelt en een positieve en energieke houding heeft. Onze gasten waren onder de indruk en gaven aan dat zij nog niet eerder zo een leuke, energieke en enthousiaste ceremonie spreker hebben meegemaakt. Dit gevoel delen wij volledig! Wij hebben onze bruiloft als ' liefdesfeest' ingekleed en in onze stijl wist zij volledig mee te bewegen en haar eigen leuke twist weer aan te geven. Ik geloof dat wat voor type bruiloft je ook hebt, Bianca er wat leuks van weet te maken! Wij hebben ontzettend genoten <3 Veel liefs, Ridge & Elody

Anoniem

Op 12 may 2022

Bianca was de beste trouwambtenaar die we ons hadden kunnen wensen. Vanaf de kennismaking was het contact ontspannen, gezellig en met een goede dosis humor. Zij heeft goed geluisterd naar ons verhaal en onze wensen en dit tijdens de ceremonie tot een mooi geheel weten te maken. Haar ontspannen en enthousiaste houding zijn aanstekelijk. Niet alleen wij als bruidspaar, maar ook onze gasten waren onder de indruk van Bianca, wat een leuk mens en wat kan ze dit goed!

Karim & Lisa

Op 12 may 2022

Vanaf het moment dat Bianca bij ons thuis kwam voor een kennismakingsgesprek wisten we dat het helemaal goed zou komen met onze ceremonie. Ze luisterde goed naar onze wensen waardoor de ceremonie heel persoonlijk was. Daarnaast gaf ze zelf ook suggesties, bijvoorbeeld dat ze onze ceremoniemeesters ook kon vragen om ons trouwboekje te tekenen. Dit werd door de dames heel erg gewaardeerd. Tijdens de ceremonie zorgde Bianca voor een lach op alle gezichten met haar humor en spontaniteit. Ze zorgde bovenal voor een sfeer waarbij iedereen zich op z'n gemak voelde. Bianca dankjewel voor het nog mooier maken van onze mooiste dag!

Noortje

Op 12 may 2022

Bianca heeft een prachtige speech voor ons gegeven! We vonden het erg mooi, en hebben er veel complimenten over ontvangen van de gasten. Het was precies zoals we het graag hadden; persoonlijk, humoristisch, gevat en informeel. Toen Bianca bij ons thuis kwam voor een gesprek vooraf wisten we meteen dat het goed zat. We hebben erg gelachen. Bianca is een hele aardige, slimme, humoristische vrouw en we kunnen haar alleen maar aanbevelen en bedanken!

Lars en Melissa Kooijman

Op 12 may 2022

Bianca is fantastisch! Ze heeft ervoor gezorgd dat onze dag (ten tijde van de Corona) onvergetelijk is geworden. Ze zorgt voor een juiste ‘lading’. Zodra je de tranen voelt opkomen, zorgt ze voor lucht (zodat je niet met dikke ogen JA IK WIL hoeft te zeggen en dat je ook dan leuk op de foto staat) door bijvoorbeeld een grapje te maken. Onze kinderen heeft ze op een bijzondere manier betrokken (voorafgaand aan de dag en tijdens de ceremonie), zo is het voor hun ook een onvergetelijke dag geworden. Wij gunnen ieder bruidspaar (een) Bianca! Lars en Melissa Kooijman

S & T

Op 12 may 2022

Bianca heeft onze ceremonie op een luchtige, humoristische maar toch ook op een mooie liefdevolle manier voltrokken. Vooraf heeft ze fijn meegedacht en tijdens de ceremonie wisselt ze mooie, liefdevolle woorden af met een goede dosis humor.

Hans & Gyorgyike

Op 12 may 2022

31 mei 2019 was voor ons als het "wat oudere" bruidspaar de mooiste dag ever! Maar dat kwam ook door de ceremonie die vol zat met humor, en emotie. Bianca weet de mensen te doorgronden en precies "dat" te zeggen. De speech is voor ons een mooi waardevol document geworden. 4 de liefde, 4 het leven!

Mariska

Op 12 may 2022

Bianca is echt een kanjer! Het was zo, ontzettend mooi, hoe ze onze woorden en gevoelens heeft omgetoverd en deze met zoveel passie, humor en oprechtheid heeft overgebracht tijdens de ceremonie... Na ons kennismakingsgesprek hadden we een goed gevoel, maar zij heeft al onze (en die van onze gasten) verwachtingen - voor zover je die kan hebben voor iets dat je voor het eerst mag meemaken - met 200% overtroffen! Bianca verdiend een lintje voor hoe zij dit doet. Je mag jezelf zeer gelukkig prijzen als Bianca jullie trouwambtenaar wordt, een hele ' zorg' minder!

Anne en Remko

Op 12 may 2022

Onze ceremonie met Bianca had alle elementen die je verwacht. Ontroerend, humoristisch en uniek. Met één woord PRACHTIG! We hebben enorm genoten.

Nathalie & René

Op 12 may 2022

20 juli 2019 heeft Bianca ons in de echt verbonden en wij hebben daar geen dag spijt van gehad. Bianca is een zeer ervaren BABS maar het belangrijkste is dat er met haar een enorme klik is. Zij weet precies de juiste snaar te raken. Na 2 gesprekken bij ons thuis en aan ieder van ons apart een mail te hebben gestuurd (met hele leuke en persoonlijke vragen) was DE dag aangebroken. Wij vinden dat de trouwambtenaar de ceremonie bepaalt en dat heeft Bianca heel goed aangevoeld. Met een enorme lach en een enorm gevoel voor humor heeft zij de ceremonie als geen ander kunnen uitvoeren. Maar ook serieuze momenten. Met Bianca is het trouwen met een lach en een traan en dat is wat je wilt. Na onze trouwerij is zij nogmaals bij ons langs geweest met een kleine attentie......Het is precies wat onze gasten zeiden "wat is Bianca een geweldige vrouw en wat hebben wij enorm van de ceremonie genoten".

Jan & Janine

Op 12 may 2022

In augustus 2019 trouwden wij in een prachtige locatie "De Wachtkamer" en Bianca was onze trouwambtenaar. Ze deed het zeer persoonlijk, warm en betrokken! Naast een heel fijne en goede voorbereiding, maakt ze ook gebruik van haar improvisatie talent en humor. We kunnen haar als trouwambtenaar zeker aanbevelen!! Jan en Janine

Stephen & Irina

Op 12 may 2022

Bianca heeft onze ceremonie super verzorgd, met ruimte voor emotie, humor en zelfs vertalingen voor onze Russische gasten. We hebben genoten!

Myr & Chris

Op 12 may 2022

Alles is liefde was ons thema. 4deliefde heeft dit waargemaakt! Een onvergetelijke dag door Bianca Nunnink van 4deliefde, oprecht, met humor en emotie. Het was echt ónze dag en ónze huwelijksceremonie. In één woord: Fantastisch!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation