Welke.nl
Nagelstudio

Je handen zijn de hele dag in beeld

Naast je gezicht zijn je handen dagelijks het meest in beeld. En op je trouwdag helemaal. Je draagt je bruidsboeket in je hand, je geeft je gasten een hand, jullie schuiven de trouwringen om elkaars vingers, je tekent de trouwakte….

lees verder

Nagelstudio

Laat je inspireren

Trouwtrends voor nagels

Jouw handen hebben nog nooit zoveel in de belangstelling gestaan, zeker nadat de trouwring om jouw ringvinger is geschoven. Wat zijn trends voor de bruid|Lees meer…

Manicure voor afgebeten nagels

Ben jij een nagelbijter? Dan ben je vast niet heel tevreden met je nagels. Normaal maak je je hier niet zo druk over, maar nu je bruiloft voor de deur staat wil je toch wel heel graag mooie nagels. Al die stress helpt echter niet mee met stoppen van nagelbijten! Gelukkig kun je naar de schoonheidsspecialiste voor een manicure, zelfs als je afgekloven nagels hebt.

Dit zegt de kleur nagellak over jou(w persoonlijkheid)

Wist je dat de kleur nagellak veel vertelt over je persoonlijkheid? Veel bruidjes bezoeken een nagelsalon en nemen een heerlijke manicure voor de grote dag aanbreekt.

Mani- pedicure voor je bruiloft

Op je grote dag wil je uiteraard tot in de puntjes verzorgd zijn. Dus ook je nagels van zowel je handen en je voeten moeten goed onder handen worden genomen.

Tips voor LAKAAN!

De trends op het gebied van nagellak gaan zo hard dat we ze nauwelijks kunnen bijbenen. Momenteel draait het vooral om kunstwerkjes van nagels: nail art of zelfs handgeschilderde nagels. Wat ga jij doen met je nagels voor je bruiloft?

Roze nagels voor 2016

Zelfs op het gebied van nagellak bestaan er veel trends en in 2016. Wil je wel mooie trendy nagels, maar heb je zelf geen idee wat hot is of skills? Raadpleeg dan eens onze professionals.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation