Kastelen

Droom jij ook van een kasteel bruiloft?

Of moet ik zeggen, een sprookjesbruiloft? Trouwen in een kasteel spreekt heel veel bruidjes tot de verbeelding. Hoe kan het ook anders, met zo’n enorme jurk, een kasteel als trouwlocatie (lees: paleis), een koets compleet met ....

paarden met weelderige manen en de adoratie van ieder aanwezig mens? Trouwen in een kasteel is voor echte prinsessen! 

lees verder

Kastelen in Wijk bij Duurstede

Laat je inspireren

Laat je inspireren door de romantische kastelen in Gelderland

Heb je altijd een visioen gehad van trouwen op een kasteel? Wij selecteerden de mooiste kastelen van Gelderland. Je voelt je vanzelf een prinses als je trouwt in deze romantische setting!

Hoe romantisch is het trouwen in een kasteel?

Nou, super romantisch natuurlijk! Een kasteel is imposant, prachtig voor de foto’s en je voelt je als vanzelf een prins en prinses. Doen dus!

Bruidskleding shoppen? Deze kleuren passen bij jou!

Je ziet het vaak in één oogopslag: een bepaalde kleur past wel of totaal niet bij jou. Waar ligt dat precies aan? Zo staat donkerblauw je hartstikke goed en hetzelfde jurkje in perzikkleur is echt een verschrikking. Met deze tips maak je altijd de beste kledingkeuzes!

Droom jij ook van een kasteel bruiloft?

Of moet ik zeggen, een sprookjesbruiloft? Trouwen in een kasteel is voor echte prinsessen. Als jij trouwen in een kasteel ook wel ziet zitten, zit je in elk geval al op de juiste pagina om het droomkasteel voor jouw bruiloft te vinden.

Trouwen in Disneyland Paris, voor het Kasteel van Doornroosje

Wie kan een liefdesverhaal beter veranderen in een sprookje dan Disney? Het is nu officieel! Vanaf dit voorjaar kunnen aanstaande bruidsparen in Europa elkaar het jawoord geven in een prachtige nieuwe sprookjeswereld, dankzij de Disney’s Fairy Tale Weddings van Disneyland Paris!

Trouwen in de winter

‘I’ts the most wonderfull time of the year’, en dat is het. Net voor de feestdagen ‘de donkere dagen voor Kerst’ die overal met gezellige lichtjes verlicht worden. Een hele mooie reden om in deze periode te trouwen!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation