Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zeeuws Lief Ongedwongen, spontane fotografie op je bruiloft

5 (13 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Andrea Labeur
Middelburg

BRUILOFT REPORTAGE

Als je terugkijkt op je trouwfoto's, zijn het vaak de onverwachte momenten die het meest bijblijven. Een blik, een aanraking, een glimlach of een onderonsje met een dierbare. Naarmate de tijd verstrijkt en er mensen wegvallen en de kleinste gasten groot worden, worden deze beelden alleen maar waardevoller. Als bruidsfotograaf zie ik het als een voorrecht om deze kostbare momenten vast te mogen leggen en jullie liefdesverhaal te vertellen met beelden die je raken. Bij Zeeuwslief Fotografie ontvangen jullie meer dan alleen foto's; jullie ontvangen een tijdloze herinnering aan de mooiste dag van jullie leven! Overigens ben je ook voor video bij Zeeuwslief op de juiste plek! Neem vandaag nog contact op en gun jezelf de authentieke beelden die jullie verhaal vertellen.

Kijk op deze pagina, of mijn website, naar een greep uit de beelden die ik mocht vastleggen op voorgaande bruiloften in Zeeland.

Mag ik jullie verhaal vertellen?

 

Bekijk website
+13 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Femke

Op 24 jan 2023

1 jaar voor onze trouwdag gingen wij oriënteren voor onze fotograaf. Wij bekeken verschillende fotograven en maakte daarvan een top 5 lijstje van. Wat wij op vonden vallen bij Andrea is dat ze verschillende stijlen kan vast leggen maar dat ze vooral hele heldere foto’s had met veel lichtinval. Dit sprak ons echt aan! Ook vonden wij het opvallen in de foto’s dat ze veel oog heeft voor details. Zowel emoties danwel andere details. We spraken met Andrea af voor een kennismakingsgesprek, wij vinden dat Andrea echt de tijd voor je neemt, wat vind je belangrijk, hoe wil je de dag vastgelegd hebben? Hoe ziet jullie dag eruit? Wat willen jullie echt op de foto hebben? Voor onze trouwdag hebben wij nog een love shoot gehad met Andrea, dit was top! Hierin kan je alvast wennen aan een bepaalde modus. wat voor foto’s vind je leuk? Welke kant van je gezicht vind je het leukst? Ik zag er eerst het nut niet van in, ik dacht, het zal wel, dan hebben we weer een paar leuke foto’s samen. Maar achteraf bleek dit toch erg waardevol geweest te zijn! We hebben de hele dag doorbesproken met Andrea. En een paar dagen voor onze grote dag hadden we via FaceTime nog een keer contact om alles nog een keer door te spreken. Ook hadden wij een second shooter via Andrea. Zij zorgde dat deze fotograaf naadloos aansloot bij onze wensen en haar stijl! Op de dag zelf zagen we Andrea bijna niet, ze viel niet op, ze fotografeerde op een bepaalde manier zodat je er geeneens erg in had, en het resultaat was PRACHTIG!! De volgende dag hadden wij al meteen een previeuw met zeer veel foto’s. Deze zet Andrea in een online omgeving zodat je ze makkelijk kan downloaden op je telefoon. Vandaag hebben wij ons trouwboek opgehaald, het resultaat was prachtig! Wij kunnen zeggen dat wij superblij zijn met haar als fotograaf, je betaald echt voor kwaliteit! Andrea, super bedankt!!

Laeticia

Op 09 jan 2023

Na een lange zoektocht voor de juiste fotograaf voor onze bruiloft, werden wij door vrienden op Zeeuws Lief gewezen. Aangezien wij als stel niet dagelijks op de foto gaan (zoals vele), zochten wij een fotograaf die op een leuke manier de shoot leiden. Andrea van zeeuwslief heeft ons onwijs goed geholpen bij een ontspannen en leuke foto shoot. Vooraf kregen we de kans om een proofshoot te maken waardoor we enorm op ons gemak waren op onze bruiloft. Daardoor konden we ook precies onze wensen aangeven. Ook achteraf zijn wij goed geadviseerd met het maken van een album en afdrukken van onze foto's. Wij raden Zeeuws Lief dan ook zeker aan, zowel voor een normale foto reportage als voor bruiloften.

Gerlinde

Op 09 jan 2023

Andrea is een fantastische fotografe, die met veel gevoel de details van onze love-shoot en bruiloft heeft vastgelegd! We genieten ook nu, bijna een jaar na data, nog regelmatig van al het moois dat ze ons heeft gegeven. De beelden spreken voor zich, woorden zijn overbodig!

Nelleke

Op 09 jan 2023

Wow wat heeft Andrea mooi werk afgeleverd! Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en hier een album en film van gemaakt. Het resultaat is 1 woord fantastisch! Het terug zien van al deze mooie beelden zorgde voor tranen van geluk. Ze heeft echt de mooie momenten en de sfeer van de dag vast weten te leggen. Heel erg dankjewel!!

Wouter

Op 09 jan 2023

Fijne bruiloft fotograaf! Andrea heeft onze bruiloft vastgelegd. We zijn zeer tevreden. De foto's geven echt een goede impressie van de dag. Een aanrader!

Remco & Marianne

Op 09 jan 2023

Een lieve trouwfotograaf die meedenkt en met zorg en aandacht de wensen van het bruidspaar vertaalt naar een prachtige bruidsreportage!

Marloes

Op 18 jan 2022

Ontzettend fijne shoot gehad met Andrea. Heel relaxt en ze heeft oog voor mooie plekjes en legt net die leuke intieme momentjes vast. We hebben prachtige foto's mogen ontvangen. Heel waardevol!

Kimberly

Op 18 jan 2022

Fijne shoot gehad! Andrea neemt ruim de tijd voor je en denkt met je mee. Er hangt een informele sfeer waardoor ze je snel op je gemak stelt. Zeker een aanrader!

Michelle

Op 15 dec 2020

Andrea heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd! Het is erg leuk om achteraf (kleine) momentjes terug te zien die je zelf gemist had die dag :-) Door de kennismaking vóór de bruiloft was het op de dag zelf erg ontspannen en gezellig. Wij zijn erg blij met de foto's!

Nicole

Op 15 dec 2020

Wauw, wat een mooie foto's hebben wij gekregen. Super blij mee

Nikola & Thomas

Op 15 dec 2020

Eine wundervolle Fotografin! Wir haben als deutsches Paar einen Fotografen/in in Zeeland gesucht, welche(r) von uns Hochzeitsbilder am Strand macht. Der Kontakt zu Andrea verlief durchweg sehr herzlich, professionell und zuverlässig. Sie antwortet innerhalb kürzester Zeit. Die sprachliche Barriere war überhaupt kein Problem. Das Shooting war ungezwungen und hat viel Freude bereitet ♡♡♡ wir fühlten uns bei ihr richtig wohl! Die Fotos sind wunderschön geworden ♡ Sie hat uns Erinnerungen für die Ewigkeit geschaffen. Schnelle Bearbeitung, top Qualität und viel Auswahl. Wir sind mehr als zufrieden und werden Andrea als Fotografin jederzeit wieder buchen!

Jolijn

Op 19 sep 2018

Super fotografe. Haast onzichtbaar aanwezig, met een prachtig resultaat! chapeau

Roza

Op 22 jun 2018

Onze kennismakingsgesprek was heel gezellig en heel duidelijk. Er is namelijk heel veel mogelijk bij Andrea! Wij gaan volgend jaar trouwen en daar wilde ze graag de foto's van maken. Ze maakt ook gelijk onze trouwkaarten. Ideaal want dan is er gelijk weer wat van ons lijstje afgevinkt! Na de loveshoot zijn we super enthousiast geworden en kijken we nu al uit naar de foto's op onze bruiloft volgend jaar. Het is allemaal lekker ongedwongen en heel gezellig met Andrea!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation