Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Zeeuws Lief Ongedwongen, spontane fotografie op je bruiloft

5 (7 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Middelburg

BRUILOFT REPORTAGE

Jullie bruiloft; een prachtige dag! Het vastleggen van een bruiloft zie ik iedere keer weer als een grote eer. 

Aan alle details op jullie bruiloft is gedacht, jullie willen een te gekke dag beleven samen met jullie liefste vrienden en familie en daarbij hoort natuurlijk een mooie reportage! Op jullie bruiloft hoef je niet na te denken over de foto's, dat doe ik. Al jullie wensen duidelijk besproken en een loveshoot vooraf. Jullie zijn er klaar voor en ik ook! En wil je die dag ook gefilmd hebben? Dan kan ik je ook helpen aan een prachtige video met sfeerbeelden van jullie trouwdag. Hoe compleet wil je het hebben!

​Laat je bruiloft professioneel vastleggen door een ervaren fotograaf. Ik ben zo lang aanwezig als jullie willen en fotografeer momenten zonder opvallend aanwezig te zijn. Geniet nog lang na van jullie mooie dag met een professioneel album, helemaal samengesteld naar jullie wensen! Geen gedoe, gewoon mooie foto's. Want na je bruiloft, als het eten op is, de bloemen verwelkt en de gasten naar huis, dan is het album met de foto's (en eventueel de video) het enige wat overblijft!

Bekijk website
+20 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marloes

Op 18 jan 2022

Ontzettend fijne shoot gehad met Andrea. Heel relaxt en ze heeft oog voor mooie plekjes en legt net die leuke intieme momentjes vast. We hebben prachtige foto's mogen ontvangen. Heel waardevol!

Kimberly

Op 18 jan 2022

Fijne shoot gehad! Andrea neemt ruim de tijd voor je en denkt met je mee. Er hangt een informele sfeer waardoor ze je snel op je gemak stelt. Zeker een aanrader!

Michelle

Op 15 dec 2020

Andrea heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd! Het is erg leuk om achteraf (kleine) momentjes terug te zien die je zelf gemist had die dag :-) Door de kennismaking vóór de bruiloft was het op de dag zelf erg ontspannen en gezellig. Wij zijn erg blij met de foto's!

Nicole

Op 15 dec 2020

Wauw, wat een mooie foto's hebben wij gekregen. Super blij mee

Nikola & Thomas

Op 15 dec 2020

Eine wundervolle Fotografin! Wir haben als deutsches Paar einen Fotografen/in in Zeeland gesucht, welche(r) von uns Hochzeitsbilder am Strand macht. Der Kontakt zu Andrea verlief durchweg sehr herzlich, professionell und zuverlässig. Sie antwortet innerhalb kürzester Zeit. Die sprachliche Barriere war überhaupt kein Problem. Das Shooting war ungezwungen und hat viel Freude bereitet ♡♡♡ wir fühlten uns bei ihr richtig wohl! Die Fotos sind wunderschön geworden ♡ Sie hat uns Erinnerungen für die Ewigkeit geschaffen. Schnelle Bearbeitung, top Qualität und viel Auswahl. Wir sind mehr als zufrieden und werden Andrea als Fotografin jederzeit wieder buchen!

Jolijn

Op 19 sep 2018

Super fotografe. Haast onzichtbaar aanwezig, met een prachtig resultaat! chapeau

Roza

Op 22 jun 2018

Onze kennismakingsgesprek was heel gezellig en heel duidelijk. Er is namelijk heel veel mogelijk bij Andrea! Wij gaan volgend jaar trouwen en daar wilde ze graag de foto's van maken. Ze maakt ook gelijk onze trouwkaarten. Ideaal want dan is er gelijk weer wat van ons lijstje afgevinkt! Na de loveshoot zijn we super enthousiast geworden en kijken we nu al uit naar de foto's op onze bruiloft volgend jaar. Het is allemaal lekker ongedwongen en heel gezellig met Andrea!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation