Wedding International

(2)

Beoordeel

Wij verzorgen complete bruiloften in Spanje op de tropische eilanden Ibiza en Mallorca.

Waarom zou je voor ons kiezen?

De speciaalste dag uit je leven is bij ons in goede handen, met je eigen Wedding Assistant en vaste Nederlandse partners zoals foto en videograaf als de trouwambtenaar maakt ons uniek op het gebied van trouwen in het buitenland.

Wedding International hanteert een zeer persoonlijke werkwijze.

Zodra het eerste contact is gelegd door middel van email, telefonisch contact of een bezoek aan onze stand op de landelijke Love & Marriage beurzen krijgen jullie een eigen Wedding Assistant. Tevens hebben onze toekomstige bruidsparen persoonlijk contact met onze Nederlandse partners in Nederland. Dit geeft net dat stukje extra zekerheid op je bruiloft in het buitenland.

Wat je van ons kunt verwachten :

- Betoverende locaties

- Uniek & Elegant

- Nederlandse begeleiding

- Locaties op Ibiza en Mallorca

- Voor elk budget een oplossing

- Tropische temperaturen

- Once in a life time experience

- Eigen Wedding Assistant

- Jarenlange ervaring

- Complete ontzorging

- Nederlandse partners

- Romantisch en intieme bruiloften

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of extra informatie.

0313-795110

06-23670605

Landelijk

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Cheyenne

5

op 17-07-2018

Trouwen (in het buitenland) Je maakt in je hoofd altijd een voorstelling hoe 1 van je mooiste dagen uit je leven er uit moet komen te zien. Een sprookjesbruiloft of droombruiloft noemen ze het. Mensen dromen over de locatie, het uitzicht, mooi weer, het eten, de service en de sfeer. Er zijn dan toch altijd dingen die je achteraf liever anders had gezien dan dat ze zijn gegaan op je bruiloft. Onze bruiloft was werkelijk waar echt een zogenoemde droombruiloft. Alles klopte aan onze bruiloft, de locatie was waanzinnig, het uitzicht was net als uit een trouwmagazine, mooi weer was ons gelukkig gegund, het eten was heerlijk, de service was geweldig en de sfeer was bijzonder goed. (gelooft u ons niet kijkt u maar eens naar de foto’s, die spreken voor zich). Bij ons was er werkelijk waar niets waar wij achteraf van dachten was het maar zo of zo gegaan. Als u net als ons een droombruiloft in het echt wilt meemaken kies dan voor Kevin Bleumink van Wedding International die kan echt voor een droombruiloft zorgen. Helaas kan hij geen mooi weer garanderen, maar al het overige kan kevin WEL regelen. Vanaf het eerste moment dat wij telefonisch contact hebben gehad met Kevin waren wij enthousiast. Na kennis te hebben gemaakt en onze wensen meer kenbaar hadden gemaakt voelde Kevin dit goed aan en kwam hij met de locatie Luxury Palace wat ons op het lijf was geschreven. Natuurlijk moet alles gebeuren op wederzijds vertrouwen en hoop je dat alles in het echt zo is zoals de foto’s doen geloven. Wij kunnen u verzekeren dat wat u ziet is wat u krijgt en in ons geval zelfs beter als dat we hadden durven dromen. Kevin is een man van zijn woord en doet alles wat hij belooft. Kevin bedankt voor het mede organiseren van 1 van de mooiste dagen van ons leven !!

Linda en Maarten

5

op 12-06-2018

Wij zijn zeer tevreden hoe alles geregeld was en hebben een heerlijke tijd gehad. Jullie waren enorm flexibel ook als er iets aangepast moest worden op het laatste moment. Nogmaals bedankt, we zullen jullie zeker aanbevelen als de mogelijkheid zich voordoet.

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

0313-795110

06-23670605