Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vriendenboeken.nl voor alle feestelijke en speciale momenten in het leven

Vriendenboeken.nl Vraag informatie aan

VRIENDENBOEK: HET ALLERMOOISTE CADEAU

met een vriendenboek | gastenboek maak je indruk

Gaat je broer, collega, beste vriend(in) of misschien je dochter binnenkort trouwen? Of stap je zelf in het huwelijksbootje en wil je een supergaaf gastenboek? Vriendenboeken.nl heeft een geweldig feel good cadeau voor alle bruidsparen. Een gezamenlijk cadeau van alle gasten, een cadeau waar de aandacht, liefde en vriendschap van en voor het bruidspaar vanaf spat: het HuwelijksVriendenboek.

In dit toffe vriendenboek annex gastenboek vullen alle huwelijksgasten online heel gemakkelijk een vriendenpagina in. Als eindredacteur maak je het boek compleet met mooie foto's, jaaroverzichten of sfeerbladen. Jullie persoonlijke gastenboek is een cadeau waar iedereen blij van wordt, het paar én alle huwelijksgasten. Let maar eens op de reactie van het huwelijkspaar als je jullie vriendenboek geeft, wedden dat iedereen daarvan geniet.

Een voorbeeld van een vriendenboek als cadeau voor een bruiloft kun je hier doorbladeren.

software met superveel gave opties

Met onze super gebruikersvriendelijke software maak je heel gemakkelijk, samen met alle bruiloftsgasten een vriendenboekje (formaat 20x20cm) of vriendenboek (formaat 30x30cm). Wij hebben volop keuze uit designs, maar er is meer. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een effen kleur via onze handige kleurentool of, helemaal leuk, foto's of een eigen ontwerp toevoegen als achtergrond design van je vriendenboek. Op deze manier kun je een gastenboek maken in lijn met de huwelijksuitnodiging, maar een foto van het bruidspaar als achtergrond kan natuurlijk ook. 

Heel handig is dat het aantal lettertekens wordt geteld per vriendenpagina. Dat betekent dat vrienden een vraag kort kunnen beantwoorden maar ook heel lang. En oh ja, er is natuurlijk ook een mooi tekstbewerkingsprogramma zodat je je antwoorden gave kleurtjes kunt geven.

Het HuwelijksVriendenboek, dat is nou echt een huwelijkscadeau waar het bruidspaar over 25 of 50 jaar nog steeds volop geniet. Een vriendenboek dat is een cadeau voor het leven!

PS Geef en betaal je het vriendenboek met z'n allen dan heb je een geweldig cadeau voor een wel hele lage prijs. Maak je een boek met 30 gasten dan betaal je ongeveer 1,65 per persoon voor formaat 20x20 in gebonden uitvoering (30x30 cm kan ook). Hoe meer gasten des te lager de prijs p.p. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Vriendenboeken.nl
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation