Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vriendenboeken.nl

Vriendenboeken.nl Vraag informatie aan
Den Haag

Hét allermooiste cadeau voor huwelijk & vrijgezellenfeest

Met dit cadeau maak je echt indruk

Gaat je broer, collega, beste vriend(in) of misschien je dochter binnenkort trouwen? Of stap je zelf in het huwelijksbootje? Vriendenboeken.nl heeft een geweldig feel good cadeau voor alle bruidsparen. Een gezamenlijk cadeau van alle gasten, een cadeau waar de aandacht, liefde en vriendschap van en voor het bruidspaar vanaf spat: het Huwelijks-Vriendenboek. In dit toffe vriendenboek annex gastenboek vullen alle huwelijksgasten online heel gemakkelijk een vriendenpagina in. Als eindredacteur maak je het boek compleet met mooie foto's, jaaroverzichten of sfeerbladen (zie voor voorbeeld laatste foto). Jullie persoonlijke gastenboek is een cadeau waar iedereen blij van wordt, het paar én alle huwelijksgasten. Let maar eens op de reactie van het huwelijkspaar als je jullie vriendenboek geeft, wedden dat iedereen daarvan geniet.

Nieuwe software met superveel gave opties

Vriendenboeken.nl heeft onlangs spiksplinternieuwe software gelanceerd met meer dan 400 nieuwe designs én veel nieuwe mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld foto's of een eigen ontwerp toevoegen als achtergrond design van je vriendenboek. Op deze manier kun je een gastenboek maken in lijn met de huwelijksuitnodiging, maar een foto van het bruidspaar als achtergrond kan natuurlijk ook. Het aantal lettertekens wordt geteld per vriendenpagina. Dat betekent dat vrienden een vraag kort kunnen beantwoorden maar ook heel lang. En oh ja, er is natuurlijk ook een mooi tekstbewerkingsprogramma zodat je je antwoorden gave kleurtjes kunt geven. Er is meer, dat kun je allemaal uitgebreid lezen op de website van Vriendenboeken.nl. 

Het Huwelijks-Vriendenboek, dat is nou echt een huwelijkscadeau waar het bruidspaar over 25 of 50 jaar nog steeds volop geniet. Een cadeau voor het leven!

PS Geef en betaal je het vriendenboek met z'n allen dan heb je een geweldig cadeau voor een wel hele lage prijs. Maak je een boek met 30 gasten dan betaal je ongeveer 1,65 per persoon voor formaat 20x20 in gebonden uitvoering (30x30 cm kan ook). Hoe meer gasten des te lager de prijs p.p. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Vriendenboeken.nl
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation