Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Voor het echie Trouwplannen? Daar hoort een onvergetelijke ceremonie bij!

5 (10 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Caroline Schouten
Landelijk

Liefde is een werkwoord, een heerlijk woord om voor te gaan.

Deze uitdrukking mag dan wel een cliché zijn, maar voor mij heeft ze nog niets aan zeggingskracht verloren. Met flink wat levenservaring op zak weet ik maar al te goed dat het huwelijk veel geluk kan brengen, maar soms ook doorzettingsvermogen en flexibiliteit vergt. Vanuit dat besef vind ik het geweldig om twee mensen te begeleiden die dat grote avontuur met elkaar aangaan.

Als trouwambtenaar sta ik voor een ceremonie die volledig aansluit op jullie ideeën en die recht doet aan jullie persoonlijkheden. Met mijn creatieve geest, mijn inlevingsvermogen en mijn oprechte geloof in de liefde ben ik in staat om goed in te spelen op wat jullie van deze dag verwachten.

Tijdens de huwelijksceremonie vertellen we het verhaal van jullie liefde. En omdat ieder stel anders is kan dat nooit een standaard praatje zijn. Daarom vind ik het zo belangrijk dat we elkaar eerst een beetje leren kennen. Gewoon, om te kijken of het klikt, maar ook om de liefde te 'vangen' in jullie eigen woorden.

Als het jawoord echt een bevestiging is van het leven dat jullie samen willen leiden, dan is het geen kunstje meer. Dan is het voor het echie!.

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Bart & Corinda

Op 03 oct 2023

We willen jou ontzettend bedanken voor je onvergetelijke speech. Je hebt naar onze verhalen geluisterd en er op een mooie manier een verhaal van weten te maken. Je verwoorde alles precies zoals we hadden gehoopt en het klonk echt net als ons. Bedankt voor de tijd en energie die je in de speech hebt gestopt en voor alles daar omheen. Je bent een hele lieve vrouw met haar hart op de juiste plek. Je hebt onze liefde perfect weten te omschrijven en daar zijn we je heel dankbaar voor.

Sophie & Matthijs

Op 03 oct 2023

wat hebben wij een geweldige dag gehad afgelopen zaterdag. De dag heeft al onze verwachtingen overtroffen en wat is trouwen magisch!!! Mede dankzij jou was het onvergetelijk! Hoe de ceremonie was opgezet en wat er allemaal werd gezegd, het was prachtig. Zo veel complimenten gekregen van onze gasten. Er zat een lach en een traan in, precies zoals we het hadden gewild. En zo veel dank voor je steun en medeleven de afgelopen weken. Wat ben je een fijn persoon! Heel veel liefs vanuit Frankrijk

Stefan & Debbie

Op 03 oct 2023

We hebben je helemaal niet meer “echt” kunnen bedanken voor je warme, mooie en passende woorden op “onze” dag! Niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben jouw voordracht en betrokkenheid enorm gevoeld en gehoord! Dank daarvoor!! Nogmaals, heel erg bedankt voor alles! En we horen graag van je. Een liefdevolle groet!

Dylan & Sandra

Op 03 oct 2023

We willen je ontzettend bedanken voor een onvergetelijke ceremonie! Een mooi, ontroerend en passend verhaal. Ook onze gasten waren erg positief over jou! En...natuurlijk ontzettend bedankt voor het té leuke koffertje. Deze bewaren wij voor altijd!

Gerben & Jannie

Op 03 oct 2023

We willen je nog hartelijk bedanken dat je onze Babs wilde zijn! Wat een mooie speech heb je gehouden. We hadden het gevoel dat je ons goed hebt leren kennen. We hebben genoten van de gesprekken die we met jou hebben gehad en we hebben ontzettend genoten van onze dag. Heel erg bedankt voor jouw aandeel hierin! Caroline, je bent een prachtig mens, we vonden het geweldig je te leren kennen en hopelijk tot ziens!

Wouter & Milou

Op 03 oct 2023

Wij willen je nog heel hartelijk bedanken voor de erg leuke ceremonie die je hebt neergezet tijdens ons trouwen. Je had het super voorbereid en we vonden dat je het echt leuk deed. Ook onze families waren helemaal enthousiast. Na de ceremonie hebben we nog heerlijk geborreld en gedineerd bij Republiek Bloemendaal, met heerlijk weer. Wij hebben echt een superdag gehad en daar had jij een belangrijke bijdrage in, nogmaals ontzettend bedankt en als we ergens een goede review kunnen achterlaten, dan doen we dat graag.

Noor & Christiaan

Op 03 oct 2023

Bedankt. We hebben inderderdaad een hele mooie dag gehad, waar we heel blij op terugkijken. Daarna zijn we nog lekker wat dagen samen weg geweest om goed te kunnen nagenieten en napraten. De ceremonie was fijn, met een leuke en persoonlijke speech. Zou je de speech misschien met ons kunnen delen? Dan kunnen we die nog eens rustig teruglezen.

Wim & Majorie

Op 03 oct 2023

Na een aantal dagen rust hebben we jouw speech nog eens goed doorgelezen. Wat een mooie indrukwekkende woorden heb je gebruikt. We wisten al dat taal en woorden jou na aan het hart liggen, maar dat je gebeurtenissen en gevoelens zo mooi kunt verwoorden, raakt ons keer op keer. Diep ontroerd en in t hart geraakt hebben we je toespraak aangehoord en nu eindelijk helemaal laten doordringen. Dankjewel voor alle moeite die je hebt genomen om de ceremonie voor ons en onze naasten onvergetelijk te maken. Een lach, een traan, het verleden en het heden, een tissue en een goed glas wijn…. Ze kwamen allemaal voorbij ❤️ Nogmaals onze hartelijke dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Het is onvergetelijk. Heel veel dikke knuffels van een dolgelukkig paar

Justin & Marleen

Op 03 oct 2023

Vanuit ons hart bedankt voor alles!!!❤️ de warmte en liefde die je gaf met wie je bent en met die prachtige woorden heeft op alle aanwezigen een onuitwisbare indruk gemaakt

Mariska & Renso

Op 06 oct 2022

Caroline is een geweldig trouwambtenaar! Haar warme persoonlijkheid en oprechte interesse in ons verhaal, maakte dat wij de gesprekken als erg prettig hebben ervaren. Ze luistert goed en heeft een open uitstraling waardoor niet alleen wij maar ook de gasten met interesse haar aandacht kregen. Het contact verliep heel gemakkelijk, we konden met elke vraag of aanpassing bij haar terecht. Ze is professioneel en vooral iemand die een prachtige ceremonie neerzet en met je meeleeft. Bedankt, we hadden ons geen betere BABS kunnen voorstellen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation