Versjes op maat door Lars van der Werf Een blijvend aandenken aan de mooiste dag van je leven

Versjes op maat door Lars van der Werf Versjes op maat door Lars van der Werf
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Versjes op maat door Lars van der Werf Vraag informatie aan
Rotterdam

Copyright foto's : ©Bosse Beckers

Lars van der Werf trekt het land door met zijn ouderwetse typemachine om overal zijn zeer geliefde versjes op maat te schrijven. Hij proeft de sfeer, spreekt met het bruidspaar, de gasten vertellen iets over zichzelf en Lars typt voor iedereen lieve, grappige, vaak ontroerende en altijd rake persoonlijke versjes op maat. De reacties zijn altijd lovend en hartverwarmend.

Waarom versjes op maat? 

Lars doet iets nieuws en unieks en zijn versjes op maat-sessie is eenvoudig in te plannen in het programma. Het enige wat hij nodig heeft is een mooi plekje en de rest gaat vanzelf. Hij spreekt met de aanwezigen en schrijft ter plekke prachtige versjes die de gasten én het bruidspaar meteen mee naar huis krijgen. Bruidsparen mogen verwachten dat Lars van der Werf zelf zorgt voor alle benodigdheden. Zijn versjes zorgen voor ontroerende en grappige momenten en het bruidspaar krijgt uiteraard een prachtig versje over henzelf – of over elkaar!  Want wat is er nou mooier dan een blijvend aandenken aan de mooiste dag van je leven?

Wil je meer lezen van Lars van der Werf? Ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Liesbeth

Op 28 jun 2018

De versjes van Lars waren een hele leuke en persoonlijke aanvulling op onze bruiloft. Hij schreef tijdens de ceremonie twee versjes speciaal voor ons, daarna konden gasten zelf een versje bij hem laten maken. Sommigen gaven hem ons als cadeautje. Die hangen ingelijst aan de muur. Elke keer als ik er langs loop krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht. Hoe hij met een klein beetje input precies het goede versje weet te schrijven is echt een kunst!’

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation