Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Van Westen Mannen 800 m2 mannenmode & natuurlijk ook voor je trouwpak

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Van Westen Mannen Vraag informatie aan
Dhr. Peter van Westen
Plein 10-11
4543 BH Zaamslag

De grootste mannenmodewinkel van Zeeland

Van Westen mannen in het Zeeuwse Zaamslag is de grootste mannenmode winkel van Zeeland. Je vindt er 800 m2 mannenmode, van kostuum tot jeans en van poloshirt tot schoenen. De winkel heeft een stoer, vintage karakter, maar ook de allernieuwste internet technieken zijn er te vinden. Zo is er een eigen van Westen mannen app en zijn er grote touchscreen schermen waarop de volledige voorraad van een merk is te zien. Op een bijzondere plaats in de winkel is er een complete horeca afdeling te vinden, Het Plein, waar je kunt genieten van heerlijke koffie, gebak of zelfs een lunch. De uitgebreide webshop neemt een belangrijke plaats in bij van Westen mannen, er wordt snel en goed geleverd. 

Kortom, een moderne, sfeervolle en toonaangevende mannenmode winkel, En dat alles met de al meer dan 90 jaar vertrouwde service van een goed en professioneel verkoopteam. Door specialisten is deze winkel al de `winkel-van-de-toekomst` genoemd. Klik hieronder op de video, in 1,5 minuut krijg je een goede indruk van deze bijzondere winkel.

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Hendrik

Op 06 jul 2022

Heel prettig geholpen, mevrouw had verstand van zaken. Goede sfeer, niet opdringerig, maar altijd op het juiste moment er zijn. Ik ben volledig geslaagd, van pak tot aan de schoenen met bijpassende riem. Zeker de moeite waard om te gaan kijken. Voor ieders wat wils. Van sportief tot aan een trouwpak en alles op merk en thema. Mijn complimenten

Piet

Op 06 jul 2022

Een prettige winkel met behulpzaam personeel en een uitgebreide collectie. PME is natuurlijk een kwaliteit merk. Het is mijn vaste zaak voor mijn kleding.

Natasja

Op 13 sep 2018

Jullie hebben mijn man een heel mooi op maat gemaakt trouwpak geleverd. Top !!!

Thomas

Op 21 jun 2018

Trouwpak gepast en gekocht. Onder super goed begeleiding en service. Een super herenmode zaak

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation