Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp Wij maken uw dag onvergetelijk!

Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp Vraag informatie aan
Gildeweg 1
2632 BD Nootdorp

Deze onvergetelijke dag in stijl vieren precies zoals u het voor ogen heeft? Alles is mogelijk bij Hotel Den Haag – Nootdorp. Door al onze verschillende zalen is er een heel divers aanbod, waardoor eigenlijk alles mogelijk is. Wij maken van uw trouwdag een onvergetelijke dag.

Het team bestaat uit ervaren professionals die u uitstekend kunnen helpen met het plannen van uw receptie, uw bruiloft, het diner of een feestavond. Natuurlijk houden wij ook rekening met speciale wensen. Elk feest is uniek en juist om deze reden zorgen wij ook voor maatwerk en stemmen het feest volledig af op uw wensen en budget. 

Wij zorgen voor een feestelijke sfeer met uitermate gastvrije bediening en een uitgebreide keuze aan dranken en verrukkelijke hapjes. Deze elementen in combinatie met uw wensen staan garant voor een geslaagd feest. Hotel Den Haag Nootdorp is tevens ook een officiële trouwlocatie.

Na een geweldige dag te hebben beleefd, kunt u uw trouwdag afsluiten met een overnachting in één van onze luxe kamers, welke allemaal van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast hebben wij op de hoogste etage luxueuze suites met eigen jacuzzi, sauna, stortdouche en niet te vergeten een adembenemend uitzicht. Vanuit deze suites loopt u zo door naar het nieuwe zwembad waaruit u over Den Haag heen kijkt. 

Bent u geïnteresseerd om uw bijzondere dag bij Hotel Den Haag – Nootdorp te vieren dan zijn wij zeer vereerd. U kunt contact opnemen met onze Sales afdeling die u graag te woord staat.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Famillie Wubben

Op 06 sep 2018

Hoe we het allemaal hadden afgesproken met Sabine is perfect uitgekomen. Ook onze kinderen die achter onze rug om het een en ander hadden geregeld, waren uiterst tevreden (beamergebruik, aansluiten meegebrachte laptop, aanbrengen versieringen e.d). We hebben een super mooi feest gehad. Het was allemaal perfect! Hotel Van der Valk Den Haag-Nootdorp: Jullie zijn top!!

Ashni

Op 06 sep 2018

Enorm gastvriendelijk personeel! Genoten van het uitgebreid diner, de bediening en bar. Zeker de moeite waard om een keertje lekker en gezellig te uiteten. Enorme complimenten voor de verzorging!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation