Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Uptown Allround Coverband UPTOWN bestaat uit 7 energieke muzikanten die op enthousiaste wijze hun passie overbrengen.

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Uptown Allround Coverband Vraag informatie aan
Landelijk

UPTOWN coverband bestaat uit 7 energieke muzikanten die op enthousiaste wijze hun passie overbrengen. Door de ruime ervaring met het spelen op bruiloften en partijen is UPTOWN Coverband de ideale band voor jullie feest. We brengen een compleet en avondvullend programma. Hebben jullie wensen of leuke ideeen? Dan denken we graag met jullie mee!

REPERTOIRE

Allround repertoire 70’s tot hits van nu
Voorbereiden van verzoeknummers
Muziekverzorging voorafgaand en tussen het optreden door

FORMATIES

Uptown Akoestisch: Ook voor uw borrel, receptie of het diner verzorgt UPTOWN graag de live muziek.  Zwoele zang en elegant piano-/gitaarspel creëert de basis voor een heerlijke avond. Eventueel gevolgd door de Coverband of XL versie

De Coverband: De 7- koppige coverband met 3 spetterende vocalisten zetten de sfeer vanaf de eerste noot neer. Meteen een feestje bouwen of toch eerst een een inloopset vooraf? Ook in deze bezetting denken we graag met jullie mee!

De Coverband XL: Met percussie en een saxofonist extra gaat het dak er helemaal vanaf. Deze 9 -mans formatie is niet te stoppen en zorgt dat het tot de laatste minuut een grandioze avond is. Zorg dat je dansschoenen aan hebt want stilstaan is geen optie!

OPTIES

Band met percussie en/of sax
Begeleiden van de trouwceremonie
Band speelt desgewenst de openingsdans
Optioneel uitbreiding van geluid, licht en podium
Akoestische inloopset

PERSOONLIJK CONTACT

Persoonlijk aanspreekpunt.
Meedenken met wensen en planning
Desgewenst afstemming met de locatie
Heldere afspraken

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Michael en Jenny

Op 04 jan 2023

Wat hebben wij genoten van ons feest met jullie band! Ondanks alle aanpassingen hebben jullie met ons meegedacht en de juiste oplossingen gevonden en er een waar feest van gemaakt. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een top band!

Hans en Femke van der Linden

Op 04 jan 2023

Bedankt voor jullie inzet tijdens onze bruiloft! We hebben zoveel complimenten gekregen van onze gasten voor de band. Ook het spel tijden het diner was perfect! Nogmaals heel erg bedankt

Meike Tanesha - Europese Scouting Conferentie

Op 04 jan 2023

Wauw wat een toppers zijn dit! Uptown Coverband wist met een kleine bezetting op het sluitingsfeest van de European Guide and Scout Conference in de Maassilo de sfeer er goed in te brengen. Veel positieve reacties van de deelnemers

Sylvia Gijsen-Kippersluis

Op 04 jan 2023

Heb je een verjaardag een bruiloft of wat voor feest ook. Dan moet je deze band nemen. Ze spelen echt alles en zijn te gek. Dat wat ze niet in hun repertoire hebben maar jij graag gezongen wil hebben gaan ze oefenen en spelen ze dan ook.

John Deeben

Op 04 jan 2023

Super optreden, een garantie voor een geweldig feest.

Hendrik en Linda Offenberg

Op 04 jan 2023

Wat een geweldige band! We hebben genoten van een fantastische avond. Ook het verzoeknummer hebben jullie prachtig gebracht. Bij een volgend feest zijn jullie zeker weer van de partij!

Esther Verbruggen

Op 04 jan 2023

Fantastisch, keurig georganiseerd en betrouwbaar in afspraken. Super avond gehad met persoonlijke noot. Voor herhaling vatbaar en aan te raden.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation