Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen met Marien Ik wil jullie ECHT leren kennen en in mijn hart sluiten

22 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwen met Marien Vraag informatie aan
Mevr. Marien Kuipers
Wijchen/ Landelijk

Als trouwambtenaar wil ik jullie liefdesverhaal horen, waarna ik het vanuit mijn hart vertaal, op een manier die bij jullie past, raakt en blij maakt.

 Als ervaren zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker, denk ik met jullie mee in de uitvoering van jullie trouwceremonie. Sta ik open voor jullie wensen en vertaal gevoelens uit jullie hart vanuit mijn hart op jullie unieke trouwmoment.

Tijdens onze gezamenlijke persoonlijke voorbereidingsreis neem ik iedereen mee die een bijzondere plek heeft in jullie liefdesverhaal. Ik wil jullie ECHT leren kennen en in mijn hart sluiten. Trouwen met een lach en een traan, met woorden die vaak niet gezegd worden, eerlijk en oprecht. Misschien wel samen met jullie kinderen, persoonlijk en sprankelend, stijlvol en ontspannen, boeiend en enthousiast.

In jullie eigen tuin, in een romantisch kasteel of een eeuwenoud klooster, met blote voeten op het strand of in jullie vaste stamkroeg, ergens in Nederland of ergens in het buitenland. Trouwen kan overal op elke gewenste locatie!

 Als jullie dit zoeken, neem dan contact met me op, we plannen dan een vrijblijvende afspraak. Ik zie ernaar uit om jullie te leren kennen!

 “ Mijn allermooiste cadeau: als terugdenken aan jullie eigen unieke trouwceremonie elke keer weer een warme glimlach op jullie gelukkige gezicht tovert!! “

fotocredits voor Marielle Kokke Fotografie

Vraag informatie aan

Beoordelingen


22 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tara & Daisuke Sato

Op 09 may 2023

Marien heeft al onze verwachtingen overtroffen. Onze ceremonie was zo persoonlijk, intiem, grappig & ontroerend. Het was in een woord perfect! Marien heeft echt onwijs veel werk gestopt in het vertellen van ons liefdesverhaal verhaal. Wij zijn zo blij met onze keuze voor Marien. Daarnaast is Marien ook nog eens een geweldige vrouw!

Elbert en Femke

Op 01 may 2023

Marien je bent een vrouw met een groot hart. Oprecht en lief heb je ons en onze familie met je meegenomen. De energie spat van je af, je maakt moeiteloos contact met jong en oud en je humor werkt aanstekelijk. Jouw woorden hebben onze bruiloft de sfeer gegeven waarop we hoopte. Liede vraagt al wanneer je weer komt? Liefs van LEF

Simone en Rogier van Kempen

Op 07 feb 2023

Afgelopen vrijdag heeft Marien ons getrouwd, en wat heeft ze er iets moois van gemaakt! Een enorme toegevoegde waarde voor onze bruiloft, ze heeft ons verhaal super persoonlijk gemaakt door een lange avond bij ons thuis en contact met een hoop van onze familie en vrienden. We voelden ons enorm op ons gemak bij haar en hebben geen moment spijt gehad van onze keuze!

Edgar en Irma Jansen

Op 14 jan 2023

Marien is in 1 woord geweldig! Wat zijn we blij dat we haar mochten vragen en dat ze ook 'ja' zei voor het moment van onze trouwdag. De klik was er direct en na contact met vrienden, familie, de muziek en alle de voorbereidingen was er een prachtige ceremonie voor ons. Marien raakt, ontroerd, zorgt voor een liefdevolle setting en heeft een beleving neergezet voor iedereen. Dankjewel daarvoor Marien dat je zo met je hart jouw werk doet!

Marnix en Michelle

Op 16 oct 2022

Wat hebben wij een geweldige dag gehad mede dankzij Marien! We wilden vooral dat de ceremonie persoonlijk zou worden en dat is meer dan gelukt. Marien stopt ontzettend veel tijd en energie in de voorbereiding (zo sprak ze o.a. met onze vrienden en familie) en dat vertaalt ze vervolgens naar een een super persoonlijke, leuke en mooie ceremonie waar we veel enthousiaste reacties op hebben gekregen. Bovendien is het een super lief en gezellig mens, dus wij kunnen haar alleen maar aanbevelen!

Linda en Johan

Op 14 sep 2022

Deze vrouw is fan-tas-tisch! Ze is lief, attent, gezellig en bovenal weet ze wat ze doet! Ze luistert tussen de regels door naar alles wat jullie als bruidspaar vertellen. Ze heeft ons verhaal fantastisch verwoord en we kregen achteraf zoveel complimenten over Marien! Onze gasten vonden haar ook geweldig leuk om naar te luisteren. Lieve Marien, BEDANKT! Lief bruidspaar, bel haar!!! Je krijgt er geen spijt van ;)

Linda & Renze van de Kuilen

Op 08 aug 2022

Lieve Marien, Wat was jij goed voorbereid op onze mooiste dag! Je had van familie en vrienden om informatie gevraagd en zo werd onze ceremonie helemaal ons eigen verhaal! Wij en al onze gasten, hebben genoten van jou vrolijke, spontane en open houding. Ook deed je het fantastisch met onze kinderen. Je hebt ze zelfs voor de eerste keer in hun leven een geheim leren bewaren ;) Zo heb je ze aan ons de vraag laten stellen: mama, wil je met papa trouwen? En natuurlijk andersom. Wij hebben van jou aanwezigheid genoten en je was de kers op de taart. Lieve groetjes van ons (Renze & Linda van de Kuilen)

Mady en Eric

Op 14 oct 2019

Mede door Marien is onze dag, Say Yes Again, overweldigend geworden. Haar toespraak was zo oprecht en gedetailleerd. Voor iedereen fijn om naar te luisteren, niet alleen voor ons. Zij betrok ook de kids erbij, Marien had iedereen in het vizier. Dank je wel.

Michel en Annelie

Op 14 oct 2019

Inmiddels alweer bijna een jaar geleden heeft Marien ons getrouwd. Ondanks dat de hele dag (en avond en nacht) uit hoogtepunten bestond denken wij allebei nog steeds als eerst terug aan de ceremonie omdat marien hier echt iets unieks van had gemaakt. Het was persoonlijk, intiem, romantisch en toch ook grappig. Daarnaast is Marien zelf een fantastische vrouw, waarbij je je meteen op je gemak voelt en lukt het haar om de leukste anakdotes bij mensen naar boven te halen en hier een fantastisch verhaal van te maken. Ook neemt ze de moeite om getuige en familie te betrekken. Waar wij onze bruiloft tot in de puntjes geregeld hadden en overal van op de hoogte wilde zijn hebben we de ceremonie aan Marien overgelaten. Mooier dan dat het nu was had het niet kunnen worden.

Tonnie & Annemarie

Op 14 oct 2019

Lieve Marien, Wat hebben wij een geweldige mooie en persoonlijke ceremonie gehad! Jouw begeleiding was van begin tot eind fantastisch. Met je warme en bevlogen persoonlijkheid heb je ons echt een onvergetelijke ceremonie bezorgd, dat was zonder jou zeker niet zo mooi geworden! We denken met heel veel liefde terug aan dit bijzondere moment in ons leven. Er was ruimte voor een traan, maar bovenal veel humor. Je bent elke cent dubbel en dwars waard. Dank je wel en een dikke zoen van een dolgelukkig bruidspaar.

Hanneke en Oliver

Op 14 oct 2019

Marien is gewoonweg een topper. Alle aanwezigen waren vol lof over haar open en frisse persoonlijkheid en haar professionele, zeer toegankelijke en persoonlijke presentatie. Ze weet een hele intieme sfeer te creëren en maakt daarmee de ceremonie tot een onvergetelijke gebeurtenis. De gezellige en uitgebreide kennismakingsavond droeg daar zeker aan bij. Oliver en ik kijken terug op een hele mooie en romantische trouwceremonie. Dankjewel Marien! Liefs Hanneke en Oliver

Marcel en Suzan

Op 14 oct 2019

Marien is de allerliefste BABS die je je maar kan wensen. Ze heeft ons huwelijk een gouden randje gegeven. Zij heeft de ceremonie vol passie, liefde en plezier gedaan. Ze betrok alle dierbaren bij haar verhaal wat het nog persoonlijker maakte. Maak kennis met haar en je hoeft niet meer verder te kijken. X Marcel en Suzan

Stasiu en Annemaricke Teunissen

Op 07 oct 2019

Met heel veel plezier schrijven wij een review over de rol die Marien heeft gespeeld op onze trouwdag. Vanaf de eerste kennismaking voelde haar interesse, betrokkenheid en aanpak heel warm en oprecht aan. Het werd een lange avond met mooie verhalen die we met elkaar hebben kunnen delen. Ook in de periode daarna heeft Marien zich uitgebreid in ons verdiept door familie en vrienden te spreken. Dit alles kwam tijdens de ceremonie terug met vooral de juiste toon en emotie, maar zeker ook een creatieve benadering van het verhaal. We hebben al veel huwelijksvoltrekkingen mee mogen maken, maar wij prijzen ons enorm gelukkig dat Marien onze dag gemaakt heeft. Dit onderdeel van de dag hebben we ook als meest waardevol ervaren. Eten, drinken en muziek is in te kopen, maar een persoonlijk, lief, bevlogen en inspirerend verhaal waar alle gasten zich in herkennen is en blijft altijd de grote uitdaging. Wij hebben samen met onze gasten geboeid mogen luisteren en veel emoties mogen voelen. De passie en bevlogenheid van Marien hebben er ook toe geleid dat in het voortraject diverse naasten van ons zijn geïnspireerd om ook iets speciaal voor ons te doen. Dit alles heeft geleid tot een onvergetelijke ervaring. Wij gunnen nog vele bruidsparen ook zo'n vergelijkbare huwelijksceremonie. Groet, Stasiu en Annemaricke

Christien en Bart

Op 25 sep 2019

Een week (!) voor onze bruiloft hadden we voor het eerst contact met Marien. Dit had te maken met het feit dat wij het belangrijkste gedeelte van de dag, hadden onderschat. ‘De ceremonie zal vast wel goedkomen, die mensen doen dat dagelijks’ was onze gedachte. Na een pijnlijk gesprek met de trouwambtenaar aangewezen vanuit de gemeente, zijn wij direct gaan zoeken naar een andere trouwambtenaar. Een fijn en prettig iemand, iemand die de tijd voor ons neemt, de tijd neemt om ons te leren kennen. Ondanks dat Marien hier maar een krappe week voor had, heeft ze dit dubbel en dwars waargemaakt. Vanaf het eerste moment met Marien zat het goed. Ze luisterde naar onze slechte ervaring en leefde mee, daarnaast gaf ze sturing aan hoe we dit konden aanpakken met de gemeente. Ook heeft ze mensen om ons heen benaderd, om een compleet en liefdevol verhaal te maken. Vanuit hen kregen we ook te horen “wat een leuk mens.” Dit bevestigde ons besluit te gaan zoeken naar een zelfstandige trouwambtenaar. Marien heeft een prachtig verhaal voor ons en over ons gemaakt, ze heeft ons en onze gasten laten lachen en huilen. Prachtig verrast, mede door de woorden die onze getuigen met Marien hadden gedeeld. Het was een geweldige ceremonie waar we met een glimlach aan terug denken!!

Kees en Elly

Op 23 sep 2019

Wij kijken met zeer veel plezier en geluk terug op deze dag. Een van de steunpilaren hierin, is Marien geweest. Een onvoorstelbare enthousiaste vrouw met een uitstraling, waar je op zich al blij van wordt. Maar het mooiste van alles daarin is de wijze van het contact met haar in de voorbereiding en op de dag zelf. Er wordt door Marien erg veel tijd in de voorbereiding gestoken door gesprekken, informatie welke ze bij vrienden en bekenden ophaalt. Deze sessies zijn zonder uitzondering ook erg gezellig. Hierdoor is er een duidelijke klik ontstaan tussen ons en Marien. Op de dag zelf was door haar alles in de stijl van de bruiloft en uitnodigingskaart gedaan. Hierdoor is het een erg persoonlijke dag en ervaring geworden en geen standaard teksten. Wij danken haar voor haar aandeel in deze mooie dag en kunnen haar van harte bij iedereen aanbevelen. Liefs Elly en Kees Boogaard.

Samantha & Tijmen

Op 05 sep 2019

Wat zijn wij blij dat we jou gevonden hebben om onze trouwambtenaar te zijn! We voelden ons gelijk op ons gemak bij jou en wisten meteen dat het met de ceremonie wel goed ging komen. Je hebt ons zo goed aangevoeld en de ceremonie bijzonder mooi, vol liefde en humor verwoord. Het was alles waar we op gehoopt hadden en meer. Mede door jou hebben we echt de dag van ons leven gehad. Liefs Samantha & Tijmen

Rens en Mare

Op 29 aug 2019

Lieve Marien, wat was het geweldig!!! Na de eerste ontmoeting was het voor ons meteen duidelijk dat jij onze ceremonie ging doen, wat een warmte en gezelligheid straal jij uit! En wat een bijzondere ceremonie heb jij voor ons neergezet. Ook onze gasten vonden jou fantastisch! Het was echt nog mooier dan we hadden gehoopt, zoveel lieve woorden van jou én van onze familie en vrienden, welke jij allemaal benaderd hebt om ons verhaal zo mooi en persoonlijk mogelijk te kunnen maken. We zijn je hier echt enorm dankbaar voor!!! Heel veel liefs

Loes en Stefan

Op 17 jul 2019

We kunnen niet anders dan overval 'fantastisch' invullen! Toen we nadachten over onze ceremonie, wilden we graag dat alle gasten van het feest erbij zouden zijn. Hiervoor hadden we wel een topper van een trouwambtenaar nodig en die hebben we volledig in Marien gevonden. Wat genoten we al van het bijzondere voorbereidingsgesprek, waarbij we uren in de tuin hebben zitten kletsen. Ook wisten we dat Marien belangrijke mensen van ons nog zou benaderen (om wat meer te weten te komen), maar dat het haar zo goed zou lukken alle informatie op een passende, liefdevolle en oprechte manier te integreren en te delen, dat hadden we niet kunnen wensen. We denken met veel enthousiasme en warmte terug naar het moment van de ceremonie. Ondanks dat het een enorm spannend moment is, zorgde Marien ervoor dat we snel "vrij ontspannen" in onze stoel zaten, waar we konden luisteren naar haar zorgvuldig samengestelde verhaal, waarbij ook onze getuigen een woordje mochten doen (wat een complete verrassing was!). Op een toffe manier hebben de meeste bijzondere mensen uit ons leven een mooi plekje gekregen in de ceremonie, dat is enorm veel waard! Veel gasten hoorden we later vertellen hoe mooi de ceremonie was en wat een leuk mens Marien was en we beseffen ons dat we echt hebben geboft met zo'n trouwambtenaar. We kijken terug op een persoonlijke, intense en liefdevolle ceremonie, vol met humor en emotie. We zijn Marien erg dankbaar voor haar fantastische bijdrage aan onze dag!

Femke en René

Op 26 jun 2019

Wij hadden meteen een klik met Marien! Na ons eerste gesprek was het voor ons al duidelijk dat zij onze ceremonie moest gaan doen.Zo vertrouwt en persoonlijk net of we haar al jaren kennen. Ze neemt de tijd voor je! Wij trouwden niet voor de kerk dus de ceremonie mocht wat meer speciaal zijn. Dat is het zeker geworden! Wat heeft Marien er een mooi, vrolijk, samenhangend verhaal van gemaakt met zoveel leuke verrassingen (zelfs voor ons). Ze heeft veel mensen uit onze omgeving benaderd. Hierdoor was de ceremonie zo persoonlijk. Prachtig, dit hadden wij niet durven wensen. We hebben veel mooie reactie gekregen over onze ceremonie! Bedankt lieve Marien!

Johan en Martine

Op 20 jun 2019

Voor onze bruiloft eind mei 2019 in Wijchen hadden we een persoonlijke ceremonie voor ogen, die werd geleid door een BABS die de juiste snaar weet te raken bij onze gasten en natuurlijk bij ons. En dat is zeker gelukt! Vanaf ons eerste contact met Marien, bijna een jaar voor de bruiloft, hadden wij er een enorm goed gevoel bij. Marien heeft de tijd genomen om ons te leren kennen en de ceremonie was gewoonweg top en op ons lijf geschreven. Daarnaast heeft ze ons fijn begeleid in de aanloop naar de bruiloft zelf. We hadden haar voor geen goud willen missen. Dus zoek je een BABS, niet langer twijfelen! Marien, nogmaals enorm bedankt! Warme groet van ons"

Elly en Kees

Op 06 nov 2018

Wij kijken met zeer veel plezier en geluk terug op deze dag. Een van de steunpilaren hierin, is marien geweest. Een onvoorstelbare enthousiaste vrouw met een uitstraling waar je op zich al blij van wordt. Maar het mooiste van alles daarin is de wijze van het contact met haar in de voorbereiding en op de dag zelf. Er wordt door Marien erg veel tijd in de voorbereiding gestoken door gesprekken, informatie welke ze bij vrienden en bekenden ophaalt. Deze sessies zijn zonder uitzondering ook erg gezellig. Hierdoor is er een duidelijke klik ontstaan tussen ons en Marien. Op de dag zelf was door haar alles in de stijl van de bruiloft en uitnodigingskaart gedaan. Hierdoor is het een erg persoonlijke dag en ervaring geworden en geen standaard teksten. Wij danken haar voor haar aandeel in deze mooie dag en kunnen haar van harte bij iedereen aanbevelen. Liefs Elly en Kees

Patricia

Op 01 jun 2018

Echt een topper! Wat heb jij onze dag compleet gemaakt!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation