Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwambtenaar Trouwen in Balans Wil je meer weten over mijn werkwijze en de kosten? Stuur een mail en ik neem contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook!

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Maddy Schoonjans
Landelijk

Trouwambtenaar of ceremoniespreker

Verliefd, verloofd… van harte! En nu op zoek naar een ceremoniespreker of zelfstandig trouwambtenaar die jullie in de echt kan verbinden. Eentje die jullie huwelijk een sprankelende start geeft, persoonlijk en oprecht. Met een vleugje sfeer, schwung en een hoop liefde. Dan zit je nu goed. Welkom bij Trouwen in balans!

Mijn naam is Maddy Schoonjans, het gezicht achter Trouwen in balans. Het is een prachtige en grote eer om twee zielen met elkaar te verbinden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Over Trouwen in balans

Balans in het leven is waar ik voor sta. Gelijkwaardigheid in partnerschap. De juiste balans tussen werken en privé. Dansen tussen vreugde en verdriet. Met liefde elkaar de vrijheid geven om jezelf te vinden. Het evenwicht tussen twee mensen. Rust en balans in je omgeving. En daarom, Trouwen in balans.

Zijn jullie opzoek naar een, niet standaard, zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker? Iemand die verder gaat dan anderen in het vak? Laat het mij weten en ontmoeten we elkaar snel.

Bekijk website
+7 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jason & Nathalie

Op 03 apr 2023

Maddy heeft ons van A tot Z perfect begeleid in ons huwelijk. Ze voelt je feilloos aan en weet zich aan te passen aan verschillende karakters en wensen en deze toe te passen binnen haar werkveld. Wij voelde ons erg thuis bij Maddy en raden haar zeker aan voor toekomstige bruidsparen die nog opzoek zijn naar een spontane trouwambtenaar met veel humor en compassie

Wendy

Op 03 apr 2023

Maddy is een invoelend mens en weet gevoelens mooi te omschrijven. Omdat ze dingen zo mooi kan verwoorden is Maddy als Babs een mooie verrijking van je huwelijksdag!

Denise & Peter

Op 03 apr 2023

Wij bevelen Maddy zeker aan. Ze is goedlachs, meedenkend en onwijs vriendelijke en creatief. Één ding is zeker bij Maddy voel je jezelf direct op je gemak, wat erg belangrijk is voor één van de mooiste (en stiekem toch wel spannendste) dag van je leven.

Annette

Op 03 apr 2023

Stralende enthousiaste vrouw, authentiek en persoonlijk. Maddy van Trouwen in Balans. Vol goede ideeën en een goed luisterend oor om van jouw dag echt DE dag maken. Ben je nog op zoek naar een ceremonieel trouwambtenaar dan ben je bij haar aan het juiste adres!

Lisa

Op 03 apr 2023

Maddy is een lieve, spontane en sprekende vrouw! Ze denkt heel erg mee met je wensen en zet alles op alles om deze dag als één van de mooiste herinneringen te maken!

Mirjam & Peter

Op 05 apr 2022

De zon laten schijnen op een ander, dat is haar kracht. Met haar diepgang en hartelijke openhartigheid bevelen wij haar aan als jouw toekomstige trouwambtenaar.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation