Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwambtenaar Trouwen in Balans Wil je meer weten over mijn werkwijze en de kosten? Stuur een mail en ik neem contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwambtenaar Trouwen in Balans Vraag informatie aan
Landelijk

Trouwambtenaar of ceremoniespreker

Verliefd, verloofd… van harte! En nu op zoek naar een ceremoniespreker of zelfstandig trouwambtenaar die jullie in de echt kan verbinden. Eentje die jullie huwelijk een sprankelende start geeft, persoonlijk en oprecht. Met een vleugje sfeer, schwung en een hoop liefde. Dan zit je nu goed. Welkom bij Trouwen in balans!

Mijn naam is Maddy Schoonjans, het gezicht achter Trouwen in balans. Het is een prachtige en grote eer om twee zielen met elkaar te verbinden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Over Trouwen in balans

Balans in het leven is waar ik voor sta. Gelijkwaardigheid in partnerschap. De juiste balans tussen werken en privé. Dansen tussen vreugde en verdriet. Met liefde elkaar de vrijheid geven om jezelf te vinden. Het evenwicht tussen twee mensen. Rust en balans in je omgeving. En daarom, Trouwen in balans.

Zijn jullie opzoek naar een, niet standaard, zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker? Iemand die verder gaat dan anderen in het vak? Laat het mij weten en ontmoeten we elkaar snel.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mirjam & Peter

Op 05 apr 2022

De zon laten schijnen op een ander, dat is haar kracht. Met haar diepgang en hartelijke openhartigheid bevelen wij haar aan als jouw toekomstige trouwambtenaar.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation