Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwambtenaar Patrick Spekman Patrick is te boeken als humoristische trouwambtenaar!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwambtenaar Patrick Spekman Vraag informatie aan
Landelijk

De liefde vieren! In het echt verbonden worden! Voor elkaar kiezen! In het huwelijksbootje stappen! Elkaar eeuwig trouw beloven…. Een van de mooiste dingen in het leven, is elkaar het “ja-woord” geven. Een belofte om ten overstaan van familie en vrienden, voor altijd samen te zijn is voor iedereen zo’n unieke belevenis. De huwelijksvoltrekking met bijbehorende ceremonie is in mijn ogen een intiem en onvergetelijk moment tijdens een bruiloft.

Deze zal dan ook tot in de puntjes vormgegeven worden, een unieke beleving voor jullie als bruidspaar en voor alle aanwezigen. Als trouwambtenaar wil ik jullie graag begeleiden om deze beleving ook daadwerkelijk uniek te maken. Jullie wensen staan hierin voor mij centraal en jullie persoonlijkheden worden op liefdevolle, warme en humorvolle wijze aan elkaar verbonden. In woord, lied en ook daadwerkelijk voor de wet.

Mijn naam is Patrick Spekman en ik kan jullie prachtige dag ondersteunen als trouwambtenaar, met humor, persoonlijk en vooral ondersteunend aan jullie geweldige dag.

Ook kan ik samen met Robert Kempen, als duo De Spekmennen, een onvergetelijke muzikale ceremonie vormgeven. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Ik werk veelal voor bedrijven en organisaties die een humoristische beleving willen toevoegen aan bijeenkomsten en evenementen. Dit maatwerk wordt ook vaak met liedjes op maat vormgegeven, waarin De Spekmennen aansluiten bij de aanwezigen. We hebben inmiddels ook ervaring in het maken van liedjes die aansluiten bij de liefde. We vieren de liefde is 1 van onze eigen nummers, maar ook bijvoorbeeld het liedje:
Omdat het klopt. Zo voelt het als je gaat trouwen, het klopt, het past. Wij hebben hier voor een bruidspaar hun eigen nummer voor gemaakt. Dit kunnen wij ook voor jullie verzorgen! Als ultiem hoogtepunt in de ceremonie.

Uiteraard gaan wij samen als jullie voor de humoristische trouwambtenaar of de muzikale ceremonie  kiezen, een intensief en mooi traject aan. Hierin wil ik jullie heel graag als koppel leren kennen, maar ook los van elkaar wat jullie over elkaar willen delen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek hoor ik heel graag jullie wensen en ideeën. Maar ook kunnen jullie mij leren kennen en bedenken of ik degene ben die deze prachtige ceremonie mag vormgeven.

Na dit eerste gesprek, ga ik jullie heel graag verder leren kennen en nemen we enkele weken voor de bruiloft nog een keer jullie wensen door. Flexibiliteit en inlevend vermogen, zet ik graag beiden in om tot het laatste moment aan eventuele gewenste of noodzakelijke aanpassingen te voldoen.

Het is jullie bruiloft en ik zorg ervoor dat jullie met alle vertrouwen en plezier jullie dag tegemoet zien. En belangrijker nog op de dag zelf ultiem kunnen genieten samen met jullie dierbaren.

De aanwezigen worden ook, via interactie, betrokken en hiermee creëren we een geweldige beleving. Afhankelijk van jullie wensen kunnen we dit zowel met als zonder live muziek vormgeven.
We vieren de liefde, krijgt verder vorm in jullie programma. Heel graag maak ik kennis met jullie en heb ik graag contact over de juiste verbinding en aansluiting op jullie wensen!!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sebastiaan & Kim

Op 25 may 2022

Lieve BABS, Wat een dag, woorden schieten te kort… De liefde was alom aanwezig en zullen we nooit vergeten. Je hebt ons het mooiste cadeau ever gegeven. Wat een prachtige ceremonie, met humor en warmte, precies zoals we het voor ogen hadden. Dank voor je mooie woorden, de mooie liedjes. En toen de techniek het heel even liet afweten en jullie spontaan All you need is love speelden, was het zo mooi om iedereen te zien en te horen meezingen. DANK!

Maurice & Anneke

Op 25 may 2022

Lieve Babs van ons, Het was zoooo geweldig!!! Dit is 1 van mijn favoriete foto’s Je gaat heeeel veel bruidsparen gelukkig maken! Voor ons was het echt het ultiem allerbeste wat er is. Je hebt onze dag onvergetelijk gemaakt met alles van jou. Je geweldige persoonlijkheid, je mooie woorden, de liedjes, ons het huwelijksbootje in laten stappen!! Het is mega speciaal dat je dit wilde doen voor ons. Alleen maar liefde!!!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation